Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, hogy be tudjam fejezni az eventet.
    44 játékot játszottam le és 51 ládát nyitottam ki. Nem tudom hogyan tudom megtalálni azokat a termeket ahová be kellene még mennem. Csak bolyongok és nem tudom hogyan lehetne megtalálni egyszerűen :)
    ID: 37916177 iboly54

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a bolyongás legyen szisztematikus, minden teremben nyisd meg a Kazamata térképet, hogy melyik teremben vagy, s jól néz körül, hogy van-e még lezárt láda. Ha jegyzetelsz menetközben, hogy melyik teremben jártál már, akkor biztos rábukkannál magadtól is, hogy hol maradt ki mini-játék / láda nyitás.
    Benézve Hozzád, én a 14,15,16 termek felkeresését javaslom (pirossal jelöltem), jelenleg a 26-os teremben tartózkodsz - ezt mindig lilával jelöli a Kazamata térkép.
    Javasolt útvonal részemről: visszasétálnék a 21-es, kezdő terembe (sárga körrel jelöltem), onnan a rózsaszín portál segítségével átmennék a 10-es terembe, s onnan már elérhető az a 3 terem, ahol még tennivalód van. De természetesen más módon is eljuthatsz a termekbe.
    upload_2024-10-28_10-43-15.png

Sok sikert a folytatáshoz, befejezéshez!

Swartsch, kigyo51 és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. iboly54

Köszönöm szépen!

Dolphin kedveli ezt.
  4. pulykamama

pulykamama Járnitanuló

Én is bolyongok ide oda! Sziasztok! Merre tudok tovább menni? Sajna napok óta egyhelyben járok. Segítséget kérek: köszönöm. A zafírnál megállt a tudományom.
    Pulykamama ID. 5979155

5. Dolphin

Szia,
    a zafírral nyíló ajtón való továbbhaladáshoz előbb át kell venned a 18-as teremben a ládából a Zafírt. Ezt még nem tetted meg ellenőrzésem alapján.
    upload_2024-10-28_11-37-55.png

Jelenleg a 11-es teremben tartózkodsz, innen kell visszasétálnod a Zafírért:
    upload_2024-10-28_11-39-33.png

Itt találod az ismertetőben, hogy melyik teremben milyen ajándékok vannak, bolyongás helyett, megnézhetted volna ezt is, hogy hol tudod a Zafírt átvenni, ami kell az ajtó nyitáshoz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája.25535/#post-1408278

Sok sikert a folytatáshoz!

Swartsch, kigyo51, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  6. pulykamama

pulykamama Járnitanuló

Löszönöm a segítséget! Előbb is kérhettem volna!Pulykamama

Dolphin kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    szerencsére most kértél, s az eventből is még van bőven idő, hogy be tud fejezni. Amúgy szívesen, máskor is :).
    Csütörtökön 22 óráig van erre lehetőséged, de ne hagyd az utolsó pillanatra majd.
    Sok sikert!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Nem tudom az ékkkőveket meg szerezni Na meg vég pontokat sem tudom hogy hol keressem Válaszodat köszönöm Kérlek segíts

9. Dolphin

Szia,
    ahhoz, hogy segíteni tudjak, szükségem van a Farm nevedre, Farm ID-ra. A portálok végpontjai nem olyan jelentősek az event elején - nem tudom hol jársz éppen.
    A 3 különleges kelléket a termekben található ládákban tudod megszerezni, elsőként a Zafírt, a 18-as teremben. Ezzel tudod az ajtót kinyitni a 11-es teremben, hogy a 7-es terembe tovább tudj menni.

Itt találod a leírást, h melyik teremben milyen nyeremények várnak Rád a ládákban, s a térképet a termek számozásával, az ajtókkal, melyek nyitásához különböző mennyiségű Kazamatakulcsra van szükségünk, amit a malomban tudunk előállítani eventnövény és felröppenő segítségével.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája.25535/#post-1408278
    A ládák nyitásához mini-játékot kell lejátszani az adott termekben.

Adatok nélkül csak ilyen általános információval tudok szolgálni, érdemes az eventcsevegőbe is benézni, több Játékos is hozott részletes segédletet az eventhez. Köszönet érte innen is.
    Párat hozok belőle:
    - Farm_Tadity:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-22#post-1409299
    - PZoli64:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-18#post-1409036
    - -BombadilToma-
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-5#post-1408459
    Ha hozod az adatokat, akkor szívesen be is nézek Hozzád.

