Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az Adventi kalendárium ajándékainak ingyenes átvételére csak az adott napon lehetséges. Ha nem tudjuk átvenni a tárgynapon, akkor a későbbi napokon FA ellenében tudjuk pótolni azt.
    Ellenőrzésem alapján a tegnapi napon nem vetted át az ajándékot.

Böngészőben vagy klienssel játszol? Próbáltad más módon is a belépést, mint a megszokott? Pontosan mit tapasztalsz, mi a jelenség a belépéskor?
    Én most Chrome böngészőben beléptem Hozzád, nem tapasztaltam semmi rendellenességet. Gond nélkül tudtam váltani a területeid között:
    upload_2024-12-17_8-52-56.png

Az adventi naptáradban a pirossal jelölt doboz volt a tegnapi, ott a kék plusz jel, ennek segítségével tudod átvenni az ajándékot. A 17-es doboz pedig a mai doboz.
    upload_2024-12-17_8-56-33.png

Amiket javasolni tudok Neked:
    - egy CCleaneres géptakarítás
    - beragadt Sütik (Cookies) törlése, Gyorsítótár ürítése
    - kliens törlése (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is) és újra telepítése (jelenleg az 1.3.2-es verzió van játékban)
    - internetsebesség ellenőrzése, Wifi Router / Modem kikapcsolása, újraindítása.
    Ezek mellett még Ableotory TL javaslatait tudom hozni Neked:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Ha nem segítenek ezek a megoldások, akkor gyere vissza és fejtsd ki bővebben a problémát.
    Sok sikert!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    a megszokott dolgokat tudom javasolni a problémádra:
    - CCleaneres géptakarítás
    - internetsebesség ellenőrzése, Wifi Router/Modem kikapcsolása, rövid idejű pihentetés, majd újraindítás
    - esetleg segíthet a kliens törlése és újratelepítése.
    Itt találod még Ableotory TL javaslatait lassú, akadozó játékhoz kapcsolódóan:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Én Chrome böngészőben mindkét farmodra gond nélkül be tudtam lépni, a területek közötti váltás sem okozott problémát, az adventi naptárt is rendben megnyitottam:

Farmnév: ViVcSi0212
    upload_2024-12-17_9-22-34.png

Farmnév: kalos 42
    upload_2024-12-17_9-29-30.png

Reméljük a fenti módszerek segítenek, hogy problémamentesen tudj Te is játszani.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, Sali~*.*, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    köszönjük jelzésedet, továbbítottuk a Központ részére.
    Türelmedet kérjük a javításig.
    További jó játékot!

Kiegészítés 9:54-kor: a Központ tud a problémáról, a javítás várhatóan a hét második felében fog megtörténni.

Utoljára szerkesztett: 17.12.24
    vihence, Swartsch, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Szép napot mindenkinek :)
    Szezonkitüntetés 8 -nál csak forog a betöltő virág napok óta. Töröltem visszaraktam ,de nem változott semmi.
    Korábban más is jelezte a hibát !!

5. ViVcSi0212

ViVcSi0212 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm a tippeket, mindenképp megpróbálom, mert lehet tényleg ez okozza a gondot. Eddig a böngésző vállalhatatlan volt - bár én Firefoxon próbáltam - de Chrome-on úgy tűnik, hogy most nekem is működik a játék.

Dolphin kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    ahogy a korábbi kérdezőnek is válaszoltam, a Központ felé továbbítottuk a megjelenítési problémát, a hiba javítása folyamatban van.
    A dekor funkciójában nincsen probléma, ha beérik, lehet aratni. Ha zavar így a látvány, akkor töröld addig, míg a javítása megtörténik.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

vihence és Swartsch kedveli ezt.
  7. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

Sziasztok
    Segítséget szeretnék kérni ,a születésnap 2024 felhősor 2 -ról hiányzik a veszélyes trambuli nevü kitehető .Többször átnéztem a felhőket de sajnos nem találom .A farmom neve :-szerencseföld- ID :15313416
    Úgy gondolom esetleg másik felhőn lehet .

