Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia Ismét!

A fákat először arasd le, ha beértek. Ha tele a raktárad, akkor próbálj meg megrendelőket kiszolgálni, vagy jelvényt készíteni belőlük.

Megrendelők:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324696
    Jelvények:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324700

Ha ezek után szeretnél fákat előállítani, nézd meg, hogy az általad készíteni kívánt fához milyen alapanyagok szükségesek, és azt készíts!

Előállító hely, fák előállításához szükséges alapanyagok táblázata:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324698

Sok sikert! :)

Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    lehet rossz néven kerested a terméseket?
    A Tölgykápolna fa termését Makk-kápolnának hívják:
    upload_2023-12-19_12-38-6.png

Innen hoztam a képet:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-a-játékban.17269/#post-926055

Pajtádban rákeresve erre a termésre 2226 db-ot találtam:
    upload_2023-12-19_12-37-0.png

hunorkám2 kedveli ezt.
  3. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Dolphin kedveli ezt.
  4. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Járnitanuló

Próbáltam mindent aki van cucc a raktárba még alpesi megrendlés is meg van átalakitobol humusz nem lehet ki venni fáim meg el fogytak csak a föld van

5. Dolphin

Szia,
    kérlek, add meg a Farm neved és Farm ID-dat, hogy be tudjak nézni Hozzád. Köszönöm!

6. Dolphin

Szia,
    nézzük akkor lépésről-lépésre, de én is csak azt tudom leírni, amit már előtte Sylja Játékostársad és Enike** Moditársam már megírtak Neked.
    A Gyopároson a Raktár nem gumifalú, itt nem lehet gyűjtögető életmódot folytatni, mint a farmon, itt amit termelünk, létrehozunk, begyűjtünk, azt fel is kell használni.
    A Raktárunkban kis csengők jelzik azokat a részeket, ahol cselekednünk kell - Nálad ez két soron van most:
    Anyagok előállítása és az Egyéb majdnem telített, erre figyelmeztet a narancssárga csengő a sorban.

Sajnos nagyon sok Alap faanyagot halmoztál fel, viszont Alaphumuszból alig van, így sajnos most nem tudsz újabb fákat létrehozni. Látom, hogy 3 csomag Alaphumusz is elkészült, de mindegyik nagy csomagos, s jelenleg az elkészült várhatóan 52 terméknek már nincsen helye. Az Újrahasznosítód használatban van, oda nem tudsz beadni most ebből a készletből semmit.
    Két lehetőséged van, várakozol addig, amíg az Újrahasznosítóba megint be tudsz pakolni, ez bő 4 óra múlva lesz, s akkor oda az Alapfaanyagból dobálj be, illetve a Szerszámkészletekből minimum annyit, hogy 52 helyed legalább legyen még ebben a raktárban (azaz a számláló max 498/550-t mutasson).
    Ekkor szedj ki egy elkészült Humusz csomagot, és mehetsz fákat gyártani.

A másik megoldás (ezt csak végső esetben ajánlom, mert kárba megy a korábbi gyártásod), dobj ki az Alap faanyagból 26 db-ot, ha nem tudsz várakozni - én ezt nem tenném, hisz nem sürget senki bennünket a haladásban, de a Te döntésed. Ha kidobnál, akkor a piros kukára kell kattintanod, s ott kell megadnod a darabszámokat, utána már be tudod gyűjteni a Humuszból az egyik csomagot, s tudod gyártani a fákat.

upload_2023-12-19_14-53-3.png

Nagyon fontos a jövőre nézve, hogy ne gyárts le egyfajta dologból egyszerre ilyen sokat, mindig csak annyit készíts el, amennyire az adott 1-2 napi tevékenységhez szükséged van.

Az Egyéb fülön sok a Virágzó ágad: itt figyelj arra, hogy ne telítődj be - itt ha Megrendelőnek nem tudod adni, akkor törölj belőle, nehogy egyéb felreppenőkről lemaradj. A felröppenőket más módon nem lehet jelenleg hasznosítani.
    Úgy látom Fedort ma már kiszolgáltad. a 7-es szinttől csatlakozik majd Scarlett is.
    upload_2023-12-19_15-8-28.png

Remélem ezen információkkal és a többiektől kapott infókkal már boldogulni fogsz. Csak ismétlésképpen írom, hogy ne gyűjtögess, találd meg a gyártásokban az egyensúlyt, hogy a Raktáradban mindennek legyen helye.
    Sok sikert!

