Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Építési hely a Mesterségek völgyében** - 1.250 zseton
    **(Pék vagy lekvárfőző vagy virágkötő szakma váltható ki.)
    A 40. farmszinttől lehet megszerezni.
    (Üres a helye, ha már a 3 mesterség kiváltott a játékosnál.)

Belépsz a Mesterségek völgyébe és kiválasztod azt a mesterséget, ahol termelni kívánsz!
    Sok sikert hozzá!

macimami1958, Doggyra és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. vati666

vati666 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Itt pontosan mit kell csinálni?

Csatolt fájlok:

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Itt pontosan azt kell csinálni, hogy farmnév és ID megadásával kérni kell a feladat cseréjét.
    (Az ajándékos szarvas a rénszarvas tenyésztésével volt szerezhető egy-két ősrégi eventen. A rénszarvas csak akkor volt időszakosan tenyészthető.)

vati666, macimami1958 és Luminary kedveli ezt.
  4. KRYA

KRYA Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Lassan már három hete nem tudok matricát ragasztani.
    Csak a virágóra pörög.

köszi ha tudtok segíteni.
    Üdv: KRYA id:2000615

5. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Sziasztok.
    Tenyésztési csomagot szerettem volna venni kártyával, de nem lehet azt írja ki, hogy hiba történt használjak PayPal-t, de az nincs.
    Akkor ez a csomag most elúszott?

6. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A hibás matricák javítását erre a hétre ígérte a központ.
    Kérlek, a javítás után sem tudod lerakni a matricákat, jelentkezz újra.
    Köszönöm.

7. Luminary

Szia!

Ha, bármilyen okból nem történt meg a tranzakció, akkor nem úszott el a csomag, hanem nem lett megvásárolva.
    De, ezt csak akkor tudom megnézni, ha megadod a farmnevedet és a farm ID számát. Illetve a banki visszaigazoláson láthatod, hogy sikeres, vagy sikertelen a tranzakció.
    Sikertelen tranzakció esetén ellenőrizd a kártya lejárati idejét, a rendelkezésre álló összeget a számlán, vagy a bankkal vedd fel a kapcsolatot, hogy mi az elutasítás oka.
    Az is lehet, hogy csak pillanatnyi kapcsolódási probléma volt fizetés közben, ami miatt hibajelzést kaptál és egy későbbi időpontban megismételve már sikerülhet.

További jó játékot!

FRANCIS122000 és macimami1958 kedveli ezt.
  8. Luminary

Szia!

Cserélve lett nálad a projekt, most már folytathatod a Mesterkurzust.

Sok sikert!

vati666 és macimami1958 kedveli ezt.
  9. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Szia.
    Többször próbáltam ki-be léptem, de mindig ugyan az van hiba történt. A vásárlás nem sikerült és két óra múlva lejár.
    Gazda: FRANCIS122000 ID: 14839752
    Ha más még nem panaszkodott, köszönöm ha utána nézel.
    upload_2026-3-24_12-1-51.png
    A kártyám rendben van. A kártyaszám beírásáig el sem jutottam.

Utoljára szerkesztett: 24.3.26
  10. b.kata73

b.kata73 Aktív író

Üdv.
    Remélem jól tettem hogy supportra írtam mert rendeltem és nem kaptam meg,de a pénzt levonta,jött visszaigazolt email is.Mire számíthatok.
    Nem találtam topicot erre.
    Köszönöm ha kapok választ.
    ID:5487214

11. KRYA

KRYA Utánpótlás-írogató

Luminary, köszi
    KRYA

Luminary kedveli ezt.
  12. vati666

vati666 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!
    Neked is Luminary!

-BombadilToma- és Luminary kedveli ezt.
  13. Luminary

Szia, ismét!

A banki felületen nem tudunk ellenőrést végezni.
    Neked kell felvenned a kapcsolatot a bankoddal, talán tudnak magyarázatot adni.
    Ha nem tudnak segíteni, akkor fordulj a supporthoz.
    A Supportot felkeresni pedig az alábbi módon lehet:
    A játékban a "?!" gombra kattintva, majd a "!" felkiáltójelre, átirányít bennünket a játék az ügyfélszolgálat felületére, ahol ki kell választani, hogy:

1. A legördülő sávon válaszd ki, mivel kapcsolatos a problémád.
    2. Az e-mail címed, amire a válasz érkezzen.
    Olyan címet adj meg, amit rendszeresen használsz, hogy megkapd a Support válaszát. Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni, ha szükséges.
    3. A probléma leírása.
    Legalább 140 karakterrel írd le a gondodat.
    4. a Captcha sikeres teljesítése. Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

Ha ez mind sikeres, akkor jobb alul a "Send" vagyis küldés gombbal elküldhető a "levél".

Fontos, hogy a Support csak Angol és Német nyelvet támogat, így bármilyen másik nyelv választása automatikus visszautasítást jelent.
    De a Google fordítóval vagy a deepl.com fordítóval nagyon jól meg lehet írni az idegen nyelvű leveleket is.

Sok sikert. :)

Szia!

Még azt nézd meg, hogy az elmentett kártyád száma megegyezik a most használt kártyád számával?

Utoljára szerkesztett: 24.3.26
    FRANCIS122000 kedveli ezt.
  14. Luminary

Szia!

Mivel már írtál a supportra, így meg kell várnod az ő válaszukat. Biztos kielégítő választ fognak adni az ellenőrzés után.
    Sok sikert!

15. [mamus]

[mamus] Utánpótlás-írogató

Szia. Segítséget kérnék a Icipici mese eventben a 22 ablakot nem lehet teljesíteni akkor sem ha van elég spulnim mert nem a nyitott lakatott mutatja Így a következő ablak sem fog kinyílni . Rá néznél hogy mi lehet a baj .Köszönöm. ID: 3074080

16. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Köszönöm a fáradozásodat.

Luminary kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!

Már le volt kérve a 30 darabka, párat felraktam neked. Rendben működik.
    Ha, te nem ezt látod és továbbra sem tudsz belépni, akkor takaríts egyet, töröld a beragadt sütiket.
    Mivel már meg lett nyitva a puzzle, ne a kék lakatot keresd, hanem a sárga kört 3 fehér pöttyel:
    upload_2026-3-24_14-39-24.png

upload_2026-3-24_14-29-8.png

Sok sikert!

18. [mamus]

[mamus] Utánpótlás-írogató

Köszönöm működik

19. maszatcsapat

maszatcsapat Fórum-zöldfülű

sziasztok! én meg találtam minden 2025-ös dekort csak éppen a felhőre nem lehetett feltenni egy elememet sem .Amíg tartott az event, a végén pedig még a fehő is eltünt .Így azokat nem tudtam felrakni !!! Még egy olyan problémám van hogy amikor a hírek felületén jön valami akkor mindig lefagy a játék és kidob a játékból!!! maszatcsapat ID 13314728

20. Luminary

Szia!
    Milyen dekort találtál meg, melyik felhő tűnt el? Kérlek pontosítsd a kérdésedet, m ert így nem tudom, hogy mit keressek.

A fagyásnak, összeomlásnak a tegnapi javítással vége kell, hogy legyen. Ha, nálad továbbra is előfordul, akkor ha böngészőben játszol, válts kliensre. Gyakori süti törlés , cache ürítés is segíthet. Ha, a továbbiakban is tapasztalod, akkor jelezz vissza.
    Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.