8. Dolphin

Szia,
    a keresett dekorod a Kincses szigeten bujkál, beraktad a Múzeumba. Ott nézz körül, s meg fogod találni.
    További jó játékot!

Swartsch és -szerencseföld- kedveli ezt.
  9. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

Nagyon szépen köszönöm a segítséget ,erre nem gondoltam és itt nem is kerestem .

Dolphin kedveli ezt.
  10. Samoska

Samoska Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy a SCALESIA virágot a piacon kívül, hol tudom beszerezni.

11. Dolphin

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  12. Samoska

Samoska Járnitanuló

kőszőnőm

Dolphin kedveli ezt.
  13. INCY

INCY Utánpótlás-írogató

Szia ! Még ma sem tudok belépni. Tegnap sem tudtam belépni ezért nem vettem fel az ajándékokat. De ma sem tudom. A géptakarítást elvégeztem.

14. forkolikarolyne

forkolikarolyne Utánpótlás-írogató

Szia.Prombélémám van a egész farmon:Nem akar betölteni,egyik helyröl a másikra átlépést,nem tudom az állatokat leszedni,etetni és növényeket leszedni,vetni és a diszek sem leszedhetök kb:4 hete már ez türhetetlen állapot.Köszönöm forkoli karolyné

15. Dolphin

Szia,
    délelőtt óta folyamatosan jelezzük a Központ felé a néhány Játékosnál fennálló problémát.
    Sajnos nincs egyéb javaslatom, várjuk, hogy megtalálják a hiba okát és javítsák azt.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    tegnap délután óta valóban van pár Játékosnál működési probléma, de ha Nálad 4 hete áll már fent, az nem ezzel van összefüggésben.
    Mivel azonosító adatokat nem hoztál (pedig minden hibajelzéshez, segítségkéréshez szükséges megadni a Farm nevet és Farm ID-t), így benézni nem tudok Hozzád.
    Böngészőben vagy kliensben játszol? Próbáltad más módon is a játékot, mint a megszokott (böngésző helyett kliensben például)?

Amiket javasolni tudok Neked:
    - egy CCleaneres géptakarítás
    - kliens törlése (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is) és újra telepítése (jelenleg az 1.3.2-es verzió van játékban)
    - internetsebesség ellenőrzése, Wifi Router / Modem kikapcsolása, újraindítása
    - számítógép újraindítása
    Ezek mellett még Ableotory TL javaslatait tudom hozni Neked:

Ha ezek nem segítenek, akkor hozz kérlek azonosító adatokat, s add meg, hogy hol játszol.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  17. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Köszönöm a válaszod :)

Dolphin kedveli ezt.
  18. INCY

INCY Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. Az alkalmazáson keresztül nem tudok belépni, de a böngészővel már sikerült. Erre nem is gondoltam,hogy más módon is be lehet lépni.

Addig nem veszem meg farmaranyért az ajándékot.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.12.24
    Dolphin kedveli ezt.
  19. fpacsimacsi3

fpacsimacsi3 Fórum-zöldfülű

Szia! Sajnálatos módon reggel óta kliensben nem tudom rendesen használni a farmot.Megjelenik az első nyitó ablak de utána semmi az F5 billentyűre sem reagál. Az adventi naptárnál csak csillagok vannak körbe-körbe a számlálónál meg 9999 szám. Megjegyezném, hogy a másik farmommal is a klienst használom, de annál nincs semmi gond!! Viszont chrome böngészővel megy. teljes gép tisztitás megtörtént. ccleaner futtatva. kliens törölve és újra telepítve.

Farmnév. fpacsimacsi3
    id:57752382

20. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Délelőtt óta folyamatosan jelezzük a Központ felé a néhány Játékosnál fennálló problémát.
    Várjuk, hogy megtalálják a hiba okát és javítsák azt.
    Addig azt tudom javasolni, hogy használd a böngészőt, amíg a hiba javításáról nem adunk ki közleményt.
    További jó játékot!

vihence és Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.