Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Sziasztok!Meg van a két jelvényem!Gyopáron hogyan tudom meg szerezni a föld darabot?Lehetne képpel?Köszi

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kattints a földre. Ne a táblára vagy a bagolyra, hanem a földre valahová. Lehet, hogy elsőre nem sikerül, de előbb-utóbb beadja az ablakot, amit leokézva meglesz a földed.

marcsi5556 és Dolphin kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    csinálok Nálad képet szívesen, ha BombadiToma segítsége alapján nem boldogulsz, de ehhez kérlek írd meg a Farmneved és Farm ID-t.
    köszönöm!

marcsi5556 kedveli ezt.
  4. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Köszönöm szépen

marcsi 5556 ID:33327404

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.1.24
    -BombadilToma- kedveli ezt.
  5. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Meg
    Megcsináltam a tisztítást és semmi változás /most éppen egyéni kifutó képe jelenik meg a Cuki T-Rex felírat alatt. A többit még igy se találom. Ha nem lesz meg a szerszám, még a dekorokat is törlöm ha lehet. /csere/ Most már nagyon sok időt vettem igénybe. Jó pár szerszámot küldtek nem szomszédok NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM.

6. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatokat.
    Az Északi erdőben a szintedhez tartozó összes földterület fel van oldva már, ott legközelebb akkor tudsz bővíteni, ha a 16. szintet eléred.
    Erről itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Északi-erdő.23674/#post-1291215

Az Alpesi kertben az I-1. területet tudod feloldani - ezt bekereteztem Neked. Itt a piros X-szel jelölt részre kattintottam, s ekkor feljön a tájékoztató ablak, hogy a feloldáshoz mire van szükséged.

upload_2024-1-9_17-57-28.png

Kell gyártanod 1 db Műkertész jelvény - 1. szintű jelvényt, ezt az Előállítóhely / Bölcsesség ösvénye / Gyártói jelvények részben tudod létrehozni, ha megfelelő mennyiségű növényt beadsz.

upload_2024-1-9_17-57-58.png

Az Alpesi kert területeiről itt találsz ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-alpesi-kert.23688/#post-1324764

Sok sikert!

marcsi5556 kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    a dekorok problémája közben kiderült, hogy kliensben megjelenítési hiba (pont ezért kérjük, hogy hiba jelenségnél adjátok meg mindig, hogy hol tapasztaljátok - mert mi hiába ellenőrizzük böngészőben, ha Ti kliensen tapasztaljátok a problémát), mely a héten javításra fog kerülni.
    Itt írtam róla:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...k-haladók-részleg.19471/page-192#post-1365858
    Ha zavar, lépj be böngészőben, ott nincs ez a probléma.
    Türelmedet a javításig köszönjük!
    Ha még a topikba is írnál, lehet mások is küldenének, akik nem olvassák a hiba topikot... Hajrá!

8. merylu55

merylu55 Fórumlakó

MEGNYUGODTAM, nem a gépemmel van baj. Jó éjt

Dolphin kedveli ezt.
  9. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Nagyon szépe koszonom a segítséget!

aida2330 és Dolphin kedveli ezt.
  10. tundee73

tundee73 Törekvő

Köszönöm szépen a választ! Csak azt nem értem miért fagy le a játék,és miért írja,hogy a böngésző nem válaszol.

11. mermeze50

mermeze50 Aktív író

Sziasztok!Az a gondom,hogy a mogyoróvajat nem találom a raktáramban.A piacon sem találtam.most is 4 db mgyorótaposóm van kint,a terményt viszont nem találom.Megszünt volna? Köszi,ha valaki válaszol.

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nem szűnt meg! A szigeti terményesek között kerested?:)

Sali~*.*.*, Luminary, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  13. mermeze50

mermeze50 Aktív író

Köszi meg van,nem ott néztem.

Luminary, Dolphin, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  14. özséb

özséb Aktív író

Szia!
    Kérdésem a következő. A dinoszauroszok eventnél a kiírásánál a felhősor "egyéb" bónusz sorok., a paszulyon pedig az
    "ültetési" bónusz sorok szerepelnek.
    Végül is melyik az igazi, melyik a jó?
    ID3640116 Bocsi,ha nem jó helyre írtam! szia

15. Dolphin

Szia,
    köszönjük a jelzést, javításra került az ismertetőben.
    Az ilyen típusú jelzésre alkalmas a "Jelentés" gomb az adott bekezdés alján, mert azt előbb tudjuk kezelni, a jövőben használd Te is ezt, ha az event ismertetőben találsz elgépelést, problémát. Köszönöm!
    upload_2024-1-10_8-25-8.png

-ágianyu33- és özséb kedveli ezt.
  16. eri-beni

eri-beni Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Olyan problémám van, hogy nem tudok bejutni a Bahamára. Kb. kétszer sikerült csak nagy nehezen. Csinált olyat is, hogy a sima farm helyett a Bahamát adta be, de az egy lefagyás utáni belépéskor volt.
    A hajó elindul, de onnan lefagy az egész. Se a szigetre, se a hajóra kattintva nem csinál semmit, kilépni sem tudok a játékból.
    Pár év kihagyás után nemrég lett újra aktív egy másik farmmal együtt, de azzal semmi probléma nincs.
    ID: 10121089 eri-beni

17. Dolphin

Szia,
    futtass kérlek egy Ccleaneres géptakarítást, s utána próbáld meg újra. Jelezz vissza, hogy fennáll-e a problémád még.
    Illetve azt is add majd meg kérlek, hogy kliensben vagy böngészőben játszol-e.
    Köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. eri-beni

eri-beni Fórum-zöldfülű

Szia!
    Megtörtént. Sajnos csak nem jó. Kliensben játszom.
    Elsőre pár mp várakozás után beadta, vissza is tudtam hajózni, de újabb próbálkozáskor megint csak lefagyott. A hajó megáll a szigeteknél és onnantól semmire nem reagál.
    Az a fura, hogy a másik, majdnem ugyanakkor újra aktivált farmon nem jelentkezik ez a probléma.

19. Dolphin

Szia,
    próbáld meg most kérlek.
    Benéztem Hozzád, s lehet az okozta a fennakadást, hogy a Bahás oktató videót nem nézted végig, mert ahogy áthajóztam volna, ezzel fogadott a Bahás részleg. Most végignéztem a videót, kiléptem, újra visszaléptem, s így nem tapasztalok fennakadást - az ellenőrzést Chrome böngészőben végeztem el.
    Remélhetőleg ez volt "csak" a gond, s most már rendben lesz Nálad is.
    Kérlek, jelezz majd vissza. Köszönöm!

20. eri-beni

eri-beni Fórum-zöldfülű

Szia!
    Kipróbáltam, másodikra sikerült. Most éppen rendesen működik, remélem így is marad.
    Nekem nem adott be videót, mikor először újra kezdtük. Akkor, ahogy írtam fentebb, párszor sikerült is belépni a Bahamára.
    Most viszont - valószínűleg még előtted -, próbáltam Chrome-ban is, ott először csak feketeség jött be, majd beadta a videót, csak iszonyú lassan, akadozva, végül leállt.
    Miután a fentit írtad, a kliensben belépve sikerült bejutnom a Bahamára, csak a zuhatag és a szentély jött be, több farmterület nem jött be (fő, kerge, szédült, Bölcs tölgy, futtató). Most egy kilépés, belépés után viszont szuperül működik.
    A Chrome-ban nagyon akadozik, nehezen tölt be, azért is abban nem használom.
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.