Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. drakula55

drakula55 Járnitanuló

De jó, köszönöm szépen. Akkor valószínűleg az zavart meg hogy jobb oldalon mindíg csak annyit mutat amennyi játékom van még.

2. fagyalne58

fagyalne58 Utánpótlás-írogató

zi
    Szia a bank kártyámjó érvényes

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönjük, hogy ezt megírtad.
    Kérlek, kicsit részletesebben írd meg, hogy mi van kikapcsolva?
    Milyen üzenetet kaptál pontosan? Mi nem sikerül?
    Segíts a magyarázattal kérlek, nem értjük a problémát.

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. fagyalne58

fagyalne58 Utánpótlás-írogató

bocsánat de nem vagyok imert ebben a számitóggép rendszerben Mikkor vásrolni szeretnék az jön fel Shop.bigpont.payment com kivan kapcsolva

5. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok!
    A valentin kalendáriumról hol találok leírást? Sajnos olyan érzésem van, hogy kihagytam egy napot. Ma a 2 számút nyitottam ki, és nem tudom ellenőrizni, hogy kimaradt-e egy nap, és ha kimaradt, akkor hogy tudom pótolni. Köszönöm a segítséget.
    vénsárkány48 ID: 25432220

6. Othep

Szia.

Tessék itt a leírás: Valentin kalendárium - 2024. február

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Othep kedveli ezt.
  8. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves fagyalne58!

Sajnos így nem tudjuk pontosan beazonosítani a problémádat. Megkérnélek, hogy tölts fel egy képet, hogy segíteni tudjunk.
    Mivel írtad, hogy nem vagy jártas a számítógép világában, így leírom pontosan, hogy hogyan is tudsz képet feltölteni.

1. Menj a Farmeramara és mikor megjelenik a problémád nyomd meg a nyilak fölött található PRT SYS vagy PrtSc SysRq (billentyűzetenként eltérő lehet) feliratú gombot, ezzel lefényképezed, ami a képernyődön látszik.
    2. Nyisd a Paint alkalmazást a számítógépeden és itt nyomd meg a CTRL és V gombokat egyszerre, így beilleszted ide a képet amit csináltál.
    3. Ments el a képet. A bal felső sarkokban a beállításoknál tudod megtenni. Jegyezd meg hova mented, hogy könnyen megtaláld.
    4. Nyisd meg ezt a linket ( https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/ ) menj rá a Képfeltöltés indítása gombra, utána kattints a számítógépedről kiválasztani a képet szövegre és töltsd fel a képet, amit elmentettél.
    5. Miután feltöltötted görgess kicsit lefelé és menj rá a Beilleszthető kódok-ra, itt válaszd ki a direkt linket és másold ide be hozzászólásba.

Amennyiben nem sikerül, próbálj meg megkérni valakit, hogy segítsen az itt leírtak alapján, mert csak úgy tudunk segíteni, ha látjuk a problémát.

Ha bárhol elakadnál írj nyugodtan.

Megértésedet köszönjük!

Sali~*.*, Dolphin és Othep kedveli ezt.
  9. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia Dolphin!

Teljesen igazad van, én csak a hiba jelenség miatt érdeklődtem, ugyanis én hardver mérnök vagyok, és a 400-as hibát véleményem szerint okozhatja régi HDD ami az és vagy cache memória hiba is lehet.

zanzibarika, Ms.AbyZu és Othep kedveli ezt.
  10. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok! a Gyopárvölggyel kapcsolatos kérdések hol vannak?
    Belesültem a játékba, tele termeltem a raktárt és most semmi mozgástér nincs, újabb dolgokat nem tudok termelni (ez mekkora hülyeség!!!) Ditti58 ID: 54426560

11. Othep

Szia.

Nincsen külön gyopáros segítségkérő.
    Jó helyre jöttél segítséget kérni, és jó helyen csevegtél eddig is a gyopárról.
    Végzünk számodra egy ellenőrzést, hogy hogyan állsz, mid telt be.
    Türelmedet kérem.

Ditti58 és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Othep

Szia.

Megtörtént az ellenőrzés.

upload_2024-2-11_13-0-45.png

Ez itt a raktárad.
    Ami a kép széléről belóg, abból arra következtetek, hogy 3 narancssárga harangod is van, ami a közelgő betelésre figyelmeztet.
    És már ebben az esetben sem lehet fát szüretelni, kivágni, átalakítókat beszedni.
    Ezen a képen is már csak 3 szabad helyed van.

