Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Kb fél órája nem tudok belépni a farmra, mucus252 ID:45776676

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    én most nem tapasztalok játék elérési problémát (az elmúlt fél órában nem próbáltam belépni, arról nincs tapasztalatom). Kliensben vagy böngészőben próbáltad? Mit tapasztaltál? Hibaüzenet érkezett?
    Ha Nálad még mindig nem oldódott meg, akkor kérlek pontosítsd a problémát.
    Köszönöm!

3. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Köszönöm szépen de most sikerült végre belépnem. Egyébként a Kliensben és a böngészőben is 45 vagy 100%-on megállt a játék.

4. Dolphin

Szia,
    örülök, hogy Neked is sikerült belépned. Lehet, hogy internethálózatodban volt némi lassulás, ami ezt okozta, nemzetközi jelzést sem láttam belépési problémáról, lassulásról.
    További jó játékot!

kigyo51, Sali~*.*, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia Luminary!
    Nálam tegnap óta nem működik sajnos a visszarendező, de jó lenne még event kezdés előtt sürgősbe orvosolnák a
    problémát.
    Nem azért vásárolunk Prém tagságot, hogy ne működjön!
    Én megértek mindent, de a központba meg kapják össze magukat, hiszen egy terület berendezése visszarendező nélkül
    nem 1-2 perc, főleg hogy mondjuk a dekorokat sem lehet sorbarendezni rendesen már évek óta.
    Nekem nincs kedvem se időm bogarászni.
    Köszönettel.

6. Dolphin

Szia,
    megértjük a problémádat, de a hiba javítás nem rajtunk múlik, ami tőlünk telt, megtettük. Jelenleg nincs információnk arra vonatkozóan, hogy mikor tudják helyreállítani a Farmvisszarendezőt, de remélhetőleg nem fog sokáig tartani.
    Az alatt mit értesz, hogy nem lehet rendesen sorba rendezni a dekorokat?
    Köszönjük türelmedet!

kigyo51, Swartsch, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

Szia Dolphin!
    Tudom nem rajtatok múlik a hiba javítása, de nem lehetne megsürgetni, légyszí.
    Most volt cserenap, szerintem soha ennyi dekor nem cserélt gazdát mint most és sokan 1 napot is eltöltenek a farm
    átrendezésével. Na most ha ezt nem tudom elmenteni, akkor bizony magasról tojok az eventre, mindaddig, míg nem
    javítják a farm visszarendezőt.
    A dekorokat amikor TP hozam-ra szűröm, jó lenne méret szerint is sorbarendezni, de az nincs így, bárhogy próbálom.
    Vagy pl. nincs feltüntetve, ad e valami mást is 1-1 dekor mint TP.
    Tudom van egy dekor táblázat, de én nem töltöm az egész napomat a gép előtt és a fejem se kalendárium, hogy megjegyezzem
    vagy ráérjek a farmon szöszmötölni.

Utoljára szerkesztett: 10.10.24
    Swartsch, Sylja és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Hol vehetek baba yagát?

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

kigyo51, Swartsch, Dolphin és 3 más kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    azon mélázni (folyamatosan), hogy mi volt jobb régen, szerintem kár. Most a jelenben vagyunk, most ilyen eventek vannak, ilyen feltételekkel és ilyen nyereményekkel. Nem tudjuk megjósolni, hogy a jövőben milyen eventek lesznek, az adott havit látjuk, ahogy Ti is, az event naptár előzetessel.
    Ahogy azt már sokszor, sok topikban (leginkább event csevegőkben) leírtuk, kielemeztük, a felhőkig és a rá való dekorokig meg lehet csinálni az eventeket, extrák tömeges igénybevétele nélkül is, a rendelkezésre álló időben (szűk hét) - ehhez minden event során kapunk segédletet is, javaslatot is, hogy mi módon lehetséges, kedves, segítőkész Játékostársaktól. Innen is köszönet érte.
    Érdemes ezeket elolvasni, s megnézni, hogy nekünk ezek az ötletek, javaslatok hogyan segítik a játékunkat, mit hogyan tudunk követni az útmutatásokból.
    Kérlek, olvasgasd Te is ezeket, illetve az Eventsegédletet - s ezt javasoljuk minden Játékosnak, aki belefog egy-egy eventbe.
    Az év során többféle event van, remélhetőleg találsz benne olyat is, ami Neked tetszeni fog. Mindenkinek a saját lehetőségeihez mérten kell a célokat mindig felállítani, ez nem verseny, a magunk örömére játszunk.
    Jó játékot!

