Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Sziasztok szeretném megkérdezni ,hogy a tintahal tintát hogy tudom beszerezni? köszönöm -emmucika-

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    először is be kell menned a Városba a Műhelybe. Itt Barkácscuccok leadásával készítened kell Tintamanufaktúrát, ami a Polip terményes ólja, tegnap került játékba.
    Itt tudsz róla bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/poliptenyésztés.26016/
    Az elkészült terményes ólakat kirakod a Bahás termőterületre, polip és táp beadásával elindítod, s már mehet is a termelés.
    Érdemes megnézni a Bónuszlexikonban a Terményes ólakra ható dolgokat (idő, termény), s amit tudsz aktiválni belőlük:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787
    Sikeres termelést!

Swartsch kedveli ezt.
  3. piros53

piros53 Fórumlakó

Bocsánat azt hittem jól csinálom. Javítas :Hajótörött, Világítótorony,Kergekert,Telihold területek
    ID:1567580

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kollégám kérte, hogy pontos adatokat hozz, mert anélkül nem tudunk segíteni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-22#post-1437369

piros53 és a megadott ID számmal nem találunk farmot. Vagy az ID nem jó, vagy a farmnév nem piros53. Kérlek ellenőrizd újra a hozott adatokat és várjuk a helyes farmnév, farm ID kombinációt.
    Köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  5. piros53

piros53 Fórumlakó

Ne haragudj figyelmetlen voltam.Nem vettem észre hogy lemaradt Aranyhal2012.Mégegyszer bocsánat és köszönöm a munkádat

Luminary kedveli ezt.
  6. Luminary

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását. Továbbítjuk a központba az általad jelzett hibát.

További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  7. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Nem találom sehol a mézvirágot Kérlek segíts

8. mokány03

mokány03 Fórum-zöldfülű

mokány03, 57780417
    Problémám, hogy nincs cukorkapapr felrepim. Nem tudok küldeni a szomszédaimnak.
    Megnéznétek? Köszönöm előre is.

9. Luminary

Szia!

14:00 óra után léptél be? Ha, nem , akkor mindenképpen frissítened kell, vagy egy ki/belépést megcsinálni. A Főfarmon és a Szédült Szántón zajlik az event, ott kell lennie a vetőtábla első helyén a mézvirágnak.
    A kép nem a te farmodon készült.
    upload_2025-2-20_18-10-26.png

Ha, véletlenül törölted a kezdő magot, mert átremdezted esetleg a földeket, akkor 5 óránként kapsz 5 db új eventnövényt.
    Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni, akkor szükségem lesz a farm nevedre és a farmod ID számára.
    Sok sikert!

Dolphin, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Köszönöm a válaszodat

Luminary kedveli ezt.
  11. Luminary

Szia!

Ahogy nézem, már sikerült elküldened a napi cukorpapír ajándékokat.
    A másik farmodon, a mokány05-ön is helyre állt a rend - bár azt a hsz-t törölted, mi azért dolgoztunk vele.
    Megkönnyítenéd a munkánkat, hogy ha több farmoddal is probléma van, azt egy bejegyzésben írnád meg és lehetőleg egy topikban.
    A hozzászólásodat bármikor szerkesztheted, kibővítheted bal oldalon, alul a "szerkesztés" gombra kattintva.
    További jó játékot!

Othep, Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  12. andi130769

andi130769 Járnitanuló

Sziasztok! A hajótöröttek partján és a kísértetjárta kúrián a múzeumok TP-je hozzáíródott, a kerge kertben viszont nem. Mindenhol gépi aratás volt. Gazda: andi130769 ID: 13653890

Dolphin kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !
    Nálam egyre rosszabb, eddig nem is figyeltem. A kifutóban semmit sem ír jóvá, csak akkor ha területet váltok, minden egyes kitehető után. Ezt már képtelenség időben megcsinálni. A Múzeumok továbbra is csak, ha területet váltok minden egyes kinyítása után.
    ID:3894802
    Nagyon hálás lennék ha történne már valami javulás.

