Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az event leírásában szerepel, a játéktéren is látszik, előbb ki kell választani a növényt, hogy aztán a malomban keverést követően az ültetést elkezdhessük.

gazdasszony.png

Kérlek, a képes útmutatót is tanulmányozd, de legfőképpen ismét tekintsd át az event leírását.
    Ugyanis már látható a felület, a játék folyamata is a kezdéstől a bahán.

stb_farmer és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. mamarygen

Szia!

Kérlek, ne tagold az ID-számodat helyiérték vagy telefonszám vagy hármas csoportosításban.
    Amikor így leírod a magad megnyugtatására, a hsz. kilövése előtt a hézagokat tüntesd el.
    Nagyon nehézzé teszed a kereséshez a farm megtalálást.

A dekor a Világítótorony területen keresendő. Ajánlatos benézned a múzeumba.

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. TRico97

TRico97 Járnitanuló

Szép napot!

Lehet én vagyok a béna, de a jelenlegi event leírásban azt olvastam, hogy a Szélrózsa az eventnövény. Én felhasználtam a 8órás +1-es eventnövényes bónuszt, de a +1darabszám nem látszódik.

Választ előre is Köszönöm.

TRico97 ID: 7631187

4. mamarygen

Szia!

Nem vagy az.
    Jó a meglátásod. Valóban hiányzik a +1 eventnövény bevételi bónusz a darabszámból.

A központi kollégákhoz eljutott már ez a jelzés más nemzeti csapattól jó egy órával ezelőtt.
    A szinkronizálás hamarosan megoldja a problémát.
    Türelmedet, türelmeteket kérjük, akik ugyanilyen gonddal szembesültek.

stb_farmer kedveli ezt.
  5. TRico97

TRico97 Járnitanuló

Szomorúan olvasom a választ, mert közben telik az ideje a bónusznak. :( De köszönöm a választ!

6. mamarygen

Sziaaa!

A javítás megtörtént.
    Az eventnövény bevételi bónusz (+1) hatása érvényes már.

stb_farmer kedveli ezt.
  7. Misi1965

Misi1965 Fórum-zöldfülű

Helló! A gyopárvölgyébe a második földterület megnyitásához mindent elkészítettem és mégse tudom megnyitni pedig pipával jelzi. Köszönöm válaszát. Misi1965 ID 56253841

8. stb_farmer

stb_farmer Fórum ismerője

Szia,
    korábban írták ilyen problémára, hogy a fűcsomóra érdemes kattintani, nem a szúnyokálóra közvetlenül, s többszöri próbálkozással sikerrel járhatsz.
    ITT találod a Gyopáros csevegőt, ahol sok hasznos infót találhatsz.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. TUFINGER

TUFINGER Fórumprofi

Kaptam egyVarázsfát denem tudom hol keressem Válaszod köszi

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Varázsfa dekor.
    Láda /Váza ikon alatt csücsül a menüben.

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. mszidi7

mszidi7 Fórum mestere

Sziasztok.Volna egy keresem ha lehetseges meg lehet nezni hogy megnyertem e a Varazskerteszkedes mert nem talalom sehol,a tobbi kitevot megtalatam de ezzel nem volt szerencsem.ID mszidi7 25049770

12. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a Világítótorony területén keresgélj.

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. mszidi7

mszidi7 Fórum mestere

Koszonom szepen,megtalaltam

Othep kedveli ezt.
  14. erika061975

erika061975 Fórum-zöldfülű

üdvözlöm a fa termés tárolási kapacitást szeretném növelni mi kell a 2 jelvény ki váltásá hoz köszönöm.

szetném kérdezni a 2 számú jelvény elő álitásához milyen fa kell köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.1.23
  15. mamarygen

Szia!

A Gyopárvölgy ismertetőjében olvasható, mely tárolóhelyek milyen feltételek mellett bővíthetők.

Az egyik ilyen feltétel: a megfelelő alpesi szint.

