Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Maria68.

Maria68. Utánpótlás-írogató

Szia!
    Egy kis segítséget kérnék!
    Elindultam a tejsheke eventel, megcsináltam az első feladatot, de a cseresznyés érme nem került a birtokomba. Valamit rosszul csináltam?
    Válaszod előre is köszönöm.

2. Maria68.

Maria68. Utánpótlás-írogató

Megvan a hiba :)

3. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Sziasztok

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Elakadtam a 4. pályán. Mind a két gomb pipa mégse tudom elindítani a tejet.
    ID: 4597653
    Gerita58
    Köszönöm

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Valószínűleg nincs elég egyenes és/vagy hajlított csöved.

5. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

Sziasztok, kérdezném, hogy lehetne normálisan működnünk a farmon? Belépés előtt ,belépés után mindig többször megjelenik magyarul, németül hiába megyek bele ki felirattal, hogy nem kérem, falra hányt borsó Legyetek szívesek a nagyságosok felé jelezni, mert ez szerintem nemcsak engem bosszant, hanem minden játékost.üdv csibegazda2014 privát1.JPG

6. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Köszi

-BombadilToma- kedveli ezt.
  7. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Igen nálam is megjelenek az ön adatai védelme minden kattintásnál a farmon már ídegesítő vegyétek már le köszönöm

8. -BombadilToma-

Sziasztok!
    Tudnak róla, dolgoznak rajta.
    ---------------------------
    Mindenkinek: az adatvédelmi beállítások menedzselését külső cég végzi - nem csak a BP-nél, hanem mindenhol (ezért olyan egyformák az ablakok és a beállítások mindenhol, ahol járunk a neten). Nem csak annyi a feladat, hogy valamit belepiszkálunk a programba, hanem ennek a külső alkalmazásnak és a játéknak a kapcsolatát kell megvizsgálni, és javítani. Ehhez pedig a két cég közti együttműködés kell, ami - főleg, ha a probléma nem csak a BP-t érinti - időigényes lehet.
    Legyünk türelemmel, meg fog oldódni. Nem olyan nagy dolog az a pár plusz kattintás még akkor sem, ha több farmmal játszik valaki.

Addig pedig, ha annyira zavar valakit, hogy elviselhetetlennek érzi, használja a böngészők privát vagy inkognitó módját. Ott nem találkozik ezekkel az ablakokkal. (Böngésző megnyitása után a menüben Új privát ablak vagy Új inkognitó ablak nyitása, majd ebben az ablakban indítsuk a farmot.) Viszont ebben a módban a böngésző nem ment sütiket, így a betöltés hosszabb lehet, és akinek nem korlátlan a netelőfizetése, jelentősen megnövekedett adatforgalommal számolhat.

Utoljára szerkesztett: 10.8.23
    Dolphin, zsona416, Olgi52 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. szili48

szili48 Törekvő

nálam is ugyanez a probléma

10. anci091551

anci091551 Haladó

Köszönöm!

11. anci091551

anci091551 Haladó

Szia! Most sem enged pedig van cső.Szerintem akkor nem enged tovább, ha nem veszem le az összes ajándékot.(képet nem tudok küldeni)

12. -BombadilToma-

Hozott Neked Swallow képet. Azon látszik, hogy az egyenes csőből 18 kellene, de Neked csak 10 van. Van már legalább 18 csöved, tehát azt látod az egyenes cső alatt, hogy 18/18 vagy 19/18, ..., és ott a zöld pipa a cső alatt; de mégsem vált zöldre a kerek indítás gomb? Ha így van, próbálj teljesen kilépni, takarítani, visszalépni. Ha úgy sem lesz jó, kérj moderátori segítséget farmnévvel, ID-vel.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. nuncsaku76

nuncsaku76 Járnitanuló

Sziasztok!!! Nem kaptam meg a piccolot!!! nuncsaku76 ID:52448430

14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Piccoló nálam sincs meg.
    -ágianyu33-
    ID 43752575

15. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!

Végeztem , a Piccolót én sem kaptam meg!

Gazda: cili53 ID: 18837421

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos nem is fogod. Itt egy írás a moditól:
    Kedves Játékosok!

Jelzésetekre a Központnál rákérdeztem a Piccolo - láda hiányára.
    Sajnos a központi táblázat hibás volt, nemsokára frissülni fog!

Nem Piccolo titokzatos láda a nyeremény, hanem TP/TTP jutalmazó bónusz.

A kellemetlenségért szíves elnézéseteket kérjük, hamarosan az ismertetőben is jelezni fogok a kényszerű változást!

Megértéseteket köszönjük!

.dina1., Enike**, cili53 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Sziasztok! csobánka1 vagyok ID sz:17455182 A mosómedve tenyésztésnél a kétéltű jelvényt nem adja .Anakondát tenyésztettem.A kétéltűek tenyésztésénél fel van sorolva,hogy tenyészthető!!!!!! Kérdezném,hogy én hibáztam e vagy a játék?? Köszönöm válaszotokat.

18. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos a központi táblázat hibás volt, időközben javításra került. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!

19. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos a központi táblázat hibás volt, időközben javításra került. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Köszi

Enike** kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.