Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérjük szépen, a kérdésedet-problémádat úgy fogalmazd meg, hogy értsük mi is és segíteni is tudjunk!

2. MickiMause

MickiMause Utánpótlás-írogató

Szia!

Az AVASAT al volt még nálam gond a többiek i sírtak de sajnos nem emlékszem melyiket említették!

Köszönöm, hogy sikerült megoldanotok a gondot, s most már működik újra nálam is a KLIENS 1.3.1!
    Igaz van egy kis hibám, mondjuk annyira nem zava s gondolom ez valami betöltési probléma lehet met jelenleg így néz ki egy oldalam:

upload_2023-4-22_8-55-0.png

Még egyszer maximális köszönetem a segítségért!

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Vegyük például a humuszt. Ha elhúzod a csúszkát a 4. pozícióba, akkor alul, az esélyeknél azt láthatod, hogy biztosan kapsz majd 4 db alap humuszt, olyan 15-20% eséllyel kaphatsz plusz még egyet, és nagyon kis eséllyel kaphatsz egy minőségi humuszt is. (Hogy ez a két utóbbi egyszerre is érkezhet-e, vagy kizárólag csak az egyik, nem figyeltem meg.)
    Az átalakító egy picit más. Itt a felső kör nem zárt, vagyis nagyon nagy eséllyel, de nem biztosan kapsz ATP-t. Ha nem ATP-t kapsz, akkor kaphatod a többit, illetve a többiből valamelyiket (itt én még mindig csak egy dolgot kaptam.)

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam is előfordul ilyen megjelenés, de kimondottan tetszik nekem. :D Egy frissítés és vissza tér napjainkba. ;)

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Igazán szívesen segítünk, ezért vagyunk. :)
    "Csatlakozván az előtted szólóhoz" valóban megjelenítési, betöltődési gondról lehet szó. Egy frissítés meg szokta oldani.
    Köszönjük, hogy megadtad a vírusírtó nevét.

Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  6. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

1. Köszönöm a választ!
    2. Van egy másik problémám: Nem találom a jégszarvas kitevőt pedig a gyopárvőlgy 10 szinten vagyok.
    3. afranya1945 ID 24400208

-BombadilToma- kedveli ezt.
  7. Othep

Szia.

Továbbítottam ellenőrzésre az adataidat, de jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Türelmedet kérjük.

8. Othep

Kihelyezted már ezt a dekort.
    Kollégám ellenőrzése alapján az erdei tisztáson keresd, jobboldalt a szélen, a felső harmad környékén.

9. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

Köszönöm szépen, már meg is van

10. kkovacs67

kkovacs67 Utánpótlás-írogató

Szia!

A Gyopárvölgyben hol találom a metszőollót?

kkovacs67 ID:25253040

11. Othep

A Metszőolló felröppenő, a fák aratásából kapjuk, a 16. szinttől.
    Mivel igen ritka, ezért sok türelem kell hozzá.
    De a szorgalmas aratás előbb-utóbb meghozza a Metszőollót.
    Az elején nagyon nehezen, egy idő után viszont jön annyi amennyi az új fa megépítéséhez kell.
    Figyelmedbe ajánlom a Gyopáros csevegőjét is: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-336

12. kkovacs67

kkovacs67 Utánpótlás-írogató

Szia!

Köszönöm a gyors választ és a segítséget.

kkovacs67 ID:25253040

Othep kedveli ezt.
  13. lodenkabat

lodenkabat Utánpótlás-írogató

A problémám a gyopárvölgyben van. Pár napja léptem a 20. szintre azóta nem mozdul a tapasztalatpontom, hiába csinálom a szokott módon vevők kiszolgálásával, ill. újrahasznosítással.
    lodenkabat ID: 6515727

14. Othep

Szia.

Egyelőre ez mindenkinél így van.
    Amint átlépjük a 20. szintet nem gyűjti tovább a rendszer az ATP-t.
    Lehet, megrendelőket kiszolgálni, tárolókat feltölteni, de ATP-t nem kapunk.
    Májusban talán várható valamiféle frissítés, fejlesztés a Gyopárvölgyben, de jelenleg ennyit tudunk.

15. lodenkabat

lodenkabat Utánpótlás-írogató

Akkor azt hiszem ennyi volt részemről, köszönöm, hogy részt vehettem az ingyenes tesztelésben... izéééé.... a semmiben.

Calibaby kedveli ezt.
  16. Othep

Ez a Te döntésed, de azért azt ne felejtsd el, hogy ezért a semmiért kaptál egy igen jó dekort, és két nem is olyan rossz felhőt...

jófarmerlány kedveli ezt.
  17. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok.
    Segítsetek kérlek, hogyan tudnék vörösfülü ékszerteknőshöz jutni?
    Köszönöm :)

18. Othep

Szia.

Ez az állatka a Gyümölcskenyér talányos tenyészettel érkezett a játékba, februárban.

Tenyészetek szerezhetők:
    Jelen esetben a szezonból is kiváltható a 30. és 33. sorból (ez bérletes), a jelenleg futó Órás eventben és a Hanami fesztivál eventben is elérhető.
    Tekintsd át kérlek a jutalmaikat:

Órás talány event: https://board-hu.farmerama.com/threads/Órás-talány-mosómedve-tenyésztés-bevezető-eseménye-2023-április.23507/#post-1316595

Hanami fesztivál jutalmai: https://board-hu.farmerama.com/threads/hanami-fesztivál.23501/#post-1316448

Szezon jutalmai: https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvéti-nyuszi-szezon-32.23419/#post-1313737

Hirtelen ennyit találtam. Remélhetőleg egyszer majd cserélhető is lesz. A vörösfülű ékszerteknős piacképes.

Infó az állatról: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-9#post-1308631

Zsuzsikan, -ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  19. juc632

juc632 Fórum-zöldfülű

Gazda: juc632 ID: 27978352
    Sziasztok! kiváltottam a skarlátmedvet a királíy stikliből, de nem kaptam meg.???

20. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm szépen a segítségedet :)

Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.