Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gombosdoboz

gombosdoboz Fórum-zöldfülű

Szép vasárnapot kívánok! Ugye nem tévedek, hogy a Különleges fülön a legtöbb kiváltható a Gyopárosra használható? Pl. Instafa és egyebek?Köszönöm.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Kompenzációs csomag részeként a Farmáruda különleges füléről akciósan kiválható dolgok között vannak a Gyopárvölgyhöz tartozó dolgok is, ezt jól láttod, hisz a leállás érintette az Alpesi területeket is. A Te döntésed mit váltasz ki a kínálatból, attól függően, hogy mik a terveid a Gyopárvölggyel. A termékek bekerülnek a Raktárba, ha kiváltod őket.
    A 14 ajánlatból 6 tartozik a Gyopárhoz, szerintem ez nem a többség :)

3. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok ID 24761323 vagyok az öszifesztivál 3. standjának 350 / 700 / 350 a beadási mennyisége beadtam az elsö 350 növényt és a bodém fel lett diszitve raktáron még meg van a többi mennyiség nem tudom beadni ajándék is csak az első beadásra érkezett mi van ilyenkor köszi ha megnézitek

4. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján készen vagy az alap eventtel.
    A 3. bódét tegnap kezdted el, 2023-11-18 10:45:02-kor adtál be 350 db Szökőkútfüvet, 2023-11-18 10:45:19-kor beadtad a 700 db Fahéjrudat, ma pedig 2023-11-19 15:59:59-kor adtad be a 350 db Szökőkútfüvet. Mindhárom alkalommal megkaptad a feladathoz tartozó ajándékokat. Ha gondolod, kezdheted a TOP-ba beadni a dolgokat. :)

5. mami531953

mami531953 Haladó

Segitseget szeretnek kerni!!Befejeztem az oszi fesztival bodeinak feldisziteset ,beadtam a kert mennyisegeket,de a felhosorra kattintva nem tudom a tematikus felhot feltolteni,vissza dob az event teruletre.Mit nem csinalok jol?A masik kerdesem,a tokos latte malomtermeket hol tudom hasznalni.Koszonom elore is a segitsegeteket.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A tökös latte nem kell az alap eventbe. A TOP-ba bedobható, jó a pajtaértéke. Érdemes is bedobni a jutalom ládákért akkor is, ha amúgy a versenyen nem indulsz.
    A felhő csak a TOP verseny első 500 helyezettjének jár.

jófarmerlány kedveli ezt.
  7. zsozso02

zsozso02 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Kérdésem lenne. A beadandóknál ha beszeretném írni, hogy hány darabot, akkor nem engedi. De semminél sem. Miért van ez? Egyesével egy kicsit hosszadalmas lenne...A választ előre is köszönöm.

8. Dolphin

Szia,
    hol tapasztalsz ilyen jelenséget? Eventben vagy gazdaköri feladatban? Böngészőben vagy kliensben játszol? Próbáltad más módon is? Frissítettél beadás előtt? Mivel azonosítókat nem hoztál, így általánosságban tudok válaszolni: egy ki/be lépést tudok javasolni, illetve egy géptakarítást.
    Ha nem oldódik meg a problémád, akkor kicsit részletesebb infót szeretnék kérni és a Farm nevedet és Farm ID-dat is írd meg. Köszönöm!

9. oncogito_

oncogito_ Haladó

Sziasztok!
    Két kérdésem lenne.
    Az egyik, hogy hol lehet megnézni, hogy mióta játszom, tehát a regisztrációm kezdete mikor volt?
    A másik, hogy hol tudom megnézni, hogy melyik piacon vagyok található?
    Előre is köszi a választ.

10. -BombadilToma-

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. oncogito_

oncogito_ Haladó

Köszönöm szépen!

Mégis lenne egy kérdésem, csak kíváncsiságból. Honnan másoltad a táblázatot? Mert 2016 után is biztos vannak regisztráltak?
    Én ugyan a táblázat alapján 2013-ban regisztráltam, de 2016 után is biztos van élet...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.11.23
    -BombadilToma- kedveli ezt.
  12. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    Esetleg lehet, hogy a "Num Lock" billentyűd nem aktív. Nyomd meg, hátha ez volt a gond. (Az én laptopomon egy kis lámpa jelzi, hogy aktív-e.)
    Az erő legyen veled!

Sali~*.* és Gábormester kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

A közleményt Csocsó írta még adminként. Ilyen minőségében rálátott ezekre az adatokra, szerintem ő gyűjtötte ki egyesével. Én csak beidéztem az ő hsz-át.

14. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Sziasztok!
    Gyopárvölgy főtéri feladatait teljesíteném, de Alice Gamsbart 23. feladatánál hiába növeltem az "Elhasználódó" kapacitását , nem pipálta ki, hogy teljesítettem ezt a részfeladatot. (1 db 3 csillagos arborista jelvény kért és adtam érte - 9db volt raktáron, most csak 8 van, szóval levonta.)
    Nem igazán a jelvény elvesztése bosszant, hanem hogy elvesztettem a kapacitásnövelés lehetőségét a raktárban az Elhasználandó polcon. Nem tudom, hány szint múlva jön a következő lehetőség, de addig nem tudok haladni a feladatokkal, ha ezt a hibát nem sikerül javítani.
    Lennétek kedvesek, hogy megnézitek, mi történt? Nagyon köszönöm!

Kuzdern kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    ez nem hiba. Alice feladata akkor lesz készen, ha az "Elhasználódó" kapacitásánál a 4. szint fejlesztést is végrehajtottad, ezt legkorábban a 28. szint elérésekor tudod teljesíteni. Addig Alice ott fog várakozni türelmesen, hiszen ezek a küldetések nem időkorlátosak. :)

Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  16. Natsu123654

Natsu123654 Fórum-zöldfülű

Heló! Már korábban rendeltem a kártyámmal a játékban, és most nem engedélyezi. Mi lehet az ok?

17. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Értem, köszönöm, és biztosan le van írva az Enciklopédiában, hogy 4. szintre, de a játékban ezt Alice nem jelezte, csak hogy növeljem a kapacitást. Ez adhat okot a félreértésre, hogy nem egyértelmű a feladat leírása. Még egyszer köszönöm a tájékoztatást!

Dolphin kedveli ezt.
  18. Negedi

Negedi Járnitanuló

A kergén legfelül ki szeretném szedni a dekort. Viszont a felugró ablak takarja. Mit kellene csinálnom a beállításoknál. Egyszerűen nem jövök rá. Köszönöm a választ.

19. őszanyócska

őszanyócska Járnitanuló

sziasztok az lenne a kérdésem a baha-múzeum hozzá férését meg szereztem de nem találom hol lehet vagy hova lehet ki rakni előre köszönöm a segítséget

20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia!
    A váza ikon alatt keresd és a bahamai szigetekre, vagy a Kincses, vagy a Hajótöröttek szigetére tudod kitenni.

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.