Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. mucika1954

  mucika1954 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok mucika 1954 gazda vagyok remélem jó helyre irok ,és tudtok nekem segiteni főkulcsot vettem farmaranyért kétszer ma azelső vásárlásnál nem figyeltem hogy leemelte e a farmaranyat a számláról de főkulcsot nem kaptam a második vasárlásnál már figyeltem a szamlárol leemelte a 20 farmaranyat de főkulcsot nem kaptam . Köszönöm ha utána tudnátok nézni mi történt

  mucika 1954 ID 31443924 lemaradt az ID szám az előbbi posztomról
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.8.23
 2. Soma040102

  Soma040102 Utánpótlás-írogató

  Szia! Meddig lehet kiváltani a tölgyön a tenyésztéseket? Mert nem tudom kiváltani az elmaradt magasabb szintűeket mert szürke a beváltás gomb. Az alap tenyésztésű működik! Id. 17920276 köszönöm
   
 3. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  összevontam a két bejegyzésed. Ha kimarad valami egy bejegyzésből, akkor a bejegyzés alatt bal oldalon a Szerkesztés gombot megnyomva tudod módosítani a leírtakat.

  Ellenőrzésem alapján ma délután két alkalommal vásároltál Főkulcsot Farmarany ellenében:
  - 2023-08-08 15:52:34-kor 10 db-ot
  - 2023-08-08 18:38:12-kor szintén 10 db-ot
  Mindkét tétel 20 farmaranyba került.
  Jelenleg 81 db főkulcsod van.
   
  Sali~*.* kedveli ezt.
 4. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  a Bölcs Tölgyön bármikor ki tudod váltani a rúnákat, tenyész állatokat. Igazából csak a Csillag készleted szab határt, illetve bizonyos rúnáknál van minimum szint elérési követelmény (pl. a Bahamara megnyitása).
  Ellenőrzésem alapján Neked jelenleg 34 Csillagod van.
  Mivel nem írtad meg melyik tenyészállatot szeretted volna kiváltani, így csak általánosságban tudom megírni, hogy a legolcsóbb 40 Csillagba kerül, de van olyan is aminek 75 Csillag az ára.
  Ezen a linken tudod megnézni az árakat, de a tölgyön is látod az árakat a mezőben - ami akkor szürke, ha nincs elegendő Csillagod:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-5870
  upload_2023-8-8_19-55-9.png
   
  genka53 kedveli ezt.
 5. KovácsMF

  KovácsMF Járnitanuló

  Sziasztok! Fentebb már jelezték a problémát ami nálam is jelentkezik, azaz a játék megkezdése elött 4-5 alkalommal ugrik fel a biztonsági szöveg amit 4-5 alkalommal el kell fogadni ,hogy játszani lehessen. KovácsMF I.D.:11455360 Előre is köszönöm a visszajelzést.
   
  Teringettét kedveli ezt.
 6. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Sziasztok,
  Nektek is csak azt tudom írni, mint a többieknek. A Központ tud a felugró ablakok problematikáról, dolgoznak rajta. A hiba elhárításáig türelmeteket kérjük. Köszönjük
   
  genka53 kedveli ezt.
 7. Teringettét

  Teringettét Fórum-zöldfülű

  A felugró ablakok már sokk..
  Így is csak a napi ajándékokat jövök leszedni, de már ez sem pálya.
   
 8. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  a Központban tudnak a felugró ablakok problémáról, s dolgoznak rajta. Addig nem tudunk mást tenni, mint lekattintjuk a felugró ablakot és türelmesen várunk. Megértésedet és türelmedet köszönöm
   
  genka53 és Sali~*.* kedveli ezt.
 9. donkartacs07

  donkartacs07 Rutinos

  A probléma ott kezdődik, nem ez az egyetlen gond amivel egyáltalán nem foglalkoznak, ez egy a sok közül. Addig jó az oldal, míg képes működni, főleg a fizetős helyek, hogy aztán a többi minősége sehol sincs, az már senkit sem érdekel, itt a mai példa rá. Köszönöm a 8 órás munkájukba ez nem fért bele!
   
 10. smoldering

  smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia!
  Kollégáink, munkatársaink időbeosztását nem ismerjük, de tudom, hogy minden hibaelhárításon keményen dolgoznak, hogy mindenkinek problémamentes legyen a játék.
  Központnak a hibák azonnal jelentésre kerülnek, és amíg a kijavításuk megtörténik, nem tudunk mást tenni, mint türelmesen várakozunk.
  Köszönjük a megértésedet!
   
