Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

helló, Gyopárvölggyel kapcsolatban lenne kérdésem, melyik topikban lehetséges, vagy itt segítsen valaki, napok óta gyártom a cuccost és semmit nem tudok lerakni, legyártottam már egy csomó Humuszt és még mindig nullát mutat az előállító helyen

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Háromféle humusz van: alap, minőségi és luxus. Az alap humusz cserepén 1 csillag van, a minőségién 2, a luxusén pedig 3. Az előállításnál a csúszka felett ugyancsak látod a csillagokat. Az elején alap humuszt gyártasz. Ha elhúzod a két csillagig, akkor már minőségit, és a jobb szélen, a 3 csillag után luxust. A fák előállításakor különféle humuszokat kérnek, eleinte alap humusz kell csak. A felesleges minőségi és luxus humuszokat egyelőre csak az újrahasznosítóban tudod felhasználni.

-ágianyu33- és GabeszTdi kedveli ezt.
  3. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

ahha, értem hát én mindig feltóltam maxra, és faanyagot miért nem tudok gyártani, inaktív a gomb alul az indításnál

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Talán nincs fatuskód. Először készíts csak barackfákat. Ahhoz nem kell faanyag, csak alap humusz és kis szerszámkészlet (a szerszámnél is ugyanaz a helyzet, mint a humusznál). Arasd le a barackokat 3-szor, utána ki kell vágnod. Akkor ad fatuskót.
    De mindig csak azt és annyit gyárts, amit és amennyit fel is használsz. Itt véges a pajta, könnyen betelik, és akkor marad az újrahasznosító vagy a törlés.

HOPIHE1978, -ágianyu33- és GabeszTdi kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha hozol Farmnevet és Farm ID-t, be tudok nézni Hozzád.
    Van elegendő Fatuskód az indításhoz? Milyen típusú Faanyagot gyártanál?
    Azonosító adatok nélkül csak ötletelni tudnék.
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51 és GabeszTdi kedveli ezt.
  6. .apa64.

.apa64. Aktív író

Sziasztok és köszönöm a választ!
    Igen van már az új Mocsárciprus fából csak nem mertem ki tenni mert nem tudtam mi is lesz belőle!
    Gergely

7. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

köszi mindenkinek, innen már lehet boldogulok, amúgy itt az elérhetőség, javaslatot segítséget szívesen veszek!!!
    Gazda: GabeszTdi ID: 22425402

igen látom most van két luxus humusz gyártáson :D , az kész lesz akkor rakok be alap humuszt

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    benéztem Hozzád, s az alábbi ötleteim lennének:
    - mindenképpen gyárts Alap humuszt, mert erre van szükséged az Alpesi barackfa előállításához (jelenleg csak Luxus humuszod van, ami a Te szinteden még nem kell, csak az Újrahasznosítóban tudod felhasználni)
    - az Alpesi barackfák előállításához Kis szerszámkészletre is szükséged lesz még, ezt is készíts az Átalakítóban
    - ha előállítottad a barackfákat, akkor mielőbb ültesd ki őket, a termésüket szüretelve pedig majd dönthetsz arról, hogy a Megrendelőt szolgálod ki, hogy ATP-t szerezz, vagy a Bölcsesség ösvényén készítesz Arborista jelvényeket, amellyel a fáidat tudod fejleszteni, vagy majd területet tudsz felszabadítani, illetve a Raktár kapacitását tudod növelni
    - ha mindhárom érési folyamatot teljesítette a fa, akkor ki kell vágnod, ebből fogsz Fatuskókat szerezni, amiből Alap faanyagot kell majd készítened, mert a Meggyfa készítéséhez erre lesz szükséged
    - ha már lesz Meggyfád is, akkor abból is helyezz ki a területre
    - ha van lehetőséged, az Újrahasznosítód legyen mindig aktív, onnan tudsz ATP-t szerezni a Megrendelők és a Fő téren álló Alice küldetéseinek teljesítése mellett.
    Azt majd a játékütemednek megfelelően Neked kell eldönteni, hogy mikor milyen fát teszel ki, melyik érési ideje igazodik a farmozási tevékenységedhez.
    S ahogy azt már Játékos társad is írta, itt a Gyopáron fontos, hogy mindig olyan dolgokat készítsünk, amit fel is tudunk használni, itt nem gumifalú a raktár, nem tudjuk felhalmozni a javakat.
    Talán tudtam segíteni a fenti gondolatokkal, találd meg a Neked megfelelő ütemet, eredményes gazdálkodást ezen a területen is.
    Természetesen, ha elakadsz, kérdésed van, gyere nyugodtan kérdezni.