Othep, Enike**, GA-BI-O-Farm és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Mindenfélével próbálkoztunk mi is: területváltás, frissítés, a kis pipa ki-be kapcsolása a kis négyzetből, kilépés-belépés..
    Próbáld ki, amit eddig még nem próbáltál.
    HAJRÁ!!!

8. koviferi

koviferi Utánpótlás-írogató

szia,gyopáron nem tudok fát újra elültetni , ezt akkor tapasztalom ha a raktárból elültetem az ottlévő fákat.kiveszem az ellátóból és ezeket már nem tudom ültetni.frissités után se. koviferi 39067179

9. Dolphin

Szia,
    fa újra elültetés alatt pontosan mire gondolsz?
    Benéztem Hozzád, 3 üres területed van az Északi erdőben, mindegyikre tudtam volna fát ültetni a készleten lévőből - Neked melyiket nem sikerült elültetni? Kaptál hibaüzenetet?
    Köszönöm, ha pontosítod a problémádat.
    upload_2023-12-19_22-8-50.png

10. koviferi

szia, köszönöm ,hogy megnézted.Biztos nálam van a probléma 2 napos uj asztali gépem van .semmit nem értek hozzá.A bajom Te eltudod ültetni én nem.Mikor kivágtam a fákat ültetnem kell az ujjakat pl. 5 db-ot 3 van raktárba azt elültetem.Kiszedem az elkészített fákat elültetném, kattintok villan egyet a képernyő de ültetni nem ültette el.

11. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Próbáltad másik böngészőben? Megoldás lehet...

12. koviferi

sziasztok,Tanácsodat megfogadtam, a tapasztalatom ,hogy itt is beléptem a farmra majd gyopárra nem birtam fát ültetni.Learattam-kivágtam a fákat- raktárba volt 22 ültethető fa jobbról-balra haldva elültettem minden földbe tudtam rakni. 6 farmot viszek mindnél ez a gondom.De mi a baj???? Máshol semmi problémám nincs a farmokon.

13. csücsöri

csücsöri Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! A rémkukoricás bódé fejlesztést milyen alapra kell kihelyezni, mert nekem "rémkukoricás bódé"alapom nincs.

14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

15. Santangelo

Santangelo Fórum-zöldfülű

Jó reggelt!

A ma reggeli belépésnél felugró ablakban az fogadott, hogy a tegnap záródó eventben megszerzett szánkónyi ajándék kitehetőt a többi kellékkel együtt visszaváltotta a rendszer.
    Sehol nem olvastam ilyet a leírásban, hogy ezt csak ideiglenesen lehet megszerezni.

Santangelo ID: 57545997

16. Dolphin

Szia,
    jelzésre került már a Központ felé a hiba, türelmedet kérjük a javításig.
    Nem csak ideiglenesen lehetett megszerezni, tévesen került visszaváltásra.
    Megértésedet köszönöm

aida2330 és Sylja kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    sehol nem írtam, hogy a gépeddel van a probléma, próbáltam segíteni - én az ellenőrzést Chrome böngészőben tudom végrehajtani, a Te gépedre nem tudok rácsatlakozni.
    Most is beléptem Hozzád, úgy látom sikeresen elültetted a fákat azóta, most nincs üres területed.
    Javaslom, hogy frissítsd az oldalt, ha elsőre nem sikerül a fák egy részét elültetned. Ha nem jelenik meg hibaüzenet, akkor az is lehet, hogy egy rövid pillanatra leszakadsz a hálózatról, játékról, ezért nem tudsz fát kirakni, ebben is segít az oldal frissítése.
    upload_2023-12-20_9-48-40.png

18. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

tarkacica47 ID24920027 vagyok. Sziasztok. Nem találom a kulcsot, a mai eventbe nem tudok belépni. Biztosan elrontottam valamit. Kérlek, segítsetek.

19. Dolphin

Szia,
    az Ezüst kulcsot a pajtában találod, s a Hegy alsó részében kell beadnod az általad elsőnek választott terület (farm, telihold vagy baha) kezdő mezőjébe.
    Javaslom nézd meg újra az ismertető ezen részét, hogy melyik kezdő mezőt hol találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Északi-sarki-kaland.24333/#post-1362204
    A kép Nálad készült az imént:
    upload_2023-12-20_14-57-58.png

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. csücsöri

csücsöri Utánpótlás-írogató

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.