Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magika

magika Fórum nagymestere

Kellemes Ünnepeket!
    Tegnap este nem tudtam belépni, most megint nem tölt be, így hiába nem tudok az eventbe gyertyákat termelni. És van farmmunkásom kiváltva, meg bónuszok beüzemelve. Pedig jó lett volna végezni még idén!

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Több böngészőt is kipróbáltam.
    Működik a játék egyelőre.

Kérlek, az alábbiakat végezd el, próbáld ki:

- nem tudom, kikapcsoltad-e már az új tűzijáték effektust a beállításoknál, ha még nem, akkor próbáld meg, néhány Játékosnál segített a gyorsabb játék elérésben, itt találsz hozzá információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tűzijáték-effekt-beállításoknál-történő-kezelése.24251/#post-1358131
    - ha böngészőn játszol, próbálj meg másik böngészőt használni, vagy válts kliensre
    - ha kliensen játszol, próbáld ki böngészőkben
    - próbálj böngészőben inkognitó módban belépni (ezt csak akkor ajánljuk, ha korlátlan az internet hozzáférésed, mert sok adatforgalmat generál)
    /Az inkognitó mód annyit jelent, hogy a böngésző nem ment le sütiket, előzményeket. Mivel úgy tűnik a sütikezelés a játék gyengéje, ez a mód segítheti a játékodat. Chrome-ban: Böngésző jobb felső sarok, 3 pöttyre katt és kiválasztani az Új inkognitó módot. (Általában mindenhol a 3 pöttyöt vagy vonalat kell keresni a böngésző beállítások módosításához.)
    Firefoxban privát módnak, Edge-ben InPrivate ablaknak hívják. A kliensnél ez nem választható./
    - böngészőben minden belépés előtt töröld a Beállításokban a Cookies-t (sütik) és ürítsd a Gyorsítótáradat vagy végezz CCleaner-rel takarítást
    (Úgy futtassd a CCleaner-t, hogy bepipálod rajta a DNS-gyorsítótár törlését: Windows - Rendszer - DNS gyorstár
    Jómagam ezt a funkciót mindig bepipálva tartom a CCleaner-en).

Remélhetőleg valamelyik módszer megoldja majd a problémát.

Boldog Karácsonyt akkor is, ha nem végzel idén... :inlove:

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Halihó, A gyopárral kapcsolatban lenne kérdésem. Ha tele van valamelyik raktáram, akkor törölnöm kell néhányat. Viszont az alján van érték, amit nem értem, hogy miért van ott, ha nem kapok a törlésért pénzt és nem is tudom sehol eladni. Az arborista jelvény 1. szint 11000 értékű. Miért?

4. Othep

Szia.

Valójában nem csak törölni tudsz.
    Gyárts faanyagot, vagy trágyákat, stb. tegyél az Újrahasznosítóba a tuskóból, gallyakból, zöldüzemanyagból, gyümölcsből, stb., szolgáld ki a megrendelőket és csak végszükség esetén törölj a feleslegből.
    (Általában csak a felröppenőkből törlünk, ha muszáj, mert azok csak a megrendelőknek kellenek.)
    Éppen azért van értéke a holmiknak, hogy az Újrahasznosítót (környilas Átalakítót), amiből az ATP-t kapjuk a Megrendelők kiszolgálása mellett) meg tudd pakolni. Tudd, hogy mennyi értékben számítja be a holmikat.

Információforrások:
    Csevegőtopik, sok segítőkész gazdával: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/

Alapvető tudnivalók a Gyopárvölgyről: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-43#post-1293080

Boldog Karácsonyt! :inlove:

Flóra19940928 és aida2330 kedveli ezt.
  5. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Szia ! ID számom 7851011, Ágimamácska néven. Termelem a növényeket és próbálok haladni
    de elakadtam. V.szeg valamit rosszul csináltam de nem tudom mit . Segítséget és tanácsot
    szeretnék kapni. Köszönöm

6. Othep

Szia.

Mivel akadtál el?
    Mit próbáltál? Mi nem megy?

7. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Én reggel 2 szer tudtam beadni farmkoszorút de utána minden doboz lakat alatt. Igy nem érdemes folytatni a játékot.

8. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Nem tudom beadni a farmon termesztett farmkoszorúkat, nem tudok tovább haladni.

9. Othep

Szia.

Nem pontosan értem, miben kérsz segítséget...
    Ez mit jelent? "de utána minden doboz lakat alatt".

10. Othep

Használd az oldalsó nyilakat a hegyen való fel-le lépkedéshez.

11. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Köszönöm !

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  12. Magdi1954

Magdi1954 Junior szaki

nemtudok ültetni ünnepi koszorut és teliholdast ültetni ID9806182 Magdi 1954

13. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Az a kérdés hogy eggyszerre csak egyfajta növény ültethető, Mindig bekell fejezni eggyet és csak utána a következőt

14. katy5757

katy5757 Járnitanuló

Nem tudok tovább haladni mert a fő farmosra adtam be a kulcsot őt mármeg csináltam de a szigetire nem tudok bemenni katy5757

15. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Minden területen meg kell szerezni az ezüst kulcsot ahhoz, hogy kiválthassuk vele a gyertyákat a következő területre való növényhez.

Othep kedveli ezt.
  16. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Utoljára szerkesztett: 24.12.23
  17. Magdi1954

Magdi1954 Junior szaki

telihovldas koszoru van 10 de nemtudom elültetni, ünnepo gyertyám nincs és ünnepi koszorut nemtudok ültetni

18. Othep

Köszönöm, hogy áthoztad a megfelelő helyre a problémát.
    Mivel nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, a farmodra betekintés nélkül próbálok segíteni.

Nem tudsz egyszerre több növényt ültetni.

Ünnepi koszorút majd csak akkor, ha a hegy alsóbb részein megszerezted a három színes kulcsot.
    Egy Farmost, egy Bahásat és egy Teliholdast.
    Ezeket a kulcsokat, ha beadod, megnyílik az út az Ünnepi koszorú ültetéséhez, itt a hegy tetején:

upload_2023-12-24_13-22-37.png

A hegy tetejét a második (középső) ajtón belépve találod vagy használd a hegyen való mozgáshoz ezeket a nyilakat, gombokat:
    upload_2023-12-24_13-25-21.png

A színes kulcsok megszerzéséhez egymás után egyenként végig kell csinálnod a bahás, farmos, teliholdas útvonalakat. A sorrend nem számít.
    De csak egyenként lehet.

Ha közben elfogy a Fenyőágad, ami a bármilyen koszorúhoz kell, akkor várnod kell, mert a rendszer 5 óránként ad 5 fenyőágat, pótlásként.

Miközben haladsz az úton megszerzed az ezüstkulcsokat is, amelyek beadásával megkapod a gyertyákat a területekhez.
    Abból kevered a lila, sárga vagy zöld, illetve később az ünnepi koszorú kezdőmagokat.

Nem bonyolult, csak annak látszik. :)

Az első ajtón kulcsokat szerzel, a második ajtón a hegy tetején beadod a színes kulcsokat, a harmadik ajtón minijátékot játszol, azokkal a rendelési könyvekkel, amiket nem felejtesz el leszedni az aratható bónuszmezőkről.
    A felröpiket is add be közben a megfelelő helyekre.

Próbálj ezzel boldogulni.
    Ha nem sikerül, jelezz vissza.
    Elvittem ellenőrzésre a gondodat, de türelmedet kérem! :)

Sylja kedveli ezt.
  19. klari46

klari46 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tegnap este 10 órától nem lehetett belépni a farmra ezért nem tudtam kivenni a napi ajándékaimat. Nem lenne igazságos hogy csak farmaranyért kapjuk meg.

20. Othep

Szia.

Kérlek, fordulj a supporthoz naptárügyben.

Őket így találod meg:
    [​IMG] A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések sort.
    Részletesen írd meg miről van szó, minimum 140 karakterrel.
    Azt az e-mail címet add meg, amin olvasni tudod a support válaszát.

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, mivel hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés az Ünnepek miatt.

(Ha esetleg problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással, akkor vedd majd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával.)

Boldog Karácsonyt! :inlove:

Sylja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.