Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. smcrouter

smcrouter Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni. A piros matrica albumban 0 matrica jelenik meg, a másik két albumnál még 121 db szerepel.Miért nem lehet kirakni? ID szám: 14418113 Köszönöm a segítséget.

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint rendelkezel matricákkal, de még fejlesztened kell őket. Jelenleg 15 narancs matricát tudsz fejleszteni, mert annyi narancs zsetonod van. Nem muszáj mindet fejleszteni, csak amennyire szükséged van feltölteni a piros albumot DE! - nagyon fontos, hogy ne ragaszd be, hanem lépj át a piros albumba és ott fejleszd tovább ezeket a matricákat pirosra. Ehhez piros zsetonra lesz szükséged, de azzal is rendelkezel. A pirosra fejlesztett matricákat már beragaszthatod az albumba.
    A kép nálad készült.
    upload_2024-10-25_23-18-3.png

Sok sikert!

Dolphin, Swartsch, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  3. smcrouter

smcrouter Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen !

Luminary kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

KÖSZÖNÖM SZÉPEN, NAGYON KEDVES VAGY. Ma reggel kivilágosodott már az elmém,nem sok van már hozzá,hogy kész legyen.Elég kucifántos nagy figyekmet igényel.Már pedig majdnem feladtam.Kb 3 lépés kell csak ha igaz.Engem ez nagyon lefárasztott.Nem mondhatnám,hogy élvezetes volt.

Tavirózsa kedveli ezt.
  5. Magdi031954

Magdi031954 Utánpótlás-írogató

A Helgrid legendája játékban beadtam a 2 kazamatakulcsot el is vette de az ajtót nem nyitja ki. Mit lehet tenni?

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Farmnevet, ID-t adjál légy szíves.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

Swartsch, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    szeretnék moderátori segítséget kérni. tegnap befejeztem a hétvégi küldetések eventet, amikor a megszerzett utolsó dekort a felhőre akarom tenni, vissza dob a küldetések teljesítéséhez, mint ha a felhősort nem szereztem volna meg. ez azért furcsa, mert a hét elején eszembe jutott, megnézem az előző 2 küldetésben megszerzett dekorokat a menüben vannak-e. ott voltak, így azokat még akkor kitettem a felhőre. ha a felhősort nem szereztem volna meg, akkor azokat sem tudtam volna kihelyezni, mert a menüben nincsenek. ha az arra josult moderátor megnézné, miért ,,halott,, nálam a felhősor, megköszönöm.

rybar49 ID 20071891

8. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Szia ,Van egy kérdésem .Melyik titok ólból lett kenguru mármint ha volt olyan ? Anno volt olyan ólam de nem találtam így vettem 2db ólat

9. Othep

Szia.

A Kenguru nagyon régi állatka.
    Ennyit tudunk róla:

Kengurukarám
    Gazdaboltban farmaranyért megvásárolható.
    Szükséges szint: 12.
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .......................................
    NévTulajdonságok
    ..........................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]KengurukarámTermény: 1 db kenguru
    Érési idő: 10:00 óra
    Tapasztalatpont: 55 TP
    Trágya mennyisége: 2 db
    Gazdabolti ára: 50 FA
    -Játékba kerülés pontos ideje ismeretlen. Az első titokólak egyike.- Ólválogatásban szerepelt.
    - Az oroszlán szeme gazdakörből szerezhető 1 db

Az infót innen hoztam: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860691

Dolphin, varga1234 és Kuzdern kedveli ezt.
  10. -farmermami-

-farmermami- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítsére lenne szükségem: a Helgrid legendája eventen megszereztem a Zafír követ (a kazamatatérképen is kék színűvé válva jelenik meg), mégsem engedi kinyitni az ajtót. Először a megerősítő üzenetben az "igen" gomb zöld volt, de a gombra kattintáskor mégsem történt semmi. A harmadik próbálkozástól kezdve már szürke maradt. Frissítések, újraindítások után sem történt változás. ID: 4277530

11. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján sajnos ezen a farmon nem szerezted meg sem a felhőt, sem a 2 korábbi dekort.
    Egyedül a III. hétvégi küldetés dekorod van meg - a Gigantula tarantula.
    Többször is ellenőrizte a kolléga.
    Gyanúnk szerint keverheted valamelyik másik felhővel és dekorjaival. Esetleg van másik farmod?

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  12. Geri092003

Geri092003 Járnitanuló

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni: megszereztem a Jáde követ, mégsem engedi kinyitni az ajtót. Először a megerősítő üzenetben az "igen" gomb zöld volt, de a gombra kattintáskor mégsem történt semmi. A harmadik próbálkozástól kezdve már szürke maradt. Újraindítottam a játékot, semmi változás. ID: 41917636

13. Othep

Szia.

A hibát továbbítottuk a Központnak.
    A rendeződésig szíves türelmedet kérjük. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Magdi031954

Magdi031954 Utánpótlás-írogató

ID20819672

15. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Köszönöm

Othep kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

A hibát továbbítottuk a Központnak.
    A rendeződésig szíves türelmedet kérjük. :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

köszönöm a gyors választ. csak ezen a farmon játszom, nem keverhettem össze, de feladom, nem fogom bizonygatni az igazam. így jártam :))

18. Othep

Köszönjük az adatot.
    Melyik terem és melyik ajtó nem nyílik ki?

19. Othep

Szia ismét.

Egy frissítés után próbáld meg újra kinyitni az ajtót.

Kuzdern kedveli ezt.
  20. Othep

Szia ismét.

Egy frissítés után próbáld meg újra kinyitni az ajtót.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.