Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A Napraforgódombot akkor tudod birtokba venni, ha a Gyopárvölgyben eléred a 25. szintet.
    Eleinte nehezebb, mert más a logikája, mint a rendes farmnak. Az első sokk után helyre rázódnak a dolgok, többen is elérték már a Napraforgódombot, és közben is jó jutalmak vannak (kitehető, felhősorok), amik segítik a farmos haladást.
    Olvasgasd az Ismertetőt, a Gyopárvölgy-topikot, lassan belejössz Te is biztosan. Ha elakadnál, kérdezz bátran, egyre többen tudnak segíteni.

Utoljára szerkesztett: 5.9.23
    aida2330, Kuzdern, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
  2. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Valóban sokkot kaptam. Nem vagyok mai motoros korban, de majdnem elsírtam magam, hogy miért adtam oda 2500 csillagot. Hálás szívvel köszönöm a választ. 25. szint? Hegylakónam kell lennem ahhoz, hogy azt elérjem. :) Már mint korban.

aida2330 és Sylja kedveli ezt.
  3. kincsembogaram67

Hegylakót akartam írni, mondom én, hogy sokkot kaptam. Szó szerint, írásban közlöm Sylja. Jaj. Most törölni fogsz?

Sylja kedveli ezt.
  4. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Én nem vagyok modi, játékos vagyok én is, mint Te. Nem tudlak törölni. De szívesen segítek, ha tudok.
    Pl. most is szeretnék segíteni: ha elrontasz valamit a hozzászólásodban, vagy ki szeretnéd egészíteni, nem kell új Válasz-t küldeni, hanem elég a régit szerkeszteni. A hozzászólásod alján, amit változtatni akarsz, alul bal oldalon van a Szerkesztés felirat. Ha rákattintasz, javíthatod, amit elrontottál.

aida2330, Sali~*.* és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  5. kincsembogaram67

Bocsánat. Már azt is elfelejtettem, hogy kell javítani, ha elírok valamit. Sylja. Hol vannak a rúnák? Valóban nem tudok és nem értek semmit. Nagyon szépen köszönöm a segítséged. :)

aida2330 kedveli ezt.
  6. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Válaszoltam neked a gyopáros topikban. Úgy látom, Sali~*.* és aida2330 is ott van, próbálnak segíteni Ők is. Olvasgasd az Ismertetőt, kérdezni, és segíteni is könnyebb lesz!!

Utoljára szerkesztett: 5.9.23
    aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok! A kérdésem a Paysafecardal kapcsolatos.Mostanában többször észre vettem,ha marad pénz a kártyán és vásárolni szeretnék a maradék összegekért már nem tudom felhasználni! Történt valami szabályozás ,hogy meddig lehet felhasználni??? Személy szerint bosszant ha marad rajta több száz forint,,,, erre azt írja ki,hogy már felhasználtad pedig nem!!! Köszi ha utána néznétek :)

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Paysafecard költségeiről, díjairól itt tudsz tájékozódni:
    https://www.paysafecard.com/hu/dijak-es-oesszeghatarok/

-gyöngy-581 és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. markovicstomi75

markovicstomi75 Utánpótlás-írogató

sziasztok eltünt az event óra meg hogy tudom a játékot frissiteni?

10. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Köszi a linket!! De azért pofátlanság ha abban a hónapban nem vásárlom le a maradék összeget.Szezon munkásokat szoktam venni 1790ft akkor ugye fenn marad 200ft és az elvész!!!!! Nem tudtok vmi mást kitalálni az sms fizetés és a bank is jó volt... igaz a BP jár rosszabbul ,mert én így nem veszek Paysafet az tuti.Ha valaki 5000 ft vesz nem költi el akkor bukik!!! Köszi a választ.

11. csippike

csippike Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nálam sincs event óra egyik farmomon sem.

