Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Sziasztok!
    Ma 10:00-től kezdődik a szuper akciós nap
    idézem----->Az akció kezdete (várhatóan): 2023. december 30. (szombat) 10:00 óra **
    Az akció vége (várhatóan): 2023. december 31. (vasárnap) 23:59 óra

**Mivel elrontottam az eredeti kiírást, így itt is javítottam, nehogy valakit megtévesszünk. Elnézést kérek! / Enike**

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.23
    .dina1., hannácska1120, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az akció kezdési időpontja publikálásánál hibát vétettünk.

A pontos időpontok:

Az akció kezdete (várhatóan): 2023. december 30. (szombat) 10:00 óra
    Az akció vége (várhatóan): 2023. december 31. (vasárnap) 23:59 óra

Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

A Farmerama csapata

https://board-hu.farmerama.com/threads/szuper-akciós-nap.24368/#post-1364182

.dina1., Kuzdern, apumbiapa és még 1 ember kedveli ezt.
  3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Tegnap a léghajóra tettem feltikitotem műhelyt 2 hiénáért, 1 kriptamécseskaktuszt vendingóért de amit kitettem elment de az ellenérték nem jött meg: Mi a teendő. Köszi. BUÉK ID:12183585

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Hiéna bahamás állat, a Vendigó pedig teliholdas.
    Ezeken a területeken kerested az ólakat, ugye?

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz és megtörténik az ellenőrzés, jelentkezem a válasszal.
    Türelmedet kérem addig. :)

Kuzdern kedveli ezt.
  5. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nagyon szépen köszönöm. BUÉK

6. verbatim74

verbatim74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, nem találom a Ki a malaccal nevű dekort, Két dekort meg tudok venni a felhősorra, de ezt a rendszer nem engedi.
    verbatim74 ID: 35590914

7. Othep

Szia.
    Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz és megtörténik az ellenőrzés, jelentkezem a válasszal.
    Türelmedet kérem addig. :)

8. Othep

Szia ismét.

Kollégám ellenőrzése alapján a
    kriptamécses -> vendingó párosítást valóban felraktad a léghajóra, de Te magad törölted onnan, 2023-12-30-án (ma) 14:20:32-kor.
    A 2 db hiéna pedig bent van a raktáradban (9 volt, lett 11), 2023-12-29-én 18:26:30-kor ment végbe a csere a léghajón.
    A Hiéna bahamás állat, valamelyik bahabás termőterületen keresd a Láda / Bari ikon alatt.

Boldog Új Évet kívánok! :inlove:

9. Othep

Szia ismét.

Kollégám ellenőrzése szerint az idei év áprilisában megrendezett "Baráti összejövetel" event során, az eventboltból nem váltottad ki ezt a dekort.
    Cserenap van, a dekor cserélhető.
    Ha nem is a mostanin, de az ezután következők valamelyikén próbáld megszerezni.

Boldog Új Évet kívánok! :inlove:

10. verbatim74

verbatim74 Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

smoldering kedveli ezt.
  11. agika48

agika48 Törekvő

Elvesztek a csillagjaim!!! Ágika 48 ID 10781841

12. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek, add meg a pontos ID-azonosítódat, mert így sajnos nem tudom ellenőrizni.
    Mennyi csillagot hiányolsz kb.?

13. agika48

agika48 Törekvő

ID azonosítóm 10781541
    41 játékot játszottam minimum 820 csillag.
    Köszönöm!!!

Enike** kedveli ezt.
  14. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám az ellenörzése során megállapította:

Eddig összesen 41 minijátékot játszottál le, de mindössze 6 kombinációval, ami között nem volt olyan kombináció, ami Csillagos érmét adott volna számodra. Javasoljuk, hogy gyűjtsd szorgalmasan be a Rendelési könyveket az újabb minijátékokhoz és a minijáték ablakában a jobboldali kisablakban ellenőrizd le, mely kombinációkkal játszottál már, és azokon kívül próbálj meg új kombinációt összeállítani. Javasoljuk olvasgatásra az event csevegőjét is, taktikákat, próbákat ellesni belőle!
    Az event csevegőjét itt találod meg:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Északi-sarki-kaland-csevegő.24335/page-32#post-1364327

Kérjük, legközelebb figyelj oda, pontosan mit keresel, mert a Csillag nem egyenlő a Csillagos érmével.

GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. agika48

agika48 Törekvő

Óhh, köszönöm szépen. Akkor ezzel jó befürödtem! Szomorú vagyok, lehetetlen teljesíteni, még kitenni stb.
    BÚÉK.

smoldering kedveli ezt.
  16. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Nem találom a Calavera szuvenírt, lehet, hogy kiraktam a felhőbe? Rápillantanátok? Köszi előre is Diti54 ID 26222139

17. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján ezt a Szezont csak a 19.szintig vitted, összesen 9673 szezonpontot gyűjtöttél a 22-es szezonban.
    Ezért nem találod ezt a szuvenírt, mert ezeket csak a 39. szint teljesítésével kapjuk.

Boldog Új Évet Kívánok! :inlove:

Kuzdern, -ágianyu33- és Enike** kedveli ezt.
  18. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusz!
    Befejeztem az ötvenedik játékot. Utána három játék megoldását nem lehet látni az oldalsó ellenőrző mezőn, továbbá azt se tudom milyen ajándékot kaptam érte. Batyu, maci. vonat, pénz és az utoldó kettő fordítottja. A becsomagolt ajándékoknál is kevesebb lejátszott játékot mutat mint a bal alsó négyzetben. Mi lehet a probléma? Köszönöm.

19. agika48

agika48 Törekvő

Reggel mentem dolgozni, az úton gondolkodtam - hihetelen 41 játékon keresztül nem lett csillagos érme???!!!!

20. Othep

Szia.

Nem lehetséges, hogy ismételtél?
    Az ismétléseket nem mutatja az ellenőrző panel.
    Minden kombinációt csak egyszer mutat a játék az áttekinthetőség kedvéért.

Ha adsz farmnevet és ID-t, megnézzük (ha lehetséges), milyen ajándékokat kaptál.
    (Nem ígérek azonban gyors eredményt, hiszen szilveszter délelőttje van, és nincs szolgálatban ellenőrzésre jogosult kolléga.)

Samborg kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.