Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. karesz

karesz Fórumprofi

Szép napot kívánok!Nem tudom beadni a mikrofonokat, nem adja meg a lehtőséget, mit csinálok rosszul? Karesz2111 ID: 2813566

2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Elsőként a "Farkaskonyha" feladatsora nyílik meg, itt tudjuk elkezdeni az eventben a beadást.
    Amikor teljesítettünk egy szabadon választható feladatot a "Farkaskonyha feladatsorai közül, akkor átugrunk a második TV-műsor (Farmhíradó) feladatsorára és ott szükséges elvégeznünk egy általunk kiválasztott feladatot. Ezt követően a harmadik TV-műsorhoz kerülünk, majd a negyedik TV-műsornál is el kell végezni egy tetszőleges feladatot.

Kérlek nézd át tüzetesen az eventismertető ezen részét:

https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-adásban.23733/#post-1327402

3. karesz

karesz Fórumprofi

Köszönöm a választ, de a csillaggal jelölt feladatnál nincs beadható tétel.

4. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Ennél a beadásnál nem mikrofont kell leadni hanem reflektort.
    Mikrofonod van szépszámmal viszont reflektorod amire szükség lenne az nincsen.

Az alábbi kép nálad készült:
    upload_2023-6-29_17-56-16.png

5. karesz

karesz Fórumprofi

Köszönöm a segítséget, gondoltam, hogy félrenéztem valamit :D

6. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Szeretném, ha megnéznétek miért nem tudom learatni a Gyopáros fáimat. A megrendelő is vinné a termést, de nem engedi leszedni. Sőt ki akartam vágni a barackfát, de kilépés után visszaállítja. Diti54 ID 26222139 köszönöm előre is.

7. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Sziasztok! Az új területen a 12. szinten vagyok. Megkérdezném , vajon hogy tudnék a megrendelésnek eleget tenni? mivel a gombát csak 14-es szinttől termelhetek, így gomba kosaram sem lehet. Köszi a választ.

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A gombakosár felröpi, nincs köze a gomba növényhez.

rozsazsuzsa kedveli ezt.
  9. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján azt tapasztaltam, hogy csaknem teljesen tele van az alpesi raktárad a fatermésekkel:

upload_2023-6-30_21-29-43.png

Ezért nem tudod learatni a beérett fáidat, mert a terméseknek nincs elég helyük.

Ha szeretnéd, tudod növelni arborista- jelvény beadásával a raktár kapacitását, hogy több termést tudjon tárolni számodra.
    Ez rögtön maga után vonja, hogy arborista -jelvényt kell készítened, mert jelenleg az nincs elkészítve a farmodon.

Ha elkészíted a megfelelő szintű jelvényeket, akkor csökken a faterméseid száma is raktárban.

Ha nem szeretnéd a raktár kapacitását növelni, akkor is érdemes jelvényt készíteni, a későbbiekben is fel tudod használni akár rúnák kiváltására is!

10. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Köszönöm, már sikerült kiderítenem

11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Napok óta, ha be akarok lépni a Fórumba az eddig megszokott módszerrel, tehár Jobbra fönn kérdőjel alatt ceruza, egy belépési kezdő képernyő jön fel. A Fórumba csak a képernyú alatti feliratsorból tudok belépni. Nekem ez kényelmetlen.

melcsi67 kedveli ezt.
  12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A fejlesztők jövő hétre ígérték a hiba javítását.
    Közlemény:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...lopédia-mappa-elérésében-2023-06-28-án.23740/

13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Nolina!
    Kliensen be jutsz jutni a megszokott úton, csak böngészőben nem.

Othep kedveli ezt.
  14. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Sziasztok! olyan problémám lenne hogya gyopárvölgy folyamatosan szerverhibát ír ki és csak 1 kockával szüretel. Viszont mikor ültetek akkor nem ültet szüretelni akar. Ugyan ez van kilépés utan is. Mi lehet a gond? Segítségeteket előre is köszönöm!
    fannika2006 ID:11046555

15. Othep

Szia.

Nincs teli vagy majdnem teli a tárolóhelyed (Raktárad)?

Ha bármi gondod, problémád akad a Gyopárvölgy csevegőjében is kérdezhetsz: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/

16. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Othep kedveli ezt.
  17. szrx

szrx Járnitanuló

Szia!
    Segítséget kérek szépen! A Zuhatagon a " hógolyó oly jó " aktív része lejárt , szeretném leszedni de em kézzel, sem géppel , sem
    sehogyan nem tudom eltüntetni. Segíts kérlek, köszönöm !
    Id 21853938

18. Othep

Szia.

Az ilyen fontos adományokat adó dekorokat lejártuk után sem lehet géppel leszedni.
    Egyenként, kézzel lehet őket törölni.
    A kézzel való leszedésnek más a technikája, mint a felhőknél.
    A farmszélen levő Ásó menüt kell használnod.
    Kattints az áthúzott körre.
    Ezután amire ráviszed az egeret az bepirosodik, és egy újabb kattintással eltűntethető, azaz törölhető.

upload_2023-7-1_22-39-17.png

(A kép nem a farmodon készült, illusztráció).

Ha esetleg más a gondod, kérlek részletezd, miért nem tudod a törlést végrehajtani.

19. baltha54

baltha54 Junior szaki

ID: 1865723 A gyopárvölgybe nem tudok aratni se munkásokkal, se manuálisan a gyopárkertbe már két napja.. Előre is köszönöm a segitséget

20. nufi80

nufi80 Fórum-zöldfülű

A farmerama adásban a tp pontokat nem kaptam meg.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.