Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    frissítsd be az oldaladat, az elírás már javítva lett ízeltlábúra.
    Az ilyen típusú jelzést kérlek, a jövőben a bejegyzés alján található Jelentés gombbal jelezd, úgy gyorsabban célba ér, mint itt a Segítségkérő topikokban.
    Köszönöm!

2. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszönöm szépen a részletes leírást.

Dolphin kedveli ezt.
  3. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

Furcsa jelenség, hogy eventkezdés után 1-2 órával a kliens nem enged be, elindul, de mielőtt betöltene, ki is dob. A múltkori eventnél is ugyanezt tapasztaltam. Barátnőmet kérdeztem, nála nem volt ilyen probléma.
    Takarítás megvolt, más bibi van itt, de bosszantó.

4. Dolphin

Szia,
    én Chrome böngészőben nem tapasztaltam problémát sem az event induláskor, sem azóta. Internetsebességben nincs esetleg fennakadás?
    Amit javasolni tudok, az az lenne, hogy kapcsold ki a Wifi Routert / Modemet, és indítsd újra pár perces pihentetés után, a gépedet és a Wifi eszközt is.
    Te milyen böngészőben játszol?

5. maya

maya Fórumprofi

Sajnos nem lehet aratni, betölt a farm, de nincsenek földek, üres minden, ki-be lépek, semmi.
    Mi történik?? ID: 40511477

6. Dolphin

Szia,
    én Chrome böngészőben játszom, itt nem tapasztaltam problémát, s mástól sem érkezett kliensre vonatkozó hibajelzés - sajnos nem tudom mi okozhatja Nálad a problémát. Internetsebességet ellenőrizted?
    Számítógép újraindítást tudok javasolni, illetve a Wifi Modem / Router újraindítását, ha ez sem vezet eredményre, akkor javaslom, hogy töröld le a klienst, végezz egy Ccleaneres takarítást, majd telepítsd újra. A törlésnél figyelj rá, hogy minden helyről töröld: a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is.
    Ha ezek nem segítenek, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.
    Megértésedet köszönöm!

7. **viola**

**viola** Járnitanuló

Sziasztok! Nálam is ugyan az a probléma 88% talicskázik, két farmom játszom az egyikre beenged a másikra nem.

8. Dolphin

Szia,
    én Chrome böngészőben nem tapasztaltam problémát. Sajnos nem tudok benézni Hozzád, mert ezzel az ID-val és maya névvel nem találtam farmot.
    Kérlek, ellenőrizd a megadott adatokat.
    Gyorsítótárat és a Sütiket töröld mindenképpen belépés előtt.
    Megértésedet köszönöm!

9. Dolphin

Szia,
    igen, friss belépés volt, mielőtt jöttem a friss kérdéseket megnézni a fórumon, az előtt léptem be (16:10 körül), s gond nélkül le tudtam aratni és újra vetettem az event növényt.
    Most újra kiléptem és vissza, s nem volt semmi fennakadás.
    Internetsebességeddel nincsen probléma? Ha bezárod a böngészőt teljesen és frissen nyitod meg, akkor is ezt tapasztalod? Javasolni tudom még a gép és a Wifi router / modem újraindítását.
    Mivel azonosító adatokat nem hoztál, benézni nem tudok Hozzád.
    Ha egyik megoldás sem segít, akkor hozz kérlek Farm nevet és Farm ID-t.
    Megértésedet köszönöm!

10. Dolphin

Szia,
    mivel azonosító adatokat Te sem hoztál, csak azt tudom javasolni, amit a többieknek.
    Ellenőrizd az internetes adatokat, böngészővel történő belépés előtt töröld a Gyorsítótárat és a Cookies-kat, indítsd újra a gépedet és a Wifi routert / modemet.
    Ha egyik megoldás sem vezet eredményre, akkor kérlek, hogy hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.
    Megértésedet köszönöm!

11. Pink063

Pink063 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Sajnos nem sikerül belépnem csak 88%-ig megy!
    Pink063 ID: 56320630

12. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Csak póróg a birka, birka, de nem tudok belépni. Közben már kéne aratnom. Igy elveszitek kb . 300 db . evdent gazt !!!! Minden új e ventnél hiba van?

13. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Nem tudok belépni a malomba Chrome és Firefox böngészővel sem, lefagy a játék.
    Sagittarius69
    ID:49043685

ditrich54 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Kedves Játékosok,
    jeleztük a Központ felé a belépési problémákat, türelmeteket kérjük.
    Ha nem adjátok meg a Farm nevet és Farm ID-t, akkor kár leírnotok, hogy nálam sem megy, nálam is ez a jelenség, ezeket nem tudjuk továbbítani a Központ felé.
    Megértéseteket köszönjük!
    Kérjük, hogy figyeljetek rá, hogy hiba jelzésnél, mindig adjátok meg, hogy böngészőben vagy kliensben játszotok, s adjátok meg az azonosító adatokat.
    Köszönjük, ha figyeltek erre.
    Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

kigyo51 és .dina1. kedveli ezt.
  15. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Sehol nem megy a játék sem böngészőben ,sem Kliensen !! :(

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Dolphin

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Dolphin

Kedves Játékosok!
    Akinek problémája volt a belépéssel, zárja be a böngészőt / klienst és próbáljon meg ismételten belépni a Játékba.
    A Központ tájékoztatása alapján helyreállt a rend
    (a vizsgálat alapján azoknál jelentkezett a probléma, akik megpróbáltak a malomban már tápot előállítani a holnap érkező új titokállatnak).
    Akinek továbbra is problémája lenne, jelezze itt, Farm név és Farm ID megadásával.
    Köszönjük türelmeteket!

kigyo51 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sajnos eltűntek a kacsák az eventes felületemről. Egy egyenest csináltam, hogy kiderítsem a másik táblán kapok-e, de nem kaptam.
    Nem tudom ez számít-e, de a Chrome alatt játszom. Többször is kidobott a játékból.
    Gazda neve:-gyöngy-581
    ID: 40951777

19. Dolphin

Szia,
    köszönjük a jelzést, továbbítottuk a Központ részére.
    Javaslatom az, hogy várj kicsit a minijátékkal.
    Türelmedet, megértésedet köszönöm!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm a gyors választ, várni fogok, mert így nem megy a játék :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.