Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Batyu1956

Batyu1956 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen. Azzal nem voltam tisztában,hogy minden fához külön kell készíteni jelvényt,azért kerestem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.12.22
    mamarygen kedveli ezt.
  2. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Tippem, hogy betelt a tárolód kapacitása, ezért nem tudsz fát kivágni. Nézd meg, mit tudsz átalakítani, vagy esetleg felhasználni belőle - végső megoldásként (ha nincs más ötleted) a kukába dobás is szóba jöhet - de inkább hasznosan ürítsd a tárolót.

Utoljára szerkesztett: 29.12.22
    Sali~*.* és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Köszönöm. Hol találom a rendelési oldalt a bankban? Bocsánat de nem értek az informatikához. Köszönöm a segítséget .

4. Gabimami

Gabimami Járnitanuló

Köszi a tippet!Erre nem gondoltam, de a tárolómat nem találtam telítettnek, igaz a fahasábokat nem néztem még meg. Jó ötlet volt, mert valóban csak 60 fér el. most "átalakítom valamire" Gabimami

Utoljára szerkesztett: 29.12.22
    stb_farmer kedveli ezt.
  5. Menitala

Menitala Fórum mestere

Köszönöm. megtaláltam az "állapot felmondást" , továbbra is kéri az ellenőrzés telekom számot. Beírtam az ellenőrzési számoz ami 3 jegyű, majd beírtam amit a telefonra kaptam jelszót a jóváhagyáshoz - nem fogadta el a fizetést.

6. Menitala

Menitala Fórum mestere

Telekód hiányzik, azt hol találom, Köszönöm a türelmet és a segítséget!

7. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok, szép reggelt.
    kedves moderátorok. több mint 1 hete naponta ismétlődő jelenség nálam, hogy az aratás után járó TP mennyiségem eltűnik. egyre elkeseredettebb vagyok, mint ha feneketlen kútba hullana a megtermelt TP mennyiségem. tudnak erről a problémáról a fejlesztők, vagy ez egyedi eset? várjak türelmesen, míg a fejlesztők javítják a problémát, vagy forduljak a szupporthoz a problémámmal? türelmes vagyok, várok is, ha kell, de szeretném tudni, hogy a fejlesztők tudnak a problémáról, csak még nem jutottak el a javításáig. a gépem tisztítása, a ki-be lépés nem oldotta meg a problémát. a ma reggeli aratásomról is készítettem mentéseket. az aratás előtti, az aratás utáni, majd az aratást követően kb 10 perc múlva. a képek alján a jobb sarokban az óra pontosan mutatja, mikor készültek a mentések, mit mutat a haladási sáv kijelzője. megköszönöm, ha moderátori választ kapok, további szép napot mindenkinek
    30.12 aratás előtt.jpg 30.12Aratás után.jpg 30.12Aratás után 12 perc.jpg

juliannakoczkas és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Hol lehet megnézni, hogy kik nyerek a fórumjátékon?
    ID: 54543070

9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Itt megtalálod őket. :)

stb_farmer és anci0915 kedveli ezt.
  10. palota63

palota63 Járnitanuló

Köszönöm a segítséget!

11. fifi930

fifi930 Haladó

Szia!
    Azt a bankodban tudod beállítani az adott kártyához. Ha van e-bankod, ott egyszerű, alap esetben a kártyaszám első vagy utolsó négy számjegye.

12. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönjük a jelzést, sajnos jelenleg több kellemetlenség is zavarja a játékot. A központban tudnak ezekről, javításuk folyamatban van.
    Köszönjük a türelmet!

Sali~*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Bankkártyás vásárlásnál azonosítani kell a kártyabirtokos személyazonosságát.
    Ez egy biztonsági procedúra a bankoknál.
    Ha interneten vásárolsz, minden esetben azonosítanod kell magadat, hogy jogosult vagy-e a kártya használatára.
    Ehhez szükséges a Telekód.
    A Telekód a bankkártyához tartozó bankszámlaszám utolsó 3 karaktere.
    Ha a Telekód megváltoztatásra kerül, vagy egyéni azonosítási mód kerül beállításra a bankkártyára, a kód módosulhat (vagy akár az azonosítási mód is), és akár lehet 6 számjegyű is.
    A vásárlás során fel kell jönnie egy ablaknak, ahol az SMS-ben kapott kódot kell beírni, ezzel lehet jóváhagyni a vásárlást (amennyiben SMS megerősítési mód van beállítva a bankkártyára).

További információkért, kérjük keresd fel a banki szolgáltatódat, mivel mi nem tudunk segíteni abban, hogy a banki szolgáltatódnál milyen azonosítási mód van beállítva a bankkártyára.

stb_farmer kedveli ezt.
  14. Menitala

Menitala Fórum mestere

Köszönöm szépen. Próbáékozom, munkásokat szeretnék nagyon vásárolni.

15. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok!csak annyit szeretnék megkérdezni,hogy a fürgemalom előfizetés mikor szokott lenni?hónap eleje,közepe,vége? köszi és mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!

stb_farmer kedveli ezt.
  16. Enike**

Szia!

Legutoljára december 9-én volt rövid időtartamban fürgemalom-akció.

A központban a játék készítőin múlik, mikor kerül be ez a típusú miniakció a játékba. Erről (az összes, játékot érintő témával egyetemben) a hírek felületén adunk tájékoztatást.

Kérjük, figyeld a fórumot, hogy megtudd, legközelebb mikor nyílik lehetőséged a fürgemalom-akcióra.

bazsge, stb_farmer és zsjudit kedveli ezt.
  17. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm.általában 1 félévet veszek,de most valahogy nem figyeltem

Enike** kedveli ezt.
  18. Konyvelo.hu

Konyvelo.hu Utánpótlás-írogató

A szentjánosbogár röptetővel kapcsolatban kérdezném, hogy hogyan lehet hozzájutni? vásárolni lehet?
    köszönöm

19. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Sziasztok!
    Szerintem az eventet befejeztem - kockázni még fogok - de maradt egy ezüstkulcsom, nem találok helyet neki, elrontottam valamit?
    A felhők megvannak.

20. Enike**

stb_farmer kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.