Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Létezik, hogy hiba van a játékban? Ugyanis nem tudok továbbmenni. Megxcsináltam egy csomó szobát, mindenhol kinyitottam a ládákat és tovább tudtam menni. De van egy ahol nem enged tovább. Háromszor átnéztem mindenhol ahova tudtam menni megcsináltam a pályákat, kinyitottam a ládákat. De ezen a játékrészen nem tudok továbbmenni. Megcsináltam a minijátékot már háromszor és nem tudom kinyitni a ládát. Újra adja a minijátékot. Először azt hittem azért nem tudok balra menni mert még nem csináltam meg a minijátékot. De azóta megcsináltam háromszor. Viszont a balra levő ajtót sem tudom kinyitni. Már elvett tőlem 10 db lakatkulcsot pedig a kinyitáshoz csak 2 db kell, de az ajtót mégsem nyitotta ki. Ez a helység a 15-ös terem. Miért nem tudok továbbmenni?

Farm_Tadity_
    25518752

2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Sziasztok!

A 13-as kamrában már 4x lejátszottam a minijátékot, de a dekort nem tudom átvenni.
    Mi lehet a baj?
    Sagittarius69
    ID:49043685

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  3. szepesej

szepesej Fórumlakó

Sajnos a 13 pályán sem nyílik ki a láda így nem tudok tovább menni, vagy valamit rosszul csinálok?

4. Farm_Tadity_

Sajnos nálam fennáll a hiba. Legalább 12-14 kulcsot levont a játék és egyszerűen nem nyitja ki az ajtót. És a ládát sem tudom kinyitni. És a minijátékot is megcsináltam vagy háromszor. Mégsem enged tovább. Ez a 15. szoba.

5. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Swartsch és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  6. Ableotory

Szia!
    Jóváírásra került a farmodon 2 db Kazamatakulcs. Jóváírás előtt 27 db Kazamatakulcsod volt, most a jóváírást követően 29 db.
    Kérjük, próbáld újból.

Swartsch, Farm_Tadity_ és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm az értesítést és a kulcsokat is. További szép estét kívánok Neked és a munkatársaidnak is.:D

Swartsch és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  8. Ableotory

Szia!
    Jóváírásra került a farmodon 8 db Kazamatakulcs. Jóváírás előtt 0 db Kazamatakulcsod volt, most a jóváírást követően 8 db.
    Kérjük, próbáld újból.

Swartsch, Farm_Tadity_ és Tavirózsa kedveli ezt.
  9. helena64c

helena64c Járnitanuló

Sziasztok!
    19-ből 24-es terembe léptem volna 7 kulcsból kétszer levont 2 darabot, de nem nyílt.
    helena64c
    ID: 4502571

10. Ableotory

Szia!
    Jóváírásra került a farmodon 6 db Kazamatakulcs. Jóváírás előtt 1 db Kazamatakulcsod volt, most a jóváírást követően 7 db.
    Kérjük, próbáld újból.

Tavirózsa, Swartsch és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  11. Farm_Tadity_

Igen most tovább lehet menni de a kulcsokat nem kaptuk vissza. Tőlem nagyon sokat elvett. Legalábbis nálam nem jelentek meg az eltünt kulcsok.

12. Ableotory

Szia!

A hibát javította a központ: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-a-helgrid-legendája-nevű-event-során.25542/#post-1408715

Jóváírásra került a farmodon 10 db Kazamatakulcs. Jóváírás előtt 4 db Kazamatakulcsod volt, most a jóváírást követően 14 db.
    Kérjük, próbáld újból.

13. Ableotory

14. Ableotory

15. Ableotory

Szia!

Jóváírásra került a farmodon 4 db Kazamatakulcs. Jóváírás előtt 3 db Kazamatakulcsod volt, most a jóváírást követően 7 db.

Kérjük, próbáld újból.

16. Farm_Tadity_

Hiába frissitettem kétszer is. Elvett kulcsok után maradt összesen 2 db. A javitás után is csak a kettő darab maradt. Amivel kipróbáltam nyitni az eddig nem nyiló ajtót. Kinyilt. De nem maradt kulcsom. Csináltam 4 db-ot. Jelenleg is az a 4 db kulcsom van, az elveszettekből egy db sem jött vissza. A 10 db nuku nincs elveszett.

17. Ableotory

Szia!
    Összesen 14 db malomtermék található meg a farmodon, a jóváírást követően:
    upload_2024-10-24_19-37-45.png

Javasoljuk a böngészőben a gyorsítótár (cache) törlését: https://board-hu.farmerama.com/threads/böngésző-gyorsítótárának-cache-ürítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Kliens esetén pedig ki-be lépést.

18. Farm_Tadity_

Értem.
    Én csak frissitettem. Kétszer is. De most kiléptem és visszaléptem valóban megvan a hiányzó kulcs. Nagyon szépen köszönöm. Bocsi a zaklatásért.

Swartsch, Ableotory és Dolphin kedveli ezt.
  19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Köszönöm, ki tudtam nyitni az ajtót:)

Swartsch, Dolphin, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  20. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Többször frissítettem és most egy kulcsom sincs:)

Gazda: cili53 ID: 18837421

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.