Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. T76

T76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Meg tudjátok nekem mondani, hogy merre találom a 'Vakációs szuvenir'-t? Már minden területet végig néztem de semmi...
    Előre is köszönöm a segítséget!

Timikina76
    Id: 36935168

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelenleg már csak ezek kiváltásával engedi a játék a Cápatenyésztés kiváltását.
    (Régebben nekem még az Elefánt jóváírást nem kellett. Sajnos, mégis muszáj :()

Neked ezeket kell majd kiváltanod:
    1.: Elefánttenyésztés kezdőcsomag szobor
    2.: Elefánttenyésztés jóváírás szobor
    3.: Cápatenyésztés szobor

upload_2024-5-11_15-8-15.png

Ha rákattintasz a 3. számmal jelzett szoborra (Cápatenyésztés), írni is fogja a játék:

A Cápatenyésztés leírásánál szerepel ez az infó: https://board-hu.farmerama.com/threads/cápatenyésztés.19141/#post-1071556

Sajnos, a "Miért"-et nem ismerjük.

Dolphin kedveli ezt.
  3. nemlóverseny

nemlóverseny Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ.
    Akkor egy darabig a cápatenyésztés ott marad, ahol van, mert van az elefántos dolgoknál fontosabb kiváltandóm is.
    Valószínűleg egyébként egyszerű az ok, így egyszerűbb volt sorban beírni a programba a szükséges előzményeket, bár az ellenkezője sem lehetetlen, miként a raktárházaknál láthatjuk is.

Othep kedveli ezt.
  4. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján A 34. Szezon szuvenírjét sajnos nem szerezted meg.
    38 szintet teljesítettél.
    A 39.-et már nem, ahol a dekor megkapható.

5. hzsoka

hzsoka Junior szaki

Van 5 db "A kert rendbetétele" dekorom. Az felhőhöz tartozik? hzsoka ID: 31204778

6. Othep

Szia.

Fürge takarító felhősor
    • Lezárási idő: 36:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sor
    • Jutalom:
      • Nagyobb hozam az óljaidnál: Hód. Bónusz: +1. Időtartam: 06:00 óra.
      • 1x Ara croft cuccainak ládája
      • Több TP vagy BTP a jutalmazó tárgyaknál. Bónusz mértéke: 120% Időtartam: 08:00 óra.
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek rá (A kert rendbetétele – Öntözés, A kert rendbetétele – Magvetés, A kert rendbetétele – Festés, A kert rendbetétele – Metszés, A kert rendbetétele – Gereblyézés).

Ennek az eventnek a nyereménye volt: https://board-hu.farmerama.com/threads/fürge-takarító-1-6-napi-gazdaköri-küldetéses-event.24797/#post-1381487

Dolphin kedveli ezt.
  7. hzsoka

hzsoka Junior szaki

Köszönöm szépen!

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  8. ginacica

ginacica Járnitanuló

Sziasztok!Segítség kellene az új eventen aratok de 0 pixelszívem van pedig nem adtam be semmit a képregényt pedig nem tudom megetetni.Mit csinálok rosszul?

9. Othep

Szia.

Farmnév és ID nélkül nem tudunk ellenőrizni.
    Add meg ezeket, kérlek.

10. ginacica

ginacica Járnitanuló

ginacica ID2407369

11. tundee73

tundee73 Törekvő

Szép estét.Nálam is ugyan az van 0 pixelszív ,pedig már arattam párszor.3 farmot csinálok és ugyan az mindegyike a hiba.
    Farmnév: tundee73 ID:13352598

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha eteted a paradicsom képregény ólat, akkor az 2 pixelszivet is kér a szuperköpeny mellé.

13. Othep

Kollégám ellenőrzése szerint reggel arattál utoljára Árkádkabint (08:32:07 órakor).
    A 4 db pixelszívet felhasználtad a 2 Képregény ól etetésére.
    Nem tudod újraindítani, mert annak az érésideje csak 6 óra és az Árkádkabin később fog beérni. A köztes időben érdemes beszedni az ólakat és növényt ültetni helyette.
    2024.05.12-én 01:48:56 órakor lesz megint pixelszived.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. ginacica

ginacica Járnitanuló

Köszönöm szépen akkor így már értem

15. lukacsa

lukacsa Utánpótlás-írogató

Kérdezném,hogy szezonpontot zsetonért hol tudnék vásárolni,mert nem látom sehol!

16. Othep

Szia.

Nincs már a Farmárudában, vélhetően 2-kor kikerült, mert általában 2-kor szokott végetérni a főszezon.
    Már csak Farmaranyért van.
    Sajnos egyéb infónk nincs.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

Ez nem hiba.
    Kérlek, csak annyit adj be a haladási sávba, amennyit kér az adott szint.
    A többlet beadásod elvész.
    Az Eventismertetőben ki van emelve ez.
    6 darab Szupermalac figurát adtál be eddig. Az első beadásnál 7000 ezer pont körül vesztettél.
    Eddig 7 Szupermalac figurát gyártottál, az 14 pixelszív.

Kérlek, olvasd el az eventismertetőt újra: https://board-hu.farmerama.com/threads/mesék-a-képregényboltból.24890/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. tundee73

tundee73 Törekvő

Olvastam az ismertetőt,most csak 2 arattam,és 0 van,nem adtam be semmit,akkor hol van.

19. farmisto

farmisto Aktív író

Szia! Sajnos árkádkabinból csak 2 volt amit ki is helyeztem, de a Paradicsomi képregénybolt nincs sehol, mi lehet a hiba?

Köszönöm a segítséget.

farmisto ID: 13865716

20. Othep

Szia.

Elviszem ellenőrzésre a kérdésedet.
    De jelenleg még nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, ezért addig is ellenőriznéd, hogy Paradicsomi képregényt nem "etettél" véletlenül?
    Ott készítjük a Szupermalac figurát és ehhez Szuperhősköpeny és 2 pixelszív szükséges.
    Mielőtt etetsz, tájékoztat is erről felirat.
    Mivel 2 ól van, ezért az már 4 szív.
    Tulajdonképpen a pixelszív egy "állat", a szupermalac pedig termény.

Megjegyzés:
    Most nem elég csak elolvasni az ismertetőt.
    Ha szükséges, ki kell jegyzetelni, hogy miből mi készül, mihez mit kell beadni, mennyi az érésidő.
    Ez egy tervezős-gondolkodós event.

cicimsincs és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.