10. iboly54

Mégegyszer köszönöm szépen a segítséget! :inlove: sikerült teljesen végig vinni az eventet:)

11. TOPI41

TOPI41 ID4583338 Köszönöm hogy segítesz

12. nemlóverseny

nemlóverseny Utánpótlás-írogató

Ez a kisfarm, amivel problémám volt. Most vettem a piacon néhány sima szentjanit, amit a manufaktúrában amolyan "katalizátorként" használva el tudom indítani a termelést. Nem kell sok, csak ahány árnyfényműhely van bent a manufaktúrában, mivel az indításon kívül másra nem kell és a művelet közben nem is fogy belőle, tehát 8 db (műhelyenként 1) mindenkinek elég.
    Ezzel a magam problémáját meg is oldottam, de azért a bug, az bug marad.
    Egyébként valószínűleg csak egy indexelési/mutató hiba, azért jó lenne idővel ezt is javítani. Nyilván most a nagy hajtásban nem ez a legfontosabb probléma, de az event gondjain is látszik, hogy a játék futása pengeélen táncol.

13. Dolphin

Szia,
    köszönjük a jelzésed, utánanézünk, s továbbítjuk a Központ felé, amennyiben szükséges.
    Elnézést, hogy az első bejegyzésedre nem reagáltunk.
    Amúgy minden hibajelzésnél szükséges a Farm név, Farm ID megadása, mert lehet egyedi a probléma, s azt csak akkor tudjuk reprodukálni, ha benézünk Hozzád.
    További jó játékot!

14. Dolphin

Szia,
    a Manufaktúrában a megjelenítési problémáról tud a Központ, ennek javítása folyamatban van, az indításkor, ahogy Te is írtad a levonás a Sötétlő szentjánosbogárból történik.
    Türelmedet kérjük a javításig.
    További jó játékot!

15. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adat pótlását, így már be tudok nézni Hozzád.
    Az összesítőből azt látjuk, hogy eddig 9 Mini-játékot fejeztél be, s a hozzájuk tartozó 9 láda ajándékát átvetted:
    upload_2024-10-28_16-53-41.png

Most következő tennivalód a 18-as teremben (1-essel jelöltem) a Zafír megszerzése az egyik ládából. Jelenleg a 11-es teremben vagy, ezt a Kazamata térképen Te is tudod mindig ellenőrizni, a lilával jelölt teremben vagy. Ezt a termet eddig kihagytad. Érdemes jegyzetelni, hogy melyik teremben végeztél már, úgy könnyebb a haladást nyomon követni.
    Ha megszerezted a Zafírt, akkor a 11-es terembe visszasétálva ki fogd tudni nyitni az ajtót, ami az 5-s terembe vezet.

upload_2024-10-28_16-56-55.png

Következő termeken tudsz haladni, a 0-s terem előtt lesz szükséged megint Kazamata kulcsra és a 2-es teremhez. Utána az 1-es teremig kell eljutnod (3-assal jelöltem), itt tudod a ládából megszerezni a Jade követ, amivel az 5-s teremből jutsz a 9-es terembe (4-es számmal jelöltem).
    Utolsónak a 24-es teremben (5-sel jelöltem) tudod megszerezni a Rubint, ezzel a 21-es terembe visszatérve ki tudod nyitni az ajtót (6-ossal jelöltem), s ott fel tudod fedezni a maradék termeket.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. TOPI41

Köszönöm ajó kivánságodat de én mégis nem értem az egészet 84 éves vagyok már nem vagyok ilye játékra Továbbra is probálkozom meg fejteni az út irányt de nehezen megy Egyedül vagyok nincs segítségem Imádok játszani de egyre nehezebbek az eventek Legfljebb nem tudom befejezni Volt már nem is egy amit nem tudtam befejezni Ne haragudj hogy ilyen dolgokkal el raboltam az idődet Szép jó éjszakát kivánok és családodnak is

17. Dolphin

Szia,
    ezért vagyunk, hogy segítsünk, aki azt kéri. Remélem Neked is sikerül az event végére eljutnod, még csütörtök estig sok idő van.
    Minden teremben van legalább egy ajtó, de sok teremben kettő - három ajtó is van. Ha megvannak a malomtermékeid (44 db kell összesen), akkor haladj teremről teremre. Játszd le a Mini-játékokat ha belépsz a terembe, majd nyisd ki a ládákat. Csak akkor menj tovább egy teremben, ha minden ott lévő ládát kinyitottál. Minden teremben nyisd meg a térképet, hogy lásd, merre haladtál.

Swartsch, smoldering és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. GaborL1

GaborL1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ez most nem a Játékon belülu kérdés lenne tőlem, hanem a fúórumon belüli, amikor meglátogatom a fórumot ugye feltünik a profilom a hozzászólások, tetszik és pont. a ontból van 10, a pontot mihez lehet beváltani vagy használni/gyűjteni ?
    Előre is köszönöm a segítséget :)

19. Dolphin

Szia,
    nem tudod semmire felhasználni. A Pontok gyűjtésével a Fórum rangod változik, erről itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fórum-rangok.8407/

20. ali19

ali19 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ma délelőtt lekevertem 2 kulcsot az eventhez, viszont a trópusi malomban. Délután amikor csináltam volna a játékot sajnos nem találtam, frissítettem, ki-be léptem, de nincs sajnos. Meg tudnátok nézni, hogy mi lehet a gond. Köszönöm szépen előre is.
    Név: aligátor19 id: 24713639

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.