Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

2. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Miért nem tudok belépni a nyári kalendárijmba Segíts

3. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Sziasztok! A nyári kalendáriumba minden nap kiváltottam az ajándékot nem is volt kék + sehol.
    Ma délután megjelent a plusz jel a 13. napi ajándék mellett (400 TP X szint) kiváltottam 10 FA-val
    farm nevem retek.katalin ID 13495641
    Köszönöm ha segítettek!

4. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Honnan próbálsz meg belépni? A városban a főtérről? Az eventórából? A Hírek oldaláról?
    Javaslom, hogy próbáld ki mindegyiket, és ha egyik sem működik, add meg a farmnevedet és az ID számodat, hogy a moderátorok segíteni tudjanak.
    Írd meg, légyszi, sikerült-e.

5. TOPI41

Mind háromból belépek de nem tudok sehogy belépni. ID4583338 TOPI41 Seitségedet kérem Válaszod várom

6. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Bocsi, de nem igazán értem: belépsz, de nem tudsz belépni? Próbáld meg, kérlek, pontosabban megfogalmazni. Látod a számozott hínárokat? Vagy bármit, a naptárból, ha "mindháromból belépsz"?
    Én is csak 1 játékos vagyok, nem tudok ránézni a farmodra. Csak tippelni tudok, mi lehet a gond, vagy eltalálom, vagy nem.

7. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Csak a mai ajándékot nem tudod átvenni?
    Próbálj meg egy géptakarítást a Ccleanerrel, azután lépjél ki a játékból, majd pár perc múlva lépjél újra be a játékba!
    Ha ez sem oldja meg a problémádat, kérjük jelezz vissza!

Sylja kedveli ezt.
  8. smoldering

Szia!
    Problémádát ellenőrzésre továbbítottam, türelmedet kérem, mert jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

9. smoldering

Szia!
    Problémádát ellenőrzésre továbbítottam, türelmedet kérem, mert jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

10. smoldering

Szia!
    Köszönöm!

retek.katalin kedveli ezt.
  11. rozsazsuzsa

Én is agy jártan, de nem is jutott eszembe, hogy kérjem az ellenőrzést, Kiváncsi leszek az eredményre.

retek.katalin kedveli ezt.
  12. TOPI41

Mindent megprőbáltam de semmi Biztos hogy holnap már csak aranyérttudom majd levenni Máskülönben csak ma nem tudtam belépni
    rem Válaszod várom

az ídézésbe írtad bele a válaszod, ezt javítottam / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.7.23
  13. rozsazsuzsa

Most viszont szeretném megtudni, miért van a felkiáltó jel balra a híreknél? Nem tudom eltűntetni, harmadszor nyitogatok ki mindent.
    ID 9805208 Köszönöm!

14. smoldering

Szia!
    A felkiáltó jel azt jelzi számodra, hogy valamelyik, napi ajándékot még nem vetted át!!
    Vagy Rackó napi ajándékát, vagy a Kalendárium napi ajándékát elmulasztottad még átvenni!
    Nézz utána, nehogy egy nap is kimaradjon!;)

Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  15. Sylja

Sylja Fórumgróf

Sajnálnám, ha nem sikerülne.
    Ha beléptél a naptárba, utána a jobb alsó Tovább nyíllal lépj erre az oldalra, és kattintgasd végig a sötétkék uszonyt (piros ellipszissel jelöltem) és a közvetlen környékét. Sikerülnie kell!!

Sali~*.* és smoldering kedveli ezt.
  16. smoldering

Szia!
    Köszönöm!

Sali~*.* és Sylja kedveli ezt.
  17. rozsazsuzsa

A tegnapi /19/ ajándékot nem tudtam kibontani. Pulzált, de nem nyílt ki. Most mielőtt ide jöttem 12 FA-ért kinyílt. Ez a második esetem, pedig egész délután kísérleteztem. Tekintsem lehúzásnak? Megköszönöm, ha valaki a segítségemre lesz
    ID 9805208

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a tegnapi ajándékot a cápa farok felső részére kattintva lehetett begyűjteni. Amit adott napon nem vált be a játékos, azt utólag csak FA ellenében tudja megtenni.

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Köszönöm a válaszod, várok türelemmel.

Szia, ha lessz eredmény majd megírom :)

20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A Főtéri megrendelő (Alice Gamsbart) arra kér, hogy Fedor Pigwidgeon 6 megrendelését teljesítsem, de az első teljesítése után nem csökken a kérés száma. Tudom, (vagy legalább is sejtem) hogy egyszerre kell a hatot beadni, de ez így szerintem nem korrekt. Itt egy kép a jelenlegi állásról : [​IMG]
    Mivel a Farmnév és az ID szám jól látható a kereten, így nem tartottam fontosnak, hogy az első kérés teljesítését képpel igazoljam.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.