Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A problémádat elvittem megvizsgálásra, a válaszig türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük türelmedet.
    Benéztem Hozzád: 2024-10-28 09:02:51-kor készült utoljára Kazamatakulcs malomterméked a malomban, valóban a trópusiban keverted be. Eddig összesen 15 Kazamatakulcsot készítettél.
    A kulcsok az ajtók nyitásához szükségesek.
    Eddig 5 ajtót nyitottál ki, ehhez 15 kulcsra volt szükséged. Az utolsó ajtó amit kinyitottál az a 3-as és 2-es terem közötti ajtó, ehhez azt a két kulcsot használtad fel 2024-10-28 09:03:21-kor, amit a malomban utoljára készítettél el.
    Szóval minden rendben Nálad, további sikeres játékot!

ali19, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  3. mami531953

mami531953 Haladó

Sziasztok!!A felhosort es a Piccolot megszereztem-nem tudom hogyan-es nem tudom van-e meg kinyitatlan termem,en nem ertettem hogyan tudom megnezni hiaba nyitom ki a Kazamata terkepet.Hogyan lehet egyik terembol a masikba lepni?Van 4 kKazamata kulcsom.Az ID 2253739 mami531953.Koszi elore is a valaszod.

4. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Mit jelent hogy keresem meg a vég pntját álaszod várom

5. Dolphin

Szia,
    a térképen az ilyen ábrák jelzik a Kazamatakulccsal / Különleges kulccsal nyíló ajtókat:
    upload_2024-10-29_11-24-27.png

Amelyik teremnél nincs ilyen, az vagy automatikusan nyitva volt, vagy már kinyitottad.
    A termek között ezeken az ajtókon át tudsz közlekedni.
    A Kazamatatérképet megnyitva mindig lilával jelzi a rendszer azt a termet, ahol éppen tartózkodsz, az alapján tudod megtervezni, hogy a teremből melyik ajtón szeretnél majd kimenni, merre szeretnél továbbhaladni.

Az összesítőt megnézve az látszik, hogy minden teremben jártál már, hisz az összes Mini-játékot lejátszottad (zölddel jelöltem)
    Két Kincses ládát nem nyitottál még ki, ezért nincs teljesen kész az evented (pirossal jelöltem)
    upload_2024-10-29_11-30-25.png

Maradt 7 Kazamata kulcsod, ezekre már nem lesz szükséged, így több event növényt sem érdemes már termelned. Ezek majd az event végén visszaváltásra kerülnek.

A két kincsesládát az alábbi termekben találod - piros kerettel jelöltem, jelenleg a lila színnel jelölt teremben vagy.
    upload_2024-10-29_11-36-17.png

Sok sikert a két láda begyűjtéséhez!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    a portál végpontokkal nem kell foglalkoznod, azok figyelmen kívül hagyhatóak.
    Az akkor használatosak, ha már végigjártad a termeket, de vmit kifelejtettél, így tudsz ugrálni néhány terem között, "teleport" funkciót töltenek be. Akkor is tudsz végezni, ha ezt a funkciót nem veszed igénybe.
    Sok sikert a folytatáshoz!

7. guzmoka5

guzmoka5 Járnitanuló

Szia, nem találok egy ládát, amit nem nyitottam ki, már végig néztem kétszer, nincs meg, kérném a segítséged.
    guzmoka5 ID 38194572 köszönöm

8. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Szia!

Nálam is az a helyzet, már ötször végigjártam és nem találom hol vannak még ládák ezért én is kérnék segítséget.
    ID 27405329

9. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Sziasztok! Bocsánat én nem az eventel kapcsolatban kérnék segítséget. Megszereztem "anno" a Nyugis délután felhősort és a rávalókat.Most fedeztem fel, hogy két kitehetőt nem találok :-( (sajnos). Az egyik az Esti kötés a másik a Guruló gombolyagok. Ha lenne egy kis időtök,türelmetek ,és ha nagyon szépen megkérlek utána néznétek. Előre is köszönöm!

-Szemecske- ID:30023877

10. ali19

ali19 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm szépen, hogy megnézted. Akkor figyelmetlen és feledékeny voltam. :(
    Köszönöm a munkádat. További szép napot! :)

Dolphin kedveli ezt.
  11. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Szia! Nem tudom mi történt mert amikor benéztem volt 4 üzenet ami eltünt, ezért nem tudom hogy kaptam-e választ a kérdésemre.

12. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint ezt a ládát nem vetted még át:

upload_2024-10-29_16-5-29.png

Sok sikert hozzá!

Swartsch kedveli ezt.
  13. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Szia!

Én is kértem segítséget, már lassan feladom mert nem találom hogy hol van még láda. Már ötször körbejártam.

14. Enike**

Szia!

Az eventes térképeden tisztán látszik, hogy a jobb oldalánál még vannak átjárók, amiket nem nyitottál ki. Nézd csak:

upload_2024-10-29_16-10-32.png

Sok sikert hozzájuk!

Odanavigáltam Helgridet neked... :)

upload_2024-10-29_16-12-16.png

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Enike**

Szia!

Ellenőrzésemkor mindkét általad keresett dekort a világítótorony területén találtam meg.

A bal felső sarokban, a "Térkép" felirat alatt vannak, ott keresd őket.

upload_2024-10-29_16-19-20.png

Swartsch, -Szemecske- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Enike**

Szia ismét!

Amikor bejelentkezel a fórumra, akkor a jobb oldalon felül látni lehet olyan feliratot, hogy "Értesítések".
    Arra bármikor rákattinthatsz, és a legördülő listában látszik, hogy mikor volt utoljára történés a fórumon...

Haladok sorban a válaszokkal, jelenleg nem volt éppen más Kolléga a fórumon, de amint van lehetőségünk, mindenkinek próbálunk segíteni.

Itt válaszoltam számodra is:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-haladók-részleg.19474/page-97#post-1409709

Kérjük, hogy legközelebb ugyanabban a témában ne írj ismét, mert csak szaporítod a posztokat feleslegesen, és további munkát generálsz vele számunkra, mivel nekünk ezeket is el kell olvasni, és meg kell válaszolni.
    Várj türelmesen, valamelyikünk biztosan válaszol, amikor a szabadideje engedi.

Megértésedet köszönjük!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Nagyon megköszönném ha segítenétek megtalálni az 55-ik kinyitásra váró ládámat, már a szemem is káprázik a többszöri kereséstől mucus252 ID:45776676

18. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Köszönöm a segítséget így már megtaláltam.

Enike** kedveli ezt.
  19. Enike**

Szia!

Ellenőrzésem szerint a térképen ahol Helgrid áll, ott nem vettél át egy kincsesládát:

upload_2024-10-29_17-41-8.png

upload_2024-10-29_17-41-32.png

Sok sikert hozzá!

Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Enike** kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.