Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Teljesen jó helyre írtál.
    Ha probléma vagy kérdés merül fel, mindig egy segítségkérő topikba kell írni.

Az ellenőrzéshez kérem annak a farmnak a nevét és az ID-számát, ahová a levél nem érkezik meg.

Ezeket minden kérdésnél tanácsos megadni, hátha ellenőrzésre van szükség. :)

Kiegészítés 15:01-kor:
    Játékostársad alattunk írta, hogy régebben kaptál már választ erre a kérdésedre.
    Itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/technikai-kérdések-alfórumból-archivált-kérdések-és-válaszok.10981/page-5465#post-1314115

Amennyiben most is erről a farmról van szó, akkor kérlek, fordulj a supporthoz, mert névegyezés esetén csak ők tudnak segíteni.

Őket így éred el:

[​IMG] A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések tárgyat.
    Részletesen írd meg miről van szó, minimum 140 karakterrel.
    Olyan e-mail címet adj meg, amin olvasni tudod a support válaszát.
    (Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni.)

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, mivel hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

(Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással:
    Megoldásához vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Swartsch, Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Sylja

Sylja Fórumgróf

Sziasztok!
    Kapott már választ, itt: #109300
    Lehet, h. nem találta meg még.
    Kiegészítés:
    A választ @Sali~*.* idézte be az Oázis topikban, most látom a dátumát: 31.3.23
    Nem értem a szitut...

Utoljára szerkesztett: 22.12.24
    Dolphin, Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  3. hzsoka

hzsoka Aktív író

Köszi szépen megvan! :) Olyan kicsi, hogy hiába néztem:) nem láttam!!

Dolphin és Othep kedveli ezt.
  4. sanci52

sanci52 Utánpótlás-írogató

Szia Ahová a levelem nem érkezik meg az Sanci52 gazda ID46542779.. KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET.

5. Othep

Szia ismét.

Köszönöm, hogy hoztad az adatokat.
    A helyzet az, hogy már tavaly is kaptál választ a kérdésedre.
    Akkor megírta a kolléga, hogy létezik egy másik, ugyanilyen nevű farm, és leveleid odamennek.

Kérlek, fordulj a supporthoz, mert névegyezés esetén csak ők tudnak segíteni.

Őket így éred el:

[​IMG] A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések tárgyat.
    Részletesen írd meg miről van szó, minimum 140 karakterrel.
    Olyan e-mail címet adj meg, amin olvasni tudod a support válaszát.
    (Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni.)

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, mivel hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

(Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással:
    Megoldásához vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Úgy tapasztalom, nehezen találsz vissza a korábbi írásaidhoz, had segítsek:
    Egy korábbi hozzászólásodhoz úgy "találsz vissza", hogy a fórum jobb felső sarkában az Értesítések fülre viszed az egered, ami akkor lenyílik, és megnézheted, ki válaszolt a hozzászólásodra.
    Kattintasz a zöld szövegre, és a kattintás odavisz.

Még tavaly itt kaptál választ a kérdésedre: https://board-hu.farmerama.com/threads/technikai-kérdések-alfórumból-archivált-kérdések-és-válaszok.10981/page-5465#post-1314115

Swartsch, vihence, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  6. tericska55

tericska55 Járnitanuló

szia, kellene a gyertya, hogy elkezdjem a fenyőfát, de sajnos nem jövök rá, hogy juthatok hozzá. ehhez szeretnék egy kis segítséget kérni. ID8456143

7. Othep

Szia,

A Lángnélküli gyertyák:

A Szétválogatós minijáték event boltjából csillagos érméért (2 db-ot):

Kirakós játék haladási sávjában (2 db-ot):

Az eventismertetőhöz mindig vissza tudsz nyúlni, ha valamiben bizonytalan vagy.
    Az információt innen hoztam: https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró.25788/#post-1422747

Sok sikert a teljesítéshez.

Swartsch, kigyo51, vihence és 3 más kedveli ezt.
  8. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Köszönöm a segítséget, megtaláltam.

Luminary, Dolphin és Othep kedveli ezt.
  9. Gwahyyr

Gwahyyr Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Van egy játékos, aki sokadszor jelöl szomszédnak, párszor fel is vettem, de mindig törölt a lehető leghamarabb, amikor ez már lehetséges. Eleinte azt gondoltam, valamilyen bug és azért jelentkezik, majd tűnik el mindig.

Aztán tegnap eluntam, hogy megint eltűnt és gondoltam, végleg törlöm (a postán) a barátok közül, de nem engedte, fel sem adja a törlés lehetőségét.

Ma újból jelentkezett és az elutasításra nyomtam és újból megpróbáltam törölni, sőt a tiltást is kerestem (azt egyáltalán nem találtam, pedig mintha létezne az az opció is). Viszont eszembe jutott rákeresni a névre és más játékosneveken feladott barátkereséseket találtam (nagyon sokat), amikben az ő neve is ki volt emelve, mint jelölhető játékos. Azt gondolom, ezzel a jelöllek-töröllek trükkel jut néhánnyal több küldhető ajándékhoz (mert sokszor nyomunk automatikusan olyanoknak ajándékot, aki napok óta küld, mert biztosan ma is fog és nem ellenőrizzük, hogy közben már törölte magát a listánkról) vagy valami hasonló. Mindenesetre meguntam a dolgot.

