Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Jul 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    köszönöm az adat pótlását.
    Ellenőrzésem alapján mindhárom dekort megkaptad az event teljesítésével:
    - A Cukorkatorony dekorodat már felraktad a felhőre, a helyére
    - A nyertes mindent visz dekort a Világító torony területre helyezted ki (középtájon keresd)
    - a Keksztolvajok dekor a dobozban található, a kép Nálad készült az ellenőrzéskor
    upload_2024-2-27_10-35-20.png

Sali~*.*, genka53 and Swartsch like this.
  2. Dolphin

Szia,
    az mit jelent pontosan, hogy nem engedi a játék? Milyen módon próbáltad törölni a dekort?
    Területre kihelyezett dekort két módon tudsz törölni:
    - vagy a jobb oldali menüsor legalsó ablakában (lapát ábra) kiválasztod a piros törlő gombot, majd egérrel rámész a törlendő dekorra - az picit bepirosodik.
    upload_2024-2-27_10-51-19.png
    - vagy megnyomod a D betűt a billentyűzeten, s utána mész az egérrel a törlendő dekorra, s az pirosas színt kap.
    Mindkét esetben a képernyő tetején megjelenik ez az ábra, amíg aktív, mindent törölsz, amire rákattintasz, erre majd figyelj.
    upload_2024-2-27_10-52-55.png

Mindkét dekorodat tudtam volna törölni, ha a fenti módszerek egyikével sem jársz sikerrel, akkor jelezd melyiket töröljem ki Neked.
    Megértésedet köszönöm!

3. Kisata

Kisata Fórum-zöldfülű

Köszi!
    Éreztem hogy én bénázok

4. TOPI41

TOPI41 Rutinos

Köszönöm asegítségedet nehezen de meg találtam

Dolphin likes this.
  5. kbetti9393

kbetti9393 Junior szaki

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy a tölgynél az "Élő Legenda" rúna feltöltéséhez a gazdakörben melyik feladatok elvégzése szükséges? A növények kupa fejlesztéshez megtaláltam a feladatot, de az állatok kupa fejlesztéshez való faladatot sehogyan nem találom.

6. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Szia!
    A "Tenyésztők versenye" gazdaköri feladatot kell teljesítened!

7. kbetti9393

kbetti9393 Junior szaki

Szia!
    Köszönöm szépen.

jófarmerlány likes this.
  8. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Sziasztok!

Belassult a kliens. Be lehet lépni, de a farm munkásokat ( betakarítás ) indítva csak forog a virág, és semmit sem csinál a játék. A térképen sem lehet váltani. Böngészőben megy rendesen.

Gazda: kigyo51 ID: 16990724

9. vampire_hunter

vampire_hunter Fórum ismerője

Sziasztok!
    Na kezdődik, csak pörög a virág, nem tudok aratni.

10. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórumszaki

sziasztok, mostanában valahogy csend van a piccoló láda kőrül.egyáltalán ad e farmarany fát? én sajnos egyet sem kaptam, de elég hétköznapi dolgokat adogat, szerintetek?

11. Dolphin

Sali~*.*, Swartsch and -ágianyu33- like this.
  12. KisGica

KisGica Fórum-zöldfülű

Last edited by moderator: Feb 28, 2024
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor örülj. Én is ennyi ideje játszom, nekem csak egy Farmaranyfa jutott. s ne írj nagybetükkel, mert ez az internetes kommunikációnál kiabálásnak minősül. :)

Last edited: Feb 28, 2024
    Swartsch, kovácspissti and szöszi50 like this.
  14. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Sziasztok!15 ik szintre léptem a gyopáron kaptam érmés fel oldást az értem de a másik mi azt sajnos nem tudom hogy az mit jelent valami felhósor!!??ID:33327404.....

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

16. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Sali~*.*, -BombadilToma- and SparrowC like this.
  17. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Sziasztok! Vettem egy vadaskertet a teliholdas területre, ami sajnos nem oda érkezett,hanem a rendes farmra.Megtudnátok nézni nem-lehetne e, hogy vissza vegyétek de legalább kicserélni?Üdv.-Szemecske-

ID:30023877 -Szemecske-

18. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves -Szemecske-!

A Rémítő Vadaskertet gazdaköri feladat teljesítésével lehet megszerezni, nem megvásárolható.
    Itt tudsz róla olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-telihold-event.3019/page-2#post-978476

A vásárlást nem lehetséges semmissé tenni! Te kattintottál rá, a Te döntésed volt.
    Én nem bánkódnék a helyedben, hiszen a Vadaskert nagyon hasznos, főleg a Farmon, ahol rengeteg állatfaj van már, így tudsz spórolni sok helyet.

Megértésedet köszönöm!

-Szemecske-, Sali~*.* and Swartsch like this.
  19. Klein86

Klein86 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Több küldetéshez is kell vakondot leadni.
    Utánanéztem melyik küldikből lehet vakondólat szerezni, de nem találtam a küldiket.
    Lehet hogy már nem is lehet szerezni sehonnan vakondólat?

20. ReneeSmith

ReneeSmith Utánpótlás-írogató

Szia!
    A piros kosárból 50 FAért lehet venni. Valamint csere eventen esetleg szerezhető.

Sali~*.* likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.