Dolphin és rjolka kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Mai múzeumos tapasztalatok.
    A futtatón az első múzeum TP-je egy területváltás után nem, de egy frissítés után már jóváíródott. A másodiké akkor, amikor a felszálló buborék eltűnt; vagyis ehhez már nem kellett még területváltás sem.
    A kergén lévő múzeum TP-je egy területváltást követően bekerült az egyenlegbe. A buborék hibás, majdnem pontosan (de van 240 TP eltérés) dupla TP-t tartalmaz. A múzeum kiírása helyes volt, pontosan annyi TP-vel nőtt az egyenleg, amennyit jelzett.
    [​IMG] [​IMG]
    Minden múzeumot kézzel arattam, kliensben.
    A többi múzeumot nem figyeltem.

Mivel láttam, hogy a polipos raktárat is figyelik, erről is írok. A zuhatagok szigetén van kitéve 8 db tintamanufaktúrám egy manufaktúrában. A tegnapi nap kétszer is arattam napközben kézzel, minden alkalommal annyi tintát adott, amennyit kellett. Ma géppel arattam le a teljes területtel együtt. Előtte 104 db tinta volt a pajtában, a manufaktúra kijelzése szerint mind a 8 ól 5 db-ot adott; ehhez képest a pajtámban 160 db tinta lett, ami azt jelenti, hogy valójában 7 db-ot kaptam ólanként.
    A többi raktárházat nem figyeltem tételesen, egy kivételével: a Bahán kitett egyik füvészkertben a két darab moringa aratásakor a kijelzésnek megfelelő faterméssel nőtt a készletem.

-BombadilToma- ID: 18451170

Utoljára szerkesztett: 21.2.25
    Luminary, Swartsch, farmerSS és még 1 ember kedveli ezt.
  15. rjolka

rjolka Junior szaki

Nálam is ez van mindkét farmon. :(

16. Dolphin

Szia,
    ez nem csevegő topik.
    Csak akkor tudjuk a Központ felé a tapasztalataidat elküldeni, ha megadod a kért információkat:
    - Farm név, Farm ID
    - melyik területen arattál múzeumot, mikor
    - mit tapasztaltál - megkaptad a TP-t / TTP-t, vagy nem kaptad meg, annyit kaptál, amennyit előrejelzett a múzeum, vagy többet, vagy kevesebbet, jóváírás után, ha frissítettél megmaradt az egyenleged vagy sem.
    Köszönöm megértésedet!

Swartsch kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    amint kapunk újabb információt a Központtól megosztjuk Veletek, vizsgálják az eseteket, és a hiba okát.
    Türelmedet köszönjük!

Swartsch és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia !

Köszönöm szépen . Várok, akkor nem ismétlem magam naponta ! Kímélve Titeket is.:)

19. nemlóverseny

nemlóverseny Utánpótlás-írogató

Nem olvastam minden hozzászólást, a nálam okosabbak már biztosan megtalálták a terményesek pozitív hibájának az okát.
    Ezzel kapcsolatban csak annyit mondhatok, a hiba nem a manufaktúrákban van
    A "hiba" oka a "répa", legfeljebb 45 óránként jön elő és akkor 3 óra hosszán át tart.
    Valószínű, hogy már régóta így van, csak nem figyelt fel rá senki.
    Csak ennyit akartam mondani.

20. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!

Nem tudom, más tapasztalt-e hasonlót, próbáltam visszakeresni, de nem találtam ilyesmit.
    Szóval, nem tudok az alpesi erdőben és kertben néhány területre vetni, többszöri próba után sem. Így mindig üresen hagyom ezeket, de azért haladósabb lenne, ha mindegyikre tudnék vetni.
    Mi lehet a hiba? Hogy tudom megoldani?
    Előre is köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.