Kérdéseim: hogyan tudom letiltani? hogyan tudom végleg eltávolítani a barátlistámról, hogy véletlen se nyomjak rá? ez csak pofátlanság vagy csalás?

Amennyiben kéritek, megírom a nevét, de nem akarom bizonyíték nélkül vádolni, bár nagyjából nulla esélyt látok arra, hogy ez tényleg egy bug lenne.

Köszönöm a választ előre is.

Ui.: Közben eszembe jutott, hogy régebben megkérdeztem tőle, miért piros a hőmérője, ha játszik és nem válaszolt. Most ránéztem a levélre és ott szerepel az alján, hogy letiltott. Ezek után biztos vagyok benne, hogy csalási szándékkal csinálja, amit csinál, még ha nincs is nagy haszna rajta.

Utoljára szerkesztett: 22.12.24
  10. Othep

Szia.

Elfogadott szomszédot csak 7 nap után lehet törölni, rögtön nem.

A hőmérő attól, mert csak belép / ajándékot küld valaki, nem fog zöldülni, ahhoz aratási ténykedések kellenek, erről volt közlemény augusztusban, amikor javításra kerültek a hőmérők.
    Ha valakinek az aktivitási pontjai elfogynak, akkor törlődik automatikusan a Szomszédlistáról.

Játékost a Bejövő leveleknél lehet tiltani.

Ki kell jelölni az adott személy egyik levelét és akkor zöldre vált a gomb:
    upload_2024-12-22_23-10-47.png

Ha nem jött Tőle levél még, akkor a megoldási javaslat az, hogy töröld a barátlistáról, s akkor nem küldesz neki véletlenül sem ajándékot. Szomszédnak meg ne fogadd el többet.

Barátlistáról törléshez a Postán belül kattints a Barátok fülre, keresd meg a kérdéses személyt, jelöld ki, aztán ezt követen a jobb oldali "Barát törlése gombra kell kattintani.
    upload_2024-12-22_23-15-20.png

upload_2024-12-22_23-16-18.png

Nem tudom, mi lehet a célja az illetőnek a tevékenységével, lehet, hogy több farmja is van, de ezekkel a napi küldhető ajándékokkal hatalmas előnyökhöz nem tud jutni.

Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/posta-barátlista.1816/

Swartsch, vihence, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  11. Gwahyyr

Gwahyyr Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ, bár semmit nem segített: újra leírom, NEM adja fel a törlés opciót, azt egyedül is el tudtam volna intézni, elég régen játszom hozzá.

További szép estét

12. Othep

Addig nem tudod törölni, amíg a Szomszédlistádon rajta van - előbb a Szomszédok közül kell törölni, utána a Barátlistáról.
    Ha hozol farmnevet és ID-t, be tudunk nézni a farmodra.
    Add meg, hogy kit kell törölni a listáról.

Swartsch, -ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  13. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

jó reggelt, láng nélküli gyertyát hogy lehet szerezni?

14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    - a Mikulásváró event 3. részében az eventboltból tudsz kiváltani 2 db-ot:
    upload_2024-12-23_8-40-46.png
    - az event 4. részében pedig a haladási sávon tudunk 2-t megszerezni:
    upload_2024-12-23_8-41-42.png

A képeket az ismertetőből hoztam, érdemes többször is átolvasni, ha bizonytalanok vagyunk a haladásban / elakadunk (a zöld linkre kattintva az adott részhez jutsz)
    Sok sikert!

Swartsch, vihence és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. MázliPaca

MázliPaca Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nagyon köszönöm, hogy megnézted. Hát, igen én nem láttam fától az erdőt. Elnézést :sleepy: és mégegyszer köszönöm.

MázliPaca;)

Dolphin kedveli ezt.
  16. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!

Sem a kliensen, sem a böngészőkön nem tudok visszalépni a játékba.
    400 Bad Request feliratot kapok bárhol próbáltam belépni.

17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    megoldódott azóta a belépési problémád? Nem volt itt Moderátor szolgálatban, amikor jeleztél, én most nem tapasztalok problémát.
    Mindenképpen javaslok egy gép újraindítást, illetve a Böngészős belépésnél nézd meg milyen oldalra próbálsz belépni, ebben nemrégiben változás volt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-játék-elérhetősége-módosult.25742/
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és vihence kedveli ezt.
  18. tündéranna

tündéranna Utánpótlás-írogató

Gyopárvölgy; kiváltottam a cikoria magot, de nem jelent meg a készthető magok között, mi csinálok rosszul? tündéranna ID 18145540

19. kukori149

kukori149 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A mikulásváró eventben a Karácsonyi fonalnál a 6. feladat beadásakor nem kaptam meg a dekor jutalmat.
    A feladat könnyű, pár másodperc alatt készen lett, mégsem jelent meg a menüben a repülő korizás.
    Egy másik farmon szintén így jártam.

kukori149 ID: 26328037

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nyisd le a listát az alpesi gyopár alatt; ott lesz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.