Othep, Zsuzsikan, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    megírtuk a Központ felé rögtön az első jelzés után, hogy nehezményezitek, hogy probléma van a Farm visszarendezővel, más országból is jöttek jelzések. Nekünk másra nincsen ráhatásunk.
    Az is többször jelzésre került, hogy szeretnétek más opcióval is szűrni, rendezni a dekorok között, ezekről nincs információnk, hogy mikor kerül megvalósításra, ha lesz ilyen. Mi létrehoztunk egy eszközt, amiben többféle módszerrel tudtok keresni, szűrni - ez a Dekorbázis.
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51, Sali~*.*, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  12. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Farm-visszarendezőnél felmerült problémával kapcsolatban az alábbi "fejlemények" vannak:
    A rendszer elmenti az aktuális állapotot, csak a képet nem tudja megjeleníteni. A mentés és visszarendezés működik, én most többször leteszteltem a Főfarmomon. Elmentettem a jelenlegi állapotot, aztán betöltöttem egy korábbi mentést, majd visszaállítottam a mai mentést, s gond nélkül visszaállította ezt az állapotot, annak ellenére, hogy a kép helyén csak a szürke ábra van / volt a felkiáltójellel.

Tudom, hogy ettől még nem oldódott meg a probléma, de maga a funkció működik, így akinek sürgősen szüksége van a Farm-visszarendező használatára, az tudja használni.

Amint kapunk információt a Központtól a javítással kapcsolatban, természetesen jelezni fogjuk részetekre.
    Türelmeteket köszönjük!

kutyaszálló, kigyo51, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  13. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

Ma másodszor sikerült a gyopároson minden fát kitörölnöm a gyopáros helytelen beállítása miatt.
    Senki nem akar mindent törölni. A bp néha játsszon ezzel a játékkal, mielőtt beküldi közénk.
    Megveszek tőlük valamit, ami már régóta rosszul működik
    Ez már többszörös, ismétlődő probléma, oldják meg!
    Így a gyopáros ténykedés kockázatos, nem elfogadható!
    Nem játszom játszhatatlan játékkal.

Utoljára szerkesztett: 11.10.24
    Enikő65 kedveli ezt.
  14. lilijázmin05

lilijázmin05 Junior szaki

szia,hól lehet venni baba jaga ólat.köszönöm ha válaszolsz

15. GA-BI-O-Farm

kigyo51, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  16. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Sziasztok!

Melyik böngészővel működik jól a farmerama?

Köszönöm

17. chili48

chili48 Törekvő

Sziasztok! Baba yagát hol lehet kapni?

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Én Chrome-on játszom, s jól megy. :)

Puli-tanya és kigyo51 kedveli ezt.
  19. Luminary

20. Luminary

Szia!

Én nem szoktam váltogatni a böngészőket, Chrome-ban játszom, így nem tudom neked megmondani, hogy a többi böngészőben jobban fut-e a játék, avagy nem. Vagy ugyanazokat a "hibákat" hozza az összes böngésző. Sok összetevője van és mindenki arra esküszik, amelyiket használja. Sokan játszanak Edge, Brave böngészőben is.
    Magadnak kell kitapasztalni, hogy melyik felel meg neked.
    Van valami konkrétum, ami miatt kérdezed?

Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.