Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján az 1-8 pályákat sikeresen teljesítetted, mindegyikre megkaptad a 25 Csillagos érmét.
    Ma reggel a 7-es és a 8-as pályát ismételten megcsináltad, ezekre már nem kaptál Csillagos érmét - ez nem hiba. Amelyik pályára megkapod egyszer a 25 csillagos érmét, azt ha kirakod később újra már csak az egyéb jutalmat kapod meg, ha sikerül időn belül kiraknod - Csillagos érmét ilyenkor már nem kapsz. 2024-12-31 07:50:57-kor a 7-es pálya után 20x Kacsa Kata szupertrágyát kaptál, 2024-12-31 13:57:56-kor a 8-as pálya után 1 Piroszsetont kaptál.
    15 Csillagos érmét akkor tudsz szerezni, ha a pálya befejezése előtt a mini-játékot bezárod az X-szel.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  2. iciripicirii

iciripicirii Utánpótlás-írogató

Köszönöm BombadilToma és Dolphin gyors válaszát és magyarázatát, kis tévesztésben voltam, most már minden világos!

-BombadilToma- és Dolphin kedveli ezt.
  3. Soya1984

Soya1984 Utánpótlás-írogató

Sziasztok BÚÉK.. volt 8 díszdobozom,a 11-es 12-es játékot 2 x inditottam.a 13-as játékot is lejátszottam,ajándékot nem kaptam,és a
    maradék díszdobozok is eltüntek.Köszönöm,ha ránéztek.
    soya1984 ID21864076

4. Dolphin

Szia,
    megvizsgáljuk a Mini-játékodat, a válaszig türelmedet kérjük.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet.
    Amit látunk a Központtal egyeztetve, hogy a 13-as pályát 2x kezdted el, mindkétszer duplán kattintottál az indítógombra, ezért 2 db Díszdobozt vont le mind a két indításnál. Figyelj rá a jövőben, hogy ne nyomd meg kétszer az indítógombot, várd meg türelmesen míg elindul a Mini-játék.
    2024-12-31 15:21:20-kor léptél ki először X-szel ebből a Mini-játékból, ekkor megkaptad a 15 Csillagos érmét, 2024-12-31 15:22:53-kor léptél ki másodjára, ekkor is megkaptad a 15 Csillagos érmét.
    A Központ engedélyével 2 db Díszdobozt jóváírtam részedre.
    A pályák megoldását megtalálod a Csevegőben, érdemes azokat követni. Itt összegyűjtve találod meg az összes pálya megoldását:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró-eventcsevegő.25786/page-29#post-1427507
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  6. pupi78901

pupi78901 Utánpótlás-írogató

Sziasztok BUÉK Ma reggel arattam egy díszdobozt el indítottam egy mini játékot de a játék kb fél percre lefagyott és mire megindult a játék ideje akkorra lejárt szeretném visszakapni az 1 díszdobozt 16 mezőnél jártam pupi78901 ID 53736413

Utoljára szerkesztett: 1.1.25
  7. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Sziasztok!Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánok:))

Luminary és jófarmerlány kedveli ezt.
  8. Zsuzsa5312

Zsuzsa5312 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

9. Méhecske

Méhecske Haladó

Sziasztok. Boldog Új Évet kivánok minden kedves Moderátornak.Ezek után,szeretnék tanácsot kérni a Partipörgetés felhősor 12 játékkal kapcsolatban.Sikerült kipörgeni az Extrém atléta dekort,de kihelyezni a felhősorra már nemsikerül.Az eszköztárban lévő dekorra kattintva csak enyhén változik a havas lejtő,de az Extrém atléta,akinek,látom,silécek vannak a lábán,sajnos nem akar megérkezni.Több sikertelen probálkozás,csak azt sikerült elérnem,ha rákattintok a lejtőre,megjelenik két azaz két kalapács és az akkor még valahol útonlévő Extrém atléta,visszakerül az eszköztárba.Már ez többször sikerült,de úgy érzem, Moderátor segitség nélkül az úton lévő siző sosem érkezik meg hozzám.Kérem a Moderátor segitségét,hisz a remény hal meg utoljára. ICUS44 ID4092529

10. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Jelenleg egy ellenőrzésre jogosult kolléga sincs a közelben, a kérdésedet továbbítottam, a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

pupi78901 kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A dekor grafikája alaphelyzetben csak a lejtőből áll, nem mutatja a figurát; az csak az animációban jelenik meg.

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

sziasztok, Boldog új évet kívánok
    megkérnék egy olyan valakit aki belép a farmomra és a Mikulás váró felhősor elemeit megnézi mert egyet nem találok, talán azt még nem szereztem meg? vagy mi lehet
    Gazda: GabeszTdi ID: 22425402

elnézést pont az jön nekem a fonal játékban a hiányzó kitehető utolsó darabja, most vettem észre

Utoljára szerkesztett: 1.1.25
    Dolphin kedveli ezt.
  13. -Sudden-

Szia.
    Jelenleg egy ellenőrzésre jogosult kolléga sincs a közelben, a kérdésedet továbbítottam, a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

14. -Sudden-

Szia.
    A Gördeszkás kavargás és Színes káosz nevezetű dekorok (+) tulajdonságokkal rendelkeznek ezért - ha nincsenek elhasználva a + tulajdonság, vagy ha felhőről próbálod keresni amíg a + tulajdonság nincs elhasználva - nem fog megjelenni felhőre rakás esetén, ha érdekel a +-os tulajdonság, akkor használd el, ha azonnal felhőre szeretnéd tenni, akkor pedig rakd ki a váza ikon alól egy területre, majd töröld. Így már láthatónak kell lennie felhőről kattintva is.
    A Hócsúszda kaszkadőrei és a Repülő korizás dekorok viszont nem rendelkeznek +-os tulajdonsággal, ezért a felhőről kattintva is meg kell jelenniük, a kérdésed ettől függetlenül továbbítottam az illetékesek felé, viszont jelenleg egy ellenőrzésre jogosult kolléga sincs, ezért a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

15. Dolphin

Szia,
    ahogy azt Játékostársad is írta, a felhőn a lejtő a grafikája ennek az elemnek. Amikor a kalapács megjelenik a felhőn egy dekornál, az azt jelenti, hogy már fent van a dekor. Csak annyi változás van a felhőn, amikor felrakod az Extrém atléta dekort, hogy a lejtő színe fehérről kicsit kékesre változik.
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51 kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    köszönjük visszajelzésed, örülünk, hogy megtaláltad a keresett dekort.
    (Kérlek, a jövőben, ha dekor keresésben kérsz segítséget, add meg a pontos nevét, amit keresel, segítsd ezzel munkánkat - köszönöm!)
    További jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  17. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Boldog új évet kívánok! Erős szerelem hiányom van - hol találom? Köszönöm!
    ID 9434161

Elnézést kérek, megtaláltam kitettem másik felhőre - holnap levehetem! Üdv.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.1.25
  18. Dolphin

Szia,
    örülök, hogy időközben sikerült megtalálnod a keresett dekort.
    Kérlek, figyelj rá a jövőben, hogy ne írj egymás alá két saját bejegyzést - én most összevontam ezeket. A bal alsó sarokban a Szerkesztésre kattintva tudsz módosítani a már meglévő bejegyzéseden. Köszönöm!
    További jó játékot!

19. Méhecske

Méhecske Haladó

Köszönöm a magyarázatot

Köszönöm a Moderátor válaszát.

smoldering és -BombadilToma- kedveli ezt.
  20. Dinó6464

Dinó6464 Utánpótlás-írogató

Afarm nevem Dino6464 ID:13656487

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.