Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  2. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szép napot.
    Szombat délután óta most tudtam belépni. Azért írattam be tegnap a baráttal, hogy semmiféle farmerama linken vagy bármilyen fellelhető farmmal kapcsolatos akármire is kattinthatok akkor sem jön be semmi tehát a lényeg: Nem tölthettem le újból a Klienst mivel a Kliens letöltése sem jött be akár honnan próbálkoztam. Nyílván a big szerverén voltak gondok!
    Mivel írattam azt is, hogy minden megtörtént amit ember elkövethet egy gépen közel 20 éves tapasztalattal elkövettem, tehát az áramtalanítást a Ccleanert a tűzfal ellenőrzést sőt kikapcsolt állapotban is próbálkoztam. Ezeken kívül lényeges volt az, hogy a szomszédasszonyomnál dettó ugyanilyen problémák álltak fenn ezt is közöltem persze az ID címet nem mivel a 200 km-rel távolabbról író barát már azt se tudta hol jár mivel sose farmozott. A barát által beíratván arra gondoltam amit írtam is, hogy néhány hete ugyanez volt csak akkor nem minden farm volt kilőve tehát tudtunk többen ide írni és jelzés után nagyon hamar helyreállították. De nem tartottam fontosnak az ID-t mivel biztos voltam benne, hogy nagyon sokan így jártunk tehát a központban tudják mit kell tenni.

Tudom, hogy húsvét van és a családdal vannak a support és mindenki csak én nem. Még is a fentebbi írásommal azt szerettem volna elérni, hogy valaki bejelentse oda ahova kell. Sajnos csapnivaló ötlet volt a bigtől aki kitalálta, hogy nem lehet a fórumra bejelentkezni ha probléma van így az ember ott ül a gép előtt, látja a fórumot és nem tehet semmit. Az egészben ez volt a dühítő.

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha jól értem, akkor most már tudtok farmozni mind a ketten a szomszédoddal?

Nagyon sajnálom a sok bosszúságot, ami ért, és talán én is hibáztam, mert bizony a technikai problémák "távgyógyítása" nem tartozik a szuperképességeim közé, de...
    Tudnod kell, hogy általánosságokkal nem igazán tudunk mit kezdeni, csak konkrétumokkal.
    A saját aláírásomban, de a fórumon is rengeteg helyen szerepel, hogy ha segítséget kérsz, add meg a farmneved és ID-t.
    És ez mindig igaz. Inkább add meg, és nem lesz rá szükség, mint ne add meg, és azzal is telik az idő, míg megszerezzük.

A néhány héttel ezelőtti probléma, nem biztos, hogy ugyanaz, mint a mostani.
    Rajtad kívül (és vegyük bele a szomszédasszonyt is), más nem jelzett ilyet a hétvégén.
    (Akik a Klienssel nem tudtak belépni, azoknál megoldotta az újratelepítés a problémát, böngészős belépési hibáról nem esett szó.)

Jó lett volna, ha visszajeleztek, akár azt, hogy nem tudtok mit kezdeni az írásommal (és akkor továbbgondolom a dolgot új megoldások után kutatva), akár válaszolsz a kérdésekre, amiket feltettem, mert konkrét adatok nélkül nem lehet és nem tudunk mit jelenteni a BP-nek, és ők sem tudnak segíteni.
    De a szomszédasszonyod is jelezhette volna a hibáját a saját adataival.
    A néhány héttel ezelőtti probléma esetén is kellettek ezek a válaszok, egyénileg segítettek minden farmnak, ha jól emlékszem.
    Mielőtt pedig jelzünk nekik egy hibát, nekünk azt ellenőrizni és/vagy reprodukálnunk kell. Ami ugye, ID nélkül megint csak lehetetlen.

Végezetül:
    Erre a linkre kattintva letöltheted a klienst játékba lépés nélkül is: https://www.farmerama.com/?action=externalDownloadUnity

Mentsd el magadnak, ha szükséged lenne rá.
    Játék nélkül fórumra lépéshez próbáld ki ezt: böngészőből a farmkeret alján a nárciszra kattintva: upload_2023-4-10_12-39-30.png
    (Ha a farmod nem is tölt be, a farmkeret azért igen.)

Remélem, ezekkel tudtam valamelyest segíteni.
    A bosszúságok ellenére is kívánok kellemes Ünnepet.