  Utoljára szerkesztett: 8.8.23
  Othep, genka53, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
 11. csibegazda2014

  csibegazda2014 Haladó

  köszi a választ, ez egy új felállás, mert 2013 óta játszom és eddig mindig már vagy a hó utolsó napján de a hó elején végig ki volt írva a havi esemény;)
   
 12. Holdsarló

  Holdsarló Haladó

  Sziasztok!

  Tudnátok segíteni hogy lehet kikapcsolni ezt az Adatvédelmi szabályzatot? Idegesítő, hogy állandóan felugrik, hiába kattintok rá!
   
 13. genka53

  genka53 Mindentudó orákulum

  Sziasztok!
  Egyszerűen képtelenség játszani.
  Feltételezem, hogy sokan föl sem bírtak kapaszkodni a farmra, azért van kevés beírás, az is inkább a csevegőben.
  (Egyébként a magyar nyelvű után még mindig felröppenik németül is a Cookie-k elfogadásáról szóló ablak, de az legyen a legnagyobb probléma.)
  Kliensen szoktam, de kétszeri sikertelen belépési kísérlet 88%-on talicskáztak perceken át, sem töltötte be a farmot, hiába frissítettem F5-tel. Utána átmentem a netre, ott is csak többszöri kísérlet után sikerült megnyitnom a farmot, kétszeri frissítés után vette el a már le-okézott munkáskupont, többszöri kattintás után aratta le a paszulyt. Utána a bónuszrekeszben akartam kicserélni a termékeket, és miután ott is kipipáltam a kérdést, hogy valóban törölni akarom a bent lévőt, nem törli ki, úgyhogy még le sem bírtam aratni a földben levő növényt.
  (A németeknél is hasonlóak a belépési nehézségek.)
  genka53 ID: 17954872

  Visszajöttem szólni, hogy újabb többszöri kísérlet után be tudtam lépni (most Kliensen) és le tudtam aratni.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.8.23
  -ágianyu33- kedveli ezt.
 14. Kata7555

  Kata7555 Aktív író

  Szia ! Ma a pijacon vettem 2x6 1x2 db Quokkalak tápot a csengőpengőt levonta, de a tápot nem kaptam meg. Hát elég sok csengőpengömbe került. Lehet hogy hiba van a rendszerbe ?
   
 15. Kisfenyő

  Kisfenyő Kivételes tehetség

  Sziasztok!
  Nekem is felgyorsult a játék, de nem jó értelemben. Ha rákattintok a vetés gombra, nem csak hogy belép a növényekhez, hanem ami a belépés gombnál található növény azt el is veti. Ezekt aztán szedhetem ki, és nagyon-nagyon óvatosan próbálok újra magot vetni, sokszor sikertelenül, mert a felgyorsult játék önálló életre kelt. Nálam is az összes probléma megtalálható, amit az előttem szólók jeleztek már. De ez a gyorsulás, sok pazarláshoz vezet! Van erre megoldás?? Megköszönném, ha valaki megírná..... persze azon kívüli ötleteket várnék, mint , hogy lépjél egyet ki-be, frissíts, tisztítsad a gépet, próbálj másik böngészőt, telepíts újra a böngésződet, nézze meg egy szerelő, vegyél másik gépet...... mert ugye csak nálam lehet a hiba! Valami új használható ötlet érdekelne, vagy a játékkészítők, akik keményen dolgoznak, akkor úgy is jó, ha ők kijavítják a hibát. Köszönöm
   
  szrx kedveli ezt.
 16. mese7

  mese7 Fórum-zöldfülű

  el ültettem a tiz darab magot és mentem vola arat ni és nem találom sehol
   
 17. agikka

  agikka Junior szaki

  Sajnos nálam is ez a helyzet, egy terület megcsinál , frissít , újraindit, nem tudok belépni a szezonba se , nem aktiválja a bónuszokat csak ha újra indítok, teljessen kivagyok:cry::cry:
   
  szrx kedveli ezt.
 18. Enike**

  Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Pontos farmnév és ID- azonosító nélkül nem tudunk a segítségedre lenni! Kérlek, add meg a szükséges adatokat.
   
 19. mese7

  mese7 Fórum-zöldfülű

  tundeeke ID4747386
   
 20. takizsuzsi40

  takizsuzsi40 Fórum biztosa

  Sziasztok! Minden belépéskor megjelenik az adatvédelmi ablak magyarul, kilépéskor pedig németül. Hiába kattintok a "elfogadom"-ra,
  újra és újra előjön. Mit lehet tenni?
   
  -maya64-1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.