Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    frissíts mindenképpen. A Holdsütemény talányos tenyészet farmos titokól, így a farmon keresd a Dobozban az Állatoknál. Keresőbe kezd el gépelni a nevét, vagy azt, hogy "talányos".
    Jelenleg nincs fent olyan Kolléga, aki az ellenőrzésben segíteni tud nekem, így türelmedet kérem.
    Ha esetleg megtalálod, akkor jelezz, kérlek.
    Köszönöm

2. Dolphin

Szia,
    köszönöm visszajelzésed, sikeres nyitást :)
    A Bahás talányos ólak nevében van egy "tiki" tag is - innen lehet őket könnyebben megkülönböztetni.

aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Bogimami

Bogimami Fórum-zöldfülű

Sziaszto! Ma a Holdsüteményes talányos tenyészeten kaptam egy pelikán ólat, át akartam tenni egy másik területre, de sajnos nem találom. Kérlek segítsetek!

4. Dolphin

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Bogimami

Bogimami Fórum-zöldfülű

Dolphin kedveli ezt.
  6. manci1972

manci1972 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tudna neken valaki segíteni,hogy miért nem tudog jelvényt gyártani???!! Abban a pillanatban lefagy a játék! Minden más müködik!!!Köszönöm előre is!!!

7. Dolphin

Szia,
    klienssel vagy böngészőn játszol? Ha klienssel, akkor megpróbálod böngészőn is, hogy ott mit tapasztalsz? Ha böngészőn, akkor kipróbálod másikon is, mint amint most játszol?
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor mindenképpen szükségünk van a Farm nevedre és a Farm ID-ra. Köszönöm

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. manci1972

manci1972 Fórum-zöldfülű

Köszönöm másik böngészőn müködik!

smoldering és Dolphin kedveli ezt.
  9. anika75

anika75 Fórum-zöldfülű

Üdv!

Szeretném megérdeklődni, hogy a rózsaszín témát hol tudnám megkapni, vagy beállítani. Próbáltam a beállításoknál de ott nekem nincs ilyen. Csak az alap értelmezett. Köszönöm a segítséget. ID azonosítóm:ID: 19699017

10. Dolphin

Szia,
    a Gazdaboltban tudod kiváltani, 299 FA az ára, ha még nem vetted meg korábban.
    upload_2023-6-28_6-46-28.png
    A vásárlást követően szükséges egy ki/belépés, ezt követően fogod tudni kiválasztani a Beállítások alatt, ott ahol kerested.

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és alex0824 kedveli ezt.
  11. ribizli4

ribizli4 Haladó

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Ilyen problémával még nem találkoztam. Ma reggel kiszolgáltam a megrendelőket. A jutalmakat úgy tűnt, hogy megadta, de a végén visszalépés után, ugyanazon a szinten maradt, mint indulásnál. a szezonzseton sem gyarapodott, pedig kaptam egyet. mi történhetett?

ribizli4 kedveli ezt.
  12. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia újra!
    Kollégám, a farmod ellenőrzése során a következőket tapasztalta:

2023-06-28-án 2023-06-28 09:38:23-kor kezdted el kiszolgálni a megrendelőket. Majd 2023-06-28 09:38:24-kor szintet léptél. (6-ról 7-re).
    Folytattad a megrendelők kiszolgálását, elérted a 8. szintet 2023-06-28 09:39:02-kor, majd 2023-06-28 09:39:23-kor a 9. szintet.
    A 10. szintet 2023-06-28 09:39:54-kor sikerült elérned.
    Jelenleg a 10. szinten állsz. Minden pontot megkaptál a megrendelőktől.
    Szezonzseton nyereményt pedig 2023-06-26-án 18:07:49-kor kaptál, a 2. szint teljesítése után.

ribizli4 kedveli ezt.
  13. ribizli4

ribizli4 Haladó

Köszi szépen! Mindegy, de biztos, hogy ma a 10. szintről indultam. Láttam, hogy a zsetont megkaptam ma.

14. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy miért nem kezdődött el az új event? Ma, június 28. du 14 órára van kiírva a kezdés! Ma többször is megnéztem, nincs változás!
    Hunorkám 2 ID 5453070

15. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Valóban nem indult el az event, az indulás perceiben írtam ki a hírek felületre és az event csevegőjébe is, hogy technikai problémák miatt később indul az event!

Itt olvasható:

https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-adásban.23732/#post-1327572

GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Enike** kedveli ezt.
  17. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Én a játék naplója alapján írtam meg kollégámnak a választ.
    A mai napon elért 10. szezonszint elérése után még további megrendelőket szolgáltál ki, további SZJT-kat gyűjtögettél.
    Amik egy újabb szintlépéshez már nem voltak elegendőek.

További szép napot kívánok neked!

ribizli4, enci2009 és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. ribizli4

ribizli4 Haladó

Köszönöm! A 10. szintet tegnap este értem el. Ma a kurzoron a virág folyamatosan forgott, de mivel úgy mutatta, hogy minden jutalmat megadja, nem hagytam abba. Most már nem számít. Köszi szépen! azt elhiszem, hogy ti azt látjátok, amit írtál.

Szia! Utolsó ebben a témában. Nem tudom, hogy mi történik. Most 22:37-kor benéztem a szezonhoz, 12. szinten van és 2db zsetont látok. Közben nem csináltam vele semmit. Szép, jó éjszakát!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.6.23
  19. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Tegnap 2023-06-28-án 20:09:24-kor a FARMERAMA adásban eventből szereztél további SZJP-kat.
    2023-06-28-án 20:09:24-kor elérted a 11. szezonszintet, kicsit később 2023-06-28-án 21:16:48-kor elérted a 12. szezonszintet.

ribizli4, Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  20. ribizli4

ribizli4 Haladó

Köszi szépen!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.