Sylja, Puli-tanya és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. fureszgyik

fureszgyik Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek ! Segítséget szeretnék kérni, de nem tudom már hova írjak, mert ahol ildomos lenne oda nem tudok ! A gondom az hogy a citromailemet szeretném gmailre változtatni, mert 4 nap múlva meg szűnik ! A probléma az hiába próbálom mert a farm nem küldi a citromailre a linket hogy meg erősíthessem az új emilemet ,hiába próbáltam többször is ! Köszönöm szépen előre is ha segíteni tudtok ! ID: 8881472

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezen a linken találsz egy segítséget a problémás ügyed megoldásához.
    Kérlek, olvasd át, majd szedd össze az adatokat, melyeket továbbítanod kell a megoldás érdekében:
    ITT olvashatod a tanácsot Kazimir Community Team - vezetőnktől.

6. breky73

breky73 Járnitanuló

Helló!04.07-én megvettem a Kellemes húsvéti kosarat,de nem találom meg a kitehető dekort hozzá (Húsvéti emelő) Megnéznétek hol lehet?Köszönöm szépen :) Boldog Nyuszit Mindenkinek ♥

7. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérnénk szépen pontos farnevet és ID számot, ezek nélkül nem tudjuk megvizsgálni, mi is történt a dekorral.

8. breky73

breky73 Járnitanuló

breky73 ID:41528268
    Köszönöm előre is :)

9. mamarygen

Szia!

A házi kedvenc futtatóban keresd a dekort, jobb oldalon, az alsó elemek között látszik.

stb_farmer kedveli ezt.
  10. drprofesszor

drprofesszor Járnitanuló

Sziasztok! Nem vagyok kezdő játékos és mégis vannak hiányosságaim aj-aj nem tudom mire lehet felhasználni a kezdő jutalompontot véletlenül rányomtam a farm pengőre és most van olyan pontom amivel nem tudok mit kezdeni Köszönöm a segítséget

11. mamarygen

Szia!

Leírásod alapján a Farmárudában, a különleges "fül" alatt találtad ezt a jutalompontot.
    A kép nem a te farmodon készült, csak mintának hozom:
    farmárudás jutalompont.png

Ez a tétel, ez vásárlási elem az aktuális Húsvéti nyuszi szezonban lehet a segítségedre. Ott szolgálhatja a haladást.

Leírás a szezonról: ITT

Ha rákattintottál, akkor az 5 ilyen vásárlásból egyet el is használtál már.
    jutalompont.png

Azonnal a haladási sáv vonalához hozzáadta a rendszer az egyszeri 100 szezon-jutalompontot.
    Nézz be a szezon felületére a farmodon, s látod is a sáv elmozdulását.

stb_farmer kedveli ezt.
  12. breky73

breky73 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm :) megvan :))))

mamarygen kedveli ezt.
  13. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia Modi!
    Segítenél?
    Hol tájékozódhatunk arról, hogy mi lesz a neve az új bahás fának?

14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nem vagyok modi, segítek neked.
    Pld. itt #49

salix és Kuzdern kedveli ezt.
  15. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Köszi, de ...
    A fa neve itt még nincs meg

16. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Mivel még nem kaptunk visszajelzést a névre vonatkozóan, ezért nem szerepel.
    Az előzetes tesztnél olyan fanév szerepelt, ami már van a játékban (mint ezt az ismertetőt készítő kolléga is jelezte!).
    A keveredést elkerülendő meg lett kérve a névváltozás. Amint lesz erről frissebb, bővebb információ, az ismertető anyaga is frissítve lesz.

Egy kis türelmet kérünk!

Köszönjük.

stb_farmer, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. meszaka1958

meszaka1958 Utánpótlás-írogató

sziasztok,hol tudok venni 30 napos farmmunkásokat,köszönöm,

18. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

piros kosár
    farmmunkás előfizetés

19. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

stb_farmer és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia! Sziasztok!
    Számomra nagyon megtévesztő, a régi Duriánfa, és az új bahás fának szintén az a neve, a piacon már egyértelműbb a dolog , ott úgy van írva Durián gyümölcs, igaz a tp - jük más , de jó lenne ha valami különbség lenne köztük, mert így kavarodásra adhat okot.
    Köszi a választ! Vagy esetleg én néztem el.Bocsi olvstam az előző írásokban, hogy meg lesz változtatva jó lenne minél előbb, tudom hogy nem a modikon múlik, és azt is tudom ha lesz hivatalos róla azonnal közzé teszitek csak én is kicsit megkavarodtam.......

Utoljára szerkesztett: 12.4.23
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.