Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ambavila

ambavila Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján készen vagy az eventtel - amikor a Vásárlás szürkére vált, akkor az egy jel, hogy az event végére értünk.
    Minden Állatod maximálisra fejlesztette tudását.
    upload_2024-8-27_14-2-11.png

Úgy láttam, hogy az eventboltot is kifosztottad teljesen, így nincs további teendőd.
    További jó játékot!

smoldering és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. ginacica

ginacica Junior szaki

Sziasztok!segítségre lenne szükségem megvásároltam a diszkós felhősort de nem találom sehol.hol keressem ginacica ID:2407369

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a felhősor pontos neve: Diszkóláz felhősor
    Kezd el gépelni a nevét az összes felhősor vagy a befejezetlen felhősorok között és meg fogod találni.
    Mivel ez egy régebbi felhősor, így nem kerül a lista tetejére.
    A kép Nálad készült:
    upload_2024-8-27_15-5-46.png

Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. ginacica

ginacica Junior szaki

Köszönöm szépen!

Dolphin kedveli ezt.
  6. MissL

MissL Fórumlakó

Köszönöm szépen...nálam ott csúszott el, hogy a learatott kosbort számoltam...akkor még kell 11 ásóra várnom ha jól értem...

7. moric67

moric67 Törekvő

Sziasztok
    volt már valahol kérdés.de nem találom:
    hogy lehet megoldani a kerekkeréken egy kattintással való leszedést?
    köszönöm a segítséget!

8. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

9. donkartacs07

donkartacs07 Fórum biztosa

Szeretném kérni, valamilyen formában tájékoztassátok a felhasználókat arról,
    hogy mivel a magyar fórum nem működött 1 napig, ettől függetlenül a Német ment!
    https://board-de.farmerama.com/bp-calendar/
    ***** off (Othep)
    Köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.8.24
    Sali~*.* és Hutty67 kedveli ezt.
  10. kigyo51

kigyo51 Fórumlakó

Szia!
    A Fórum nem a játék szerveréről megy. A Fórum szervere nem tartozik a BigPoint fennhatósága alá. Az inkább feltételezhető, hogy a fórum szervere Hollandiában van. Az ATV banneren közölték tegnap, hogy 2024.08.28-án Hollandiában a számítógép rendszerek hibája káoszt okozott az országban.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.8.24
    Sali~*.* és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Vannak apróbb problémák a matricás felülettel:
    - A matricák listájának betöltése több 10 mp-ig eltarthat (akkor is, ha kis idővel előtte már kilistáztam a matricákat). A játék időlegesen "lefagy" a betöltésig. Kellene egy virág, ami jelzi, hogy nem halt meg a rendszer, csak dolgozik.
    - A matricák száma nem frissül a sárga albumom második oldalán. Ugyanúgy 30/30 a jelzés, mint az első oldalon. Elnézést, ezt benéztem: a második oldalra is 30 matricát tettem, jót mutat a számláló.
    - A zsetonok száma sem frissül a matricák előállítása után. Ha előállítok narancs matricákat, majd megyek pirosat csinálni, akkor az ablakban még a fejlesztés előtti narancs zsetonok száma látszik. Vissza kell térnem a narancs matricák előállító ablakába ahhoz, hogy frissüljön a szám.
    Mindez kliensben.

Nem hiba, csak idegesítő: minden alkalommal, amikor belépek az egyik albumba, a címlapot látom. Jó lenne, ha automatikusan az album aktuális oldalára tenne a rendszer, úgyis csak ott tudok bármit is csinálni.

Utoljára szerkesztett: 29.8.24
    HéricsBáró, Sali~*.*, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  12. marcsi5556

marcsi5556 Fórum ismerője

Szia!Ma reggel a rackó 10 szabad pörgetést adott elöször kellett pörgessek mert túl léptem vona a keretet és utána váltottam be! Nem írta jóvá 95 nek kellene legyen de nem!Meg néznéd mi történt??ID:33327404

13. donkartacs07

donkartacs07 Fórum biztosa

https://www.farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2024/08/30/0a55fbb6137d2e4e7c9b8dd7d43642fa.jpg
    A fórum német szerveren van jelenleg, de ettől még a német fórum ment végig, ahogy olvastam a magyar és lengyel fórum nem működött, a jelentéseket olvasva.
    https://board-de.farmerama.com/threads/forum.123422/

kigyo51 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. marcsi5556

Bocsánat nem kapok választ???

15. csanya52

csanya52 Haladó

Sziasztok!A maja maszkhoz hol lehetett hozzájutni?

16. kigyo51

kigyo51 Fórumlakó

Szia, akkor mégsem Szingapúrban van a Fórum szervere. A másik hibát okozó ok lehet még egy szoftver frissítési hiba, amit a Fórum frissítése során elkövettek. Valószínű, hogy minden országhoz külön Fórum program van, de ugyanazon a szerveren.

17. kigyo51

kigyo51 Fórumlakó

Szia, a Maja maszkot a "Körhinta" játékóra adja.

18. marcsi5556

Szia!Esetleg kaphatnák választ????

19. csanya52

csanya52 Haladó

Köszönöm.

20. cseri2

cseri2 Fórum-zöldfülű

Szia!Azt hol lehet megszerezni?("Körhinta "játékóra)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.