kigyo51, GabeszTdi és Swartsch kedveli ezt.
  9. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Szia! Egy kis segítség kellene a Gyopáron miért nem tudok Bölcsesség ösvényén Arborista jelvényeket készíteni. Van elég termésem, de nem engedi a jelvény elkészítését. cseresznye55 ID: 46332957

10. Dolphin

Szia,
    azt nem írtad, hogy milyen Arborista jelvényt szerettél volna készíteni.
    Amire felhívom figyelmed, hogy a 2. szintű jelvényhez a Fatermések mellett szükséged van 1. szintű jelvényre is, ezt a képet az ismertetőből hozom:
    upload_2024-9-20_21-57-42.png
    Ha nem ez okozza a problémádat, akkor jelezz vissza, és benézek Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és kigyo51 kedveli ezt.
  11. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Van egy kettesszintű jelvényem, de egyes szintűt szeretnék készíteni.
    cseresznye55 ID: 46332957

Bocsánat a zavarásért már rájöttem, hogy miért nem tudtam egyes szintű jelvényt készíten. Köszönöm a segítséget.

Utoljára szerkesztett: 20.9.24
    Dolphin kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    köszönöm a visszajelzésedet, örülök, hogy rájöttél Te a megoldásra.
    Nem zavartál, hisz ezért vagyunk, hogy segítsünk, ha a Játékosok elakadnak, kérdésük van.
    További jó játékot!

13. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Meg szeretném tudni, hogy a magtárban vásárolható növények /300db/ miért ilyen hiányosan állnak rendelkezésre? Tegnap még sokkal több növény volt, most a keresettek közül egyet sem találok.

14. Dolphin

Szia,
    melyik mago(ka)t nem találod? És pontosan hol? Farmon vagy bahán nem találsz magokat?
    Nem történt semmi változás a piros kosárban történő vásárlásnál.
    Kérlek, pontosítsd a problémádat és add meg a Farm neved és Farm ID-dat is, ezek nélkül nem tudok segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

15. rozsazsuzsa

van 8 db kettes szintű matricám, amit nem sikerül kiraknom. Van ragasztóm, matricám. amikor ráklikkelek az automatikus kihelyezésre, elkezd forogni a napraforgó. Frissítés után újra kezdve manuálisan egyenként tenném ki, de megint csak pörög a napraforgó. Mi lehet a hiba? Köszi a segítséget.

16. Dolphin

Szia,
    erről a problémáról itt tájékoztattunk Benneteket:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-sorozat-albumok-hibája.25417/#post-1403184
    Türelmedet köszönjük a hiba elhárításáig.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. rozsazsuzsa

A Gazdabolt magtárában szerettem volna néhány fajta virágot vásárolni, Amarantot, Krizantint stb. Tegnap tudtam venni. ID 9805208
    Köszönöm!

18. rozsazsuzsa

19. Dolphin

Szia,
    köszönöm a pontosítást. Amire gyanakodni tudok, hogy bahás területről kattintottál a piros kosárra, ezért nem találtad a kínálatban a farmos virágok magjait.
    Benéztem Hozzád, s mindkét mag megvásárolható:
    upload_2024-9-21_0-47-43.png

Kérlek, ellenőrizd Te is újból.

Swartsch kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    nincs mit.
    Kérlek, figyelj rá, hogy ne írj csupa nagy betűvel bejegyzést, mert az kiabálásnak minősül az internetes kommunikációban.
    S a jövőben egy bejegyzésben több témában is kérdezhetsz, nem kell több topikban írnod, ha egyszerre merül fel több kérdésed.
    Köszönöm, ha ezzel is segíted munkánkat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.