Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tundee73

tundee73 Törekvő

Szép estét farm lakók.
    Természetesen ismét lejárt az aratógép ,igy kézzel kellett aratni.
    Talán kapunk kompenzációt.

2. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

zsoka1953
    email-ben farmonként kaptunk ajándékkódot, ragasztót is tartalmaz sajnos én nem kaptam meg kérem küldjék el köszönöm üdv zsoka​

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos, ez nem így működik. Mi nem tudjuk neked elküldeni. Ellenőrizned kell, hogy a fiókodban érvényes e-mail címed van - e megadva, vagyis az, amelyiket rendszeresen olvasod. Ha, az rendben van, akkor a Hírlevél engedélyezése be van-e kapcsolva.

Hírlevél kezelés!
    Kérlek, ellenőrizd le, hogy az e-mailddel, a Felhasználó fiók beállításokon belül, a hírlevél fülön engedélyezve van-e nálad a hírlevelek fogadása.

Amennyiben be van kapcsolva, a képen látható "Igen" szó látható, zöld háttérrel. Ha nincs, akkor piros háttérrel "Nem" szó látható rajta.
    Amennyiben nincs engedélyezve a hírlevelek fogadása, akkor ezért nem kapsz levelet, vagyis kódot sem.
    Ha fel vagy iratkozva hírlevélre, akkor nézd meg a Spam és promóciós mappákat is.

Ha az engedélyes bejelölése után sem rendeződik a helyzet, akkor kérlek, ez ügyben keresd fel a supportot, ahol segítséget tudnak nyújtani számodra.

A supportot itt éred el:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd, minimum 140 karakterben leírva a problémádat.
    Olyan e-mailt adj meg, amelyen válaszukat fogadni tudod.
    A velük való levelezésből már semmit ne hozz a fórumra, mert az levéltitoknak minősül.

Sok sikert!​

Dolphin, kigyo51, zsoka1953 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. hamuska

hamuska Fórumszaki

Köszönöm a munkádat,igyekszem megérteni,hogy mire kell figyelni.

Luminary kedveli ezt.
  5. Luminary

Szia!

Nagyon szívesen segítünk, ha elakadsz. Érdemes a Matrica sorozatok csevegőjében is olvasgatni, lehet ott is találsz választ a kérdéseidre.
    Ha, minden feltétel adott, tehát van matricád, ragasztód, narancs és és piros zsetonod, de mégis elakadsz, akkor várunk vissza.
    Sok sikert!

hamuska és vihence kedveli ezt.
  6. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Répás kenyeret hogyan lehet előállítani? Köszönöm! üdv.

7. Luminary

Sali~*.* és kigyo51 kedveli ezt.
  8. Zsofigi

Zsofigi Haladó

*Napsugárlány* kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Hibajelzés.

23. szintű kis farmon belépéskor átvettem az üdvözlő rendszer 5. napi ajándékát. Ennek része a szint x 800 TP. Az ablakban rendben ki is jelezte, hogy 18400 TP-t fogok kapni.
    Átvétel után megjelent a szintlépés ablaka, jelezve, hogy ezzel a 25. szintre léptem. Szokás szerint csak ez után dobta fel a jutalmak listájának ablakát, amiben szerepel, hogy miket kaptam. Ebben 20000 TP szerepelt.
    Megnéztem, és ténylegesen csak 18400 TP-t írt jóvá a rendszer, amennyi járt is.

Ilyen formában a felugró ablak hibás: már az új szinttel számolta ki az értéket. Ami csak azért problémás, mert nem annyi jutalmat kapok, mint amennyit az ablak kijelez.
    (Egyébként is: érthetetlen, hogy miért jelenik meg minden esetben előbb a szintlépés ablaka, mint azé a jutalomé, amelynek az eredménye volt a szintlépés... Ez van a játékban mindenhol, a normál szintlépéstől a Gyopáron át a szezonig.)

10. bagdilili

bagdilili Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tegnap a Gyopárvölgyben kiváltottam az 5. szinthez tartozó területet, ami néhány perc múlva eltűnt a beadott termékmennyiséggel együtt. Mi a teendőm. A segítséget előre is köszönöm.Id számom:33097381

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz arra jogosult kolléga, hozom az eredményt.
    Türelmedet kérem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok szeretnék érdeklődni hogy ez a szerencse érme mire való ?

13. Othep

Sali~*.*, Dolphin, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

A játékból nem tűnik el semmi csak úgy magától.

Ha egy küldetésbe beadsz valamit, de nem gyűjtöd be az ajándékokat, akkor nem tudsz bennük továbbhaladni.
    upload_2024-9-14_13-44-39.png

Az összes átalakítód működik.
    Ezek sok és sokféle hozzávalót elnyelnek.

A földterület nincs feloldva. 1 db Arborista 1-es jelvény beadása szükséges a feloldáshoz, jelenleg nem rendelkezel vele.
    A kolléga nem látta, hogy valamikor is gyártottál volna jelvényt.
    408 db sárgabarackra lesz szükséged az I-es Arborista jelvény gyártásához, jelenleg 22 van a raktáradban és beérett barackfáid.

A fentiek alapján nem látszik úgy, hogy bármid eltűnt volna. :)

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Othep

Szia Toma.

Köszönjük az észrevételt.
    Továbbításra kerül az Általad jelzett hiba a Központnak..

-BombadilToma- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

Szia tudnál nekem segiteni abba hogy miért tünnek el a malomba kevert kockáim kevertem 2 félét mert vilt sárga kockám abbó 8 at a simából 5 öt és most hogy játszani akartam csak 5 maradt

17. Othep

Szia.

Kérlek, adj farmnevet és ID-t.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

HOPIHE1978 kedveli ezt.
  18. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

bocsi HOPIHE1978 ID10705929

19. bagdilili

bagdilili Utánpótlás-írogató

Id számom:33097381 Kedves Othep!
    A jelvény tegnap feloldásra került és a kért mennyiséget pedig beszállítottam. Ennélkül nem is lehetnék a barackfák mezőn a megfelelő haladási karikán. Egyébként sok éve játszom és nem szoktam panaszkodni vagy reklamálni, ha nem volna jogos. Köszönöm szépen a türelmet.

20. Othep

Köszönöm az azonosítókat. :)

Kollégám ellenőrzése szerint 2024-09-14-én (ma) 06:49:50 -kor 10 db Kockajáték szettet kevertél, majd 14:06:33 - kor 5 darabot.
    A 06:53:35 és 14:09:34 óra közötti időszakban 16 minijátékot indítottál.
    Korábban még 12 Kockajáték szettet gyártottál.
    Jelenleg 28 lejátszott minijátékon vagy túl, és az 1 db ingyenes és a malomban kevert 27 db kockajáték szett összege is 28.
    Nem hiányzik és nem veszett el a farmodon semmi.

Sali~*.*, -ágianyu33- és HOPIHE1978 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.