Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha 13 órakor kaptad az utolsót, akkor hogy telt volna el bőven az 5 óra. 18 órakor fog letelni, nem?

stb_farmer és Lenczy kedveli ezt.
  2. Lenczy

Lenczy Fórumfelvigyázó

"Ülj le fiam egyes" szólt a matek tanár-nekem most! Bocsíííííí! Köszönöm, hogy írtál, ebből tanulok!:)

stb_farmer és Ninett79 kedveli ezt.
  3. Menitala

Menitala Fórumprofi

Köszönöm szépen. Megkeresem Neonfényes ólak felhősort. Venni biztos nem vettem 100 Fa kőrhintát.

Sajnos nem találom a Neon fényes ólak 6. felhősort. Csa a 3. és a 10. felhősort találom.
    ID 6253786 köszönöm Üdv

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.2.23
  4. mamarygen

mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ha nem találod a felhősort, akkor nem teljesítetted az eventet. :(

Az ellenőrzés is ezt támasztja alá.

Ebben az eventben kaptuk a 6. számú Neonfényes ólak felhősort:
    Neonfényes ólak VI. - 2017. november

5. vicus555

vicus555 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen szép estét

6. Menitala

Menitala Fórumprofi

Köszönöm szépen. Nagy öröm ért, egy kedves szomszédom küldött. Üdv.

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. mzsandi

mzsandi Fórum-zöldfülű

Sziasztok, lehet nem jó helyre írok, de hiába keresgélek, nem találok választ. A kérdésem a következő: Van néhány hiányos party pörgetés felhősorom. Van valami módja, hogy pótolni tudjam őket?

8. mamarygen

Szia!

Alkalmi vásárlási akcióban a hiányzó party pörgetési főnyeremény tárgyak egyes elemei megjelenhetnek a játékban.

Volt erre példa, talán lesz is ilyen még.
    Mi nem tudjuk mikor.
    Csak a megjelenés előtt kapunk hírt erről az akcióról.
    Akkor azt az ajánlati akciót megjelentetjük a központi hirdetményekben.

Példának írom, az elmúlt évi ilyen akciót. Kérlek olvasd el annak az akciónak a tartalmát.

9. mzsandi

mzsandi Fórum-zöldfülű

Köszönöm

10. jucus100

jucus100 Kivételes tehetség

Sziasztok !
    Érdeklődnék, hogy milyen kártyát lehet venni a postán, amivel itt tudnék vásárolni. Valahol olvastam régebben. Lehet e majd rárakni pénz ha elvásárolnám a rajta levőt, vagy újra kell venni kártyát.
    Bocsi ha nem ide való, de gondoltam hátha tud segíteni valaki. Előre is köszönöm :)

11. mamarygen

Szia!

Költöztettem a hozzászólásodat!
    Itt van a megfelelő helyen.
    Ott, ahol először írtál, off témaként törölni kellett volna. Így szerencsésebb a megoldás érdekében.

A paysafecard kártya az, amely egyes, nagyobb postahivatalokban vásárolható már jó ideje.

(Adott értékhatáron belül el kellene költeni a vásárolt értékét. Mert időn túl sajnos elvonás, levonás történhet az összegből.)

A honlapon kell tájékozódni, információt gyűjteni ...

https://www.paysafecard.com/hu/

paysafecard vásárlási helyek.png

Az adott postahivatal a lakóhelyhez közeli listában megtekinthető.

stb_farmer kedveli ezt.
  12. jucus100

jucus100 Kivételes tehetség

Nagyon szépen köszönöm :)

13. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet akár ajit, vagy cserenapkor valakinek küldeni, hogy nincs a barátlistámban? Kaptam már így napi ajándékot, de nem tudtam viszonozni, mivel nem volt benne és nem is álltunk kapcsolatban soha.

14. mamarygen

Szia!

A barátlistában kell szerepelnie annak a gazdának, akit megajándékoznál.

Ehhez előbb levelet kell írni számára a posta épületéből. Annyi elég az üzenet tárgy sorában, hogy "barátlistához", majd a szöveg helyén egy szia szó ...
    Az elküldés után megnyitható a kimenő üzenetek oldal. Az új partner neve előtt látunk egy műveleti üres négyzetet. Abba bele kell kattintani.
    Ekkor a hozzáadás a barátlistához kapcsoló kizöldül. Arra kattints.

