Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Sziasztok!
    Teszteltem a TOP ajándékait egyenként lépve a szinteken és észrevettem hogy a romantikaIII láda kimarad a sorozatból. Kérem nézzen utánna valaki.

2. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Nekem 28milliárd után egy ilyen ládám volt xD
    De biztos sántít a dolog,mert nem nagyon akarnak válaszolni......

3. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Szerencsére nem sántít senki és semmi csak jelenleg nincs online moderátor a fórumon rajtam kívül.
    Én is most érkeztem, majd elkezdtem nyomozni a ládák után...
    A csevegőben olvashatod is a választ.

További szép estét kívánok!

-ágianyu33- és apumbiapa kedveli ezt.
  4. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Húú mekkora..... ez a játéknak nevezett valami....
    Szerintetek ez etikus dolog részetekröl?
    Ha nem kérdeztünk volna rá vajon mikor vallottátok volna be ezt a változást?

Utoljára szerkesztett: 18.11.23
  5. kolaci

kolaci Fórumlakó

Sziasztok.
    Valahol olvastam, hogy 4 db virágfestéssel valahogyan lehet nullázni állatokkal.
    Valaki elmondja, hogy hogyan. Köszönöm előre is.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    4 Virágfestés 4x20=80% időbónuszt jelent. Hozzá kell még tenni 20%-ot, és normál táppal lehet nullázni. Ez a 20% a következőkből jöhet össze:
    Valentin-napi cserép 10%
    Sajtgolyó vagy Tojáspuncs 5%
    Karneválkirálynő felhősor 10%
    Húsvét 2012 felhősor 5%
    Szárnyas ovi felhősor 5%

Más bónusz nem játszik szerepet a nullázásban, sem a víz, sem a szupertrágya, sem más felhő, ami egy-egy állat(csoport)ra hat, semmi.
    A Húsvét 2012 felhő a legjobb, mert 10 órás, de csak kevesek rendelkeznek vele. A másik két felhő 1 illetve fél óra hatóidejű. Így egymás után használva másfél órányi nullázásra van lehetőséged (persze csak ha rendelkezel ezekkel). Érdemes előre kirakni az ólakat, és ha mindent előkészítettél, akkor indítani a felhőt.

7. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia ismét!

Leírom újra talán átmegy az információ.
    A változtatás közlésének időpontjában nem volt online moderátor a fórumon, aki közölni tudta volna a változásról szóló információkat.
    Ez még mindig egy szabadidős tevékenység. Nem vagyunk itt 0-24 órában, nekünk is van magánéletünk stb.
    Amint jöttem informálódtam és közöltem az információt a fórumos közönséggel.

barracuda117000 és kigyo51 kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Tudjuk,hogy ez nem a ti hibátok. De nem szükséges örökké hangoztatni,hogy szabadidőtökben csináljátok... hisz elvállaltátok, tehát ez ezzel jár. Féreértés ne essék, tisztelem a munkátokat! :) :inlove::inlove:De azért jó lenne ha valaki lenne aki időben tájékoztat minket. :)Ezt talán mi is elvárhatjuk, nemde? :)

petya2007 kedveli ezt.
  9. kotkoda53

kotkoda53 Járnitanuló

Szép napot mindenkinek! Biztos buta kérdés,de csak megkérdezem. Ma reggel a Farmárudában vettem többek között,Instafát,dehogy hol találom,vagy mi célt szolgál fogalmam nincs! Ez egy elkapkodott döntés volt. Ha valaki tudna segíteni,nagyon szépen köszönöm.

10. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    A Gyopárvölgyben tudod használni.

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Az instafát a Gyopárvölgyben tudod felhasználni. Hasonló a farmos turbótrágyához.

Kuzdern kedveli ezt.
  12. kotkoda53

kotkoda53 Járnitanuló

Köszönöm szépen a segítséget!

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Tamsyn14

Tamsyn14 Fórum-zöldfülű

sziasztok!
    Nem találom, hogy hol tudok a mostani eventhez növényt termeszteni.
    Segítsetek kérlek!

14. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Két event fut. Melyikre gondolsz?
    1. Téli nap óltörténetei
    2. Őszi fesztivál + TOP 3000 | 2023

Az eventismertetőkben minden infót megtalálsz, kattints a zöld szövegrészekre.

15. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Sziasztok! Volt nekem egy Jack ajándéka, de nem találom. Úgy emlékeztem, hogy eldugtam az erdei tisztára és ma akartam aktiválni de nem találom. A kincses szigeten sem látom, mert oda is teszek olyan dekort, amit nem akarok minden nap leszedni :)
    Gazda: tuxumuxi ID: 24104809

16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Főoldalon tudtok regisztrálni, www.farmerama.hu
    Kitöltitek az adatokat, elfogadjátok az ÁSZF-t és a Kék gomb lenyomásával kész is a regisztráció, indulhat a Játék:
    upload_2023-11-19_10-54-51.png

Sok sikert!

jófarmerlány kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    egy problémával elegendő egy topikban írni. Amennyiben segítséget kérsz, akkor mindig fontos megadni a Farm nevedet és Farm ID-dat, mert ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni Nálad. Köszönjük, ha figyelsz erre a jövőben!

18. Dolphin

Szia,
    Jack ajándéka (+) dekort nem találtam Nálad.
    Egy sima Jack ajándéka dekorral rendelkezel, azt a Világítótorony területen találod:
    upload_2023-11-19_11-7-50.png
    Jack ajándéka dekorra hasonlít a Varázskalap (+) és Varázskalap dekor, ezt is megnéztem. Plusz-os ebből sincs farmodon, két "sima" Varázskalap áll a Kerge kertedben:
    upload_2023-11-19_11-10-49.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Igen, a varázskalappal keverhettem össze, vagyis azt kerestem, ami + 2 növényt ad.
    Köszönöm szépen, akkor rosszul emlékszem.

20. Dolphin

Szia,
    a +2 növényt a Jack ajándéka (+) dekor adja, összesen 20 alkalommal lehet aratni.
    Részletek itt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...aratható-speciális-dekorok.16371/#post-931390
    Varázskalap (+) -ról pedig itt olvashatsz, az 4 FA-t ad, és 40x aratható.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...aratható-speciális-dekorok.16371/#post-859887

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.