Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Kérdésem az hogy ma vagy holnap kezdődik -é a hétvégi event ? A kiírások elég ellentmondásosak! Válaszod köszönöm! Mindenkinek sok sikert kívánok az eventekhez és hiba nentes játékot! Nálam sokszor lefagy!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. zene53

zene53 Junior szaki

Szeretném kérdezni, hogy a napi ajándékok átvételével mi lesz, mivel 1 nappal le vagyunk maradva a belépési problémák miatt?

4. Dolphin

Szia,
    valószínű elkerülte a figyelmed, hogy a szkriptek futtatása később tudott kezdődni
    https://board-hu.farmerama.com/thre...rtelen-szinkronizálásról-2023-07-26-án.23854/
    Elindult a Napi kalendáriumé, ez várhatóan 70 óra, utána fog következni a Napi belépési sorozat.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...úlius-elérhetőségének-meghosszabbítása.23856/
    Addig türelmesen tudunk várakozni - megértésedet köszönöm.

5. zene53

zene53 Junior szaki

köszönöm a gyors választ! nem kerülte el a figyelmemet, olvastam de én a a napi kalendáriumot gondoltam csak bele a Rackó napi ajándékát nem. Még egyszer köszi, türelmem az van, remélem meg is hozza a gyümölcsét és egyszer csak át tudom venni az elmaradt napi ajándékot is.

Dolphin kedveli ezt.
  6. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Várom a kollégát, mert a takarítás nem segít.

7. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet.
    Kollégám nem észlelt problémát Nálad, gond nélkül le tudta volna rakni a következő dominót a rendelkezésre álló készletből, a kép nemrég Nálad készült, de nem fixálta azt.
    Fontos, hogy a dominót annál a felénél kell "megfogni" (jelen példánál a rózsaszín virág felőli oldalon), ami egyezik a leendő szomszédjával.

Próbáld meg újra, illetve a Ccleaneres géptakarítás még hasznos lehet, amiről korábban írtam. Másoknál az megoldotta a problémát.
    Sikeres játékot

8. Dolphin

Szia,
    Kollégám ellenőrzése alapján az alábbiakat hozom Neked - köszönjük a türelmedet:
    - a Tavasz ünneplő szuvenírt nem szerezted meg, mert bele sem kezdtél a 2022. májusi szezonba
    - a 2021.márciusi szezont nem vitted végig, mindössze a 33.szintig jutottál, 25899 pontot szereztél, így nem szerezted meg a Színes tojás szuvenírt sem
    - az Álomország szuvenírt és a Favágó szuvenírt Kollégám úgy látja, hogy időközben megtaláltad, mert ezeket hosszú keresgélés után a felhőn találta meg a helyén (ezt jelezhetted volna, hogy ezeket már ne keressük).

Andzsi1971, Sali~*.* és Enike** kedveli ezt.
  9. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Szép jó napot kívánok mindenkinek legyen szíves segíteni valaki hogy a horror paradicsom ólat melyik feladat adja ? mert már nem emlékszem , köszönöm a segítséget

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ennyit tudok csak róla:
    Horror paradicsom ól
    Gazdaboltban NEM megvehető.
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Horror paradicsom ólTermény: 1 db horror paradicsom
    Érési idő: 04:30 óra
    Tapasztalatpont: 100 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    -2019. május eventnyereményként- 2019. május eventnyeremény
    - 2019. szeptember eventnyeremény
    - A Farmáruda kínálatában szerepelt 2019. novemberben
    - Ólválogatásban szerepelt.
    - Választható eventnyeremény 2020. január
    - 2020 február eventnyeremény
    - Farmáruda kínálatában szerepel 2022.02.10-
    - Az út az aranyhoz event nyereménye
    - A Teliholdas éj V láda adhatja.
    [​IMG]Horror paradicsom ól 1. szint sárgaTermény: 1 db horror paradicsom
    Érési idő: 04:00 óra
    Tapasztalatpont: 110 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    -2019. május eventnyereményként- Ólválogatásban szerepelt.
    - 2020. július eventnyeremény
    - Farmáruda kínálatában szerepel 2022.02.10-

Sali~*.*.* kedveli ezt.
  11. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Biztos rossz helyen keresgéltem, de nem tudok rájönni, hogy a világító bogyó honnan van? 312 van a pajtában, csak nem tudom honnan. Felreppenő lehet esetleg? Köszönöm előre is a választ.

12. Dolphin

Szia,
    Teliholdas területen és a Gombaerdőben ültethető rémnövény a Világító bogyó, 2022. októberben került játékba

Világító bogyó

Hozzáférés:
    minden játékos számára telihold idején (3. szinttől)
    10 db növényt kapunk kezdéshez, ezt kell tovább szaporítanunk.
    Érési idő:
    4:30 óra
    Tapasztalatpont: 6,75 TP
    Kategóriás besorolása: Rémnövény
    Ültethető: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Pajtaértéke:
    16

Itt találod az információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/telihold-újdonságok-1-rész-2022-október.22899/#post-1282211

jutka190226 kedveli ezt.
  13. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Köszönöm a gyors választ. Valószínűleg át siklottam felette, vagy a gépem szüttyögött, mert beírtam a keresőbe, de semmit nem adott ki. További szép napot és jó hétvégét kívánok.

Dolphin kedveli ezt.
  14. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

elnézést kérek, hogy nem jeleztem,és köszi a segítségeteket

még egy kérdésem lenne, esetleg arról tudtok valamit, hogy a telihold mindig zárva lesz, és hogy miért nem lehet állatokat és növényt venni soha. Nem tervezik ott fent ezeket?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.7.23
    Dolphin kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    a Teliholdas kertek időszakosan vannak nyitva, mint ahogy telihold az égen is időszakosan van. 8)
    Nincs olyan információ a birtokunkban, hogy terveznék a Központban a rémtermékek piacra bevezetését.
    Ezt a játékrészt így tervezték meg, várhatóan ez a sajátossága maradni fog. :)

Sali~*.* kedveli ezt.
  16. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! Olyan problémám van egy ideje ,hogy nem maradnak fent a virágládák. KI -be lépek frissítek és mikor a felhő feljön a pipa zöldről átváltozik és nem kirakható. Köszi ha segítesz. ID:2120631

17. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek, add meg a farmnevet is az ID-hoz, hogy segíteni tudjunk.
    Köszönöm szépen!

18. -Angyal26-

-Angyal26- Járnitanuló

Whiteswam11 a farm nevem ID:21206341 a másik farmom Whiteswam 22 ID:22231810 a következő ID: -Angyal26-ID:33326704 sajnos egyik farmomon sem működik,

19. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

:cry::oops:

20. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Köszi az adatok pótlását.
    Nos, Whiteswam11 farmnévhez megadott ID szám nem megfelelő!
    whiteswam22 farmodon ellenőriztem az általad leírt problémát.
    Nem tapasztalom az általad leírtakat. A képen is látható, hogy simán engedte lerakni a "dominót" viszont nem rögzítettem.
    upload_2023-7-28_19-32-33.png

A kapott összeállítást a játéktéren kell rögzíteni. Az első összeállítást minden esetben a játéktéren lévő kezdőpont köré kell rögzíteni. A kezdőpontot egy zöld színű bokor jelzi számunkra, a zöld színű bokor köré kell a legelső összeállítást rögzítenünk:

Kérlek tanulmányozd át újra, alaposan az eventismertető ezen részét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-művészkert-2023-július.23843/#post-1333707

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.