Az új farmnév, már a Barátok fület használva szerepelni fog nálad a listában.

Minden további teendő, ajándékozás címén előhívható ez a lista a szokott módon. A szomszédok után sorba rendezve szerepel az új partner a küldhető személyek, gazdák, farmok között.

A barátlista a bővebb kör.
    Lehet ott olyan gazdanév, aki nem levelez veled, nem szomszéd ... sőt csak nála szerepelsz a listában. Vagy csak nálad szerepel.
    A küldemények mégis célba érnek.

stb_farmer kedveli ezt.
  15. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Köszönöm szépen. Igen ezt tudom, hogy lehet hozzáadni a barátlistához. Kaptam már napi ajit olyanoktól, akikről fogalmam sincs, hogy kik voltak. Soha nem áltam velük levelezésben. Nem kaptam tőlük levelet, és én se küldtem. Hogy lehet, az, hogy én mégis náluk szerepelek, de ők nálam nem? Azt még hozzá teszem, hogy nem sűrün szoktam levelezgetni. Általában csak egy-két szomszédommal, akikkel már régebbi kapcsolatban vagyok, vagy esetlen olyannal, akinek ilyenkor csere alkalmával szeretnék küldeni valamit, de ezt tudom, hogyan kell. Bár az is lehet, hogy már olyan régen volt, hogy nem emlékszem rá:)

Utoljára szerkesztett: 2.2.23
  16. magyarilona

magyarilona Utánpótlás-írogató

Jó estét. Nem biztos, hogy jó helyen kérdezek. DE a mai nap egész idáig nem sikerül a valenti napi ajándékot leszednem. Csak a napraforgó forog és semmi. Mit csináljak?

17. mamarygen

Szia ismét!
    Szívesen!

Te kérdezted, hogyan lehet viszonozni ajándékot olyan gazdának, aki nincs a szomszédos listádban, nincs a barátlistádban.

Erre a kérdésre írtam a tanácsot.

Most azután érdeklődsz, hogyan kaphatsz úgy ajándékot, hogy nincs nálad a listádban.

A barátlista nem kölcsönös kapcsolatot kívánó forma.
    Elegendő, ha annak vagy a barátlistáján, aki küldött neked.
    De fordítva is lehetséges. Nálad van olyan gazda, akinél te nem szerepelsz a listájában.

Kinyomozhatatlan, nincs róla adat az ellenőrző panelen.

Lehet érdeklődni nála levélben, hogy mikor és hogyan vettétek fel a kapcsolatot egymással, milyen célból szerepelsz nála..
    Ha szerencsés vagy, közlékeny a partner.
    ((Velem előfordult a 12 év alatt, hogy titkolózott a kérdező játékostárs. Nem adott infót. Így nem lettem "felvilágosult" az ismeretségről. :) ))
    Ha nem zaklat, akkor nincs gond.
    De a kirívó viselkedésű játékostárs is elkerülhető, segíthet a játék supportjára írt panasz, ha alátámasztható az indok az adott játékostól írt levél meghagyásával.

Ismertető #3 és #4

stb_farmer kedveli ezt.
  18. mamarygen

Szia!

Kikapcsoltad a játékot?
    Kiléptél a gépedről? Áramtalanítottad esetleg pár perc erejéig? Majd visszalépve is hasonló szituációt tapasztalsz?
    A wifi készüléket is lehet pár percre lekapcsolni, majd újra kapcsolatot létesíteni.
    Esetleg egy takarító programot futtattál?

Ha web-es böngészőben játszol a játékkal, akkor egy másik böngészőt is megpróbálhatsz egy belépés erejéig.
    Kiderülhet, hogy melyik megoldás vezet megoldásra.

Írj majd, sikerül-e a Valentin kalendárium ajándékát átvenni.

stb_farmer kedveli ezt.
  19. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Értem, még egyszer köszönöm

20. barni.gazda

barni.gazda Járnitanuló

Farmaranyért küldött mellényeket miért nem kapom meg???
    Egyáltalán hogyan kell elküldeni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.