Itt a táblázat ehhez:

Minden kategória kapacitása többször is növelhető. Minden szintnél szükséges feltétel egy adott Alpesi szint elérése és Bölcsesség jelvények beadása.

Alpesi fák

Maximum tárolási kapacitásSzükséges Bölcsesség jelvény típusaSzükséges bölcsesség jelvény számaSzükséges Alpesi szint
    12--1
    18Arborista jelvény - 1. szint14
    28Arborista jelvény - 2. szint110
    Alpesi fatermések

Maximum tárolási kapacitásSzükséges Bölcsesség jelvény típusaSzükséges bölcsesség jelvény számaSzükséges Alpesi szint
    900--1
    1200Arborista jelvény - 1. szint15
    1600Arborista jelvény - 2. szint111
    2000Arborista jelvény - 3. szint117
    Bölcsesség jelvényei

5--1
    12Arborista jelvény - 1. szint18
    21Arborista jelvény - 2. szint315
    ....

A Bölcsesség jelvények készítéséhez segítség itt

Ha az összes feltétel teljesítve van és a raktár nincs tele, el lehet készíteni a tárgyat.

NévFeloldáshoz szükséges alpesi szintSzükséges bölcsesség jelvénySzükséges termés fajta és értéke
    Arborista jelvény - 1. szint2-11000x csonthéjas gyümölcsök/fenyők
    Arborista jelvény - 2. szint9.1x Arborista jelvény - 1. szint12500x diófélék/magházasok
    Arborista jelvény - 3. szint152x Arborista jelvény - 2. szint2000x fenyők/diófélék

stb_farmer kedveli ezt.
  16. rapcsi

rapcsi Fórum-zöldfülű

Szia. Segítségedet kérném, van 3 szezonserleg fejlesztésem, nem tudom kirakni. Az alapserleget hol szerezhetném meg?Előre is köszönöm

rapcsi

17. -balintsyl-

-balintsyl- Fórum-zöldfülű

Szép napot Nektek!
    Meg szeretném érdeklődni, hogy van-e bármilyen mód arra, hogy a sok megkapott ládát egyszerre ki tudjuk nyitni? Ne kelljen hosszú percekig a ládákat nyitogatni.
    Előre is köszönöm szépen a választ!

18. Othep

Szia.

Az Alap szezonserleget a 2021-es szezon kezdete utáni első belépéskor automatikusan megkaptuk.

Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/fagyos-szezon.20513/

Vagyis, ha te 2021. januártól legalább egyszer beléptél a játékba, akkor rendelkezned kell Alap szezon serleggel.
    Vagy a menüdben van, vagy kiraktad valahová.
    Van arra trükk, hogy területen megkeresd.
    Fogj meg egérrel egy fejlesztést és a területeket pásztázd végig, mintha rá akarnád tenni az alapra.
    Ha a fejlesztés megtalálta az alapját be fog pirosodni.
    Felhőkön ez már nem működik.

Ha semmiképp sem találod, farmnévvel és ID-vel kérhetsz segítséget a megtalálásához.

-ágianyu33- és stb_farmer kedveli ezt.
  19. Othep

Szia.

Amelyik ládát maximum 100-asával lehet nyitni, ott nincs.

Más ládáknál egyszerűen leokézod, hogy ki akarod nyitni az összeset, vagy beírod, hogy hány darabot szeretnél kinyitni.
    Arra figyelj, hogy ahol zöld pörgetéseket, vagy trágyát lehet nyitni, ott a 99 db zöld pörgetés, vagy a trágyadombod kapacitásán fölüli mennyiség elszáll a semmibe.

-ágianyu33- és stb_farmer kedveli ezt.
  20. Pulyka

Pulyka Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, esetleg lehet tudni, hogy mikor tudhatnék meg többet?Most már a felső menüsor is folyamatosan előugrik, ha váltok játékmezőt.
    Szép hétvégét kívánok!
    :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.