Egyébken semmiből sincs 48 db-od.
    Nagy szerszámkészleted van 42 db. Kicsi szerszámkészleted nulla darab.
    286 db alaphumuszod van, ami felesleges és értelmetlen és foglalja a helyet.
    Használj fel belőle: gyárts fát, tegyél belőle az ATP-s (környilas) átalakítóba.
    Végső esetben dobj ki belőle.
    A Nagy szerszámkészlet pedig pl. kiváló a környilas (ATP-t adó átalakítóba.)

Mint ahogy írtuk, itt korlátos a Pajta.
    Csak annyit termelj, amennyit felhasználsz.

Most először készíts Kis szerszámkészletet, hogy fát is tudj gyártani.
    Mert az nincs.

upload_2024-2-11_13-11-55.png

A gyopáros csevegőben sok, ügyes gazda tud segíteni, ha elakadsz és itt a Segítségkérőkben is tud kérdezni.
    Rá fogsz majd érezni a gyopárosra is, csak ügyesen. :)

-gyöngy-581 és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. suzell

suzell Járnitanuló

Sziasztok! Kérdésem lenne,ha tenyészterepet rakok ki ami televan ólakkal,akkor ha visszahelyezem üres vagy megtartja az ólakat? Event végett kérdezem.

14. Othep

Szia.

Raktárházra (Vadaskertre) gondolsz, ugye?

Ha Farmvisszarendezőt használsz, akkor az elmentett állapotot tudod visszatenni egy kattintással.
    Tehát visszateszi a játék a Raktáradat, a beletett ólakkal együtt, feltéve, hogy azokat nem tetted ki közben máshová.
    A rendszer ugyanis csak a menüből, a Láda ikon alól tud dolgozni.

De, ha te csak úgy kézzel rendezted be a Vadaskertedet, akkor event végeztével üresen tudod kirakni és újra be kell rendezned.

-ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. suzell

suzell Járnitanuló

Nagyon szépen köszi!

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  16. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!

Négy böngésző + kliens van a gépemen, mégsem tudok belépni a játékba. Szerencsére a reggeli aratással készen lettem, de azóta csak a 400-as hibakódot adja mindehol. Tegnap telepítettem újra a klienset, ma reggelre megint nem működik.
    13 éve játszom a játékkal, de ennyi probléma nem volt az évek alatt, mint az elmúlt hónapokban.

Ez a játék már így már nem kikapcsolódás. :(

Pincsyyy kedveli ezt.
  17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    A 400 hibakód megszüntetéséhez a kliens újratelepítése szükséges, az alábbiak szerint:

1. A kliens megszokott törlése. (Telepített programok/alkalmazások > FARMERAMA > törlés)
    2. Törlést követően, a fájlkezelőt szükséges megnyitni. A fájlkezelő címsorába a következőt kell beírni, ezt követően egy entert nyomni: %appdata%
    3. Az itt található Farmerama nevű mappát töröljük.
    4. A fájlkezelő címsorába ezt követően írjuk be a következőt (beírást követően ne felejtsük el az entert): %localappdata%
    5. Az itt található Farmerama nevű mappát is töröljük.
    6. Ezt követően telepítsük a Farmerama kliens-t ismételten.

További jó játékot!

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Szia! Kérlek nézd meg a gyopáron a műkertész jelvény3-as szinttel hol tartok ID 16701724 Köszönöm!

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm az adatot, s hogy áthoztad kérdésedet Segítségkérő topikba.
    Ellenőrzésem alapján Füles Karcsi 26-os feladatában a küldetés elkezdése óta 3 db Műkertész jelvény - 3. szintű jelvényt készítettél el, még egyet kell legyártanod, ahhoz, hogy készen legyél. A feladatok nem időkorlátosak.
    Sok sikert a folytatáshoz.

Sali~*.* és bercy58 kedveli ezt.
  20. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szia! Igazad van,a játék idegölő ,én is a kezdetektől játszom,de ez tűrhetetlen,bármit csinálok leáll ki sem lehet lépni.

Minden böngészőben lefagy nálam is,tűrhetetlen!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.2.24
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.