12. Dolphin

Szia,
    a játékot F5 gombbal lehet frissíteni, vagy a böngészőnek a Frissítés gombjával.
    Az event óra akkor nem jelenik meg a felületen, ha éppen nincsen semmi aktuális event, akció. Délután 2-kor újra meg fog jelenni, akkor indul az event.
    Tudomásunk szerint az eventórás kérdésre már kaptál választ a Supporttól is, elegendő lett volna itt a fórumon segítséget kérned. Ugyanazon témában nem ildomos két helyre is írni. Köszönjük, ha így jársz el a jövőben. (Segítségkérések esetén mindig add meg a Farm neved és Farm ID-dat)

Enike** kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    az event óra akkor nem jelenik meg a képernyőn, ha éppen nincs event és egyéb elérhető akció sem a farmon. Most épp egy ilyen időszak van Nálad.
    Délután 2-kor az event indulása után vissza fog térni az event óra.
    :)
    Ha nem jelenik meg 14 óra után sem, akkor Farm név és Farm ID megadásával jelentkezz újra :)
    Köszönöm

gyemant1 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. wrola

wrola Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Üvegház, illetve növénynemesítésről, bónuszairól találhatok részletes leírást ? Pl: KK imádat 50 % terménybónuszok hatnak e a fákra is, összeadódnak e , ha több kk is aktív ? Ugyanígy , pl ha 20 %-os érésídő csökkentő mondjuk 4-5 aktív, összeadódva ténylegesen meddig viszik le az időt ? Van erről valahol leírás ? Ha nincsen melyik topicban kérdezzek ? Köszönöm.

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A nemesítésbónuszok semmivel sem adódnak össze, önmagában hat mindegyik. Pl. Egy 20% érésidő-csökkentő bónusz hatására az érésidőt 0,8-del kell szorozni. Ha két ilyen is van egy növénynél, akkor két 0,8-es szorzód van.
    Fontos leszögezni - mert a kérdésedből úgy látom, ezzel nem vagy tisztában -, hogy minden nemesítésbónusz kizárólag arra a növényre hat, amire kinemesítetted. Tehát pl. ha megszerezted a tönkölybúza "Koránérő termés" bónuszát, majd beteszed a rekeszbe, csak a tönkölybúza érésidejét fogja 20%-kal csökkenteni; más növényre nem hat, így az eventnövényre sem. És ebből következően a KK bónusz eleve nem hathat fákra sem.
    Mellesleg a "Kacsa Kata szupertrágya-imádat +50%" bónusz leírása kissé félrevezető. Annyit jelent, hogy a kinemesített növénynél, ha ez a bónusz a rekeszben van, akkor a KK szupertrágya nem +3, hanem +5 termést fog érni (4,5 lenne, de fél termést nem ad a rendszer, ezért felfelé kerekít). Ugyanez komfort termőtalajban +6 helyett +9 termés.

A témáról a Fejlődési taktika topikban tudunk beszélgetni.
    A nemesítés hivatalos ismertetőjét pedig itt találod: https://board-hu.farmerama.com/threads/növénynemesítés-és-az-üvegházak.6862/

Utoljára szerkesztett: 6.9.23
  16. paloooo

paloooo Fórumelemző

Üdv!
    A klienses verzióba nem lehet belépni, elkezd tölteni egyet villan és eltünik minden. 5x megpróbáltam..., de semmi eredmény, hogy beengedjen.

melcsi67 kedveli ezt.
  17. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A gyopáron többmint egy hete nem kapok fák és növények aratásakor kerti ásót, igy nem tudom a kosbort szaporitani, és ültetniA több felröppenő renszeresen jön, hol kevesebb, hol több db. Ez az egyetlen amit nem kapok. Esetleg ez valamilyen hiba lehet nálam? Köszönöm a segitséget. ID számom: 5338636.

18. Dolphin

Szia,
    próbáld meg most újra a belépést kliensen. Jelezz vissza, hogy helyrejött-e?
    Köszönjük türelmedet!

19. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot !
    Ugyanúgy jártam a klienssel én is.
    Betölt, villan egyet, eltünik.

20. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Sziasztok. Nálam is szintúgy! Google Chrome alatt viszont működik!

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.