Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rjolka

rjolka Junior szaki

Jó reggelt kedves segítők. Nálam is ez a helyzet, ha leszedem a múzeumot, nem mutatja az összeget, csak ha átmegyek egy másik területre, akkor íródik jóvá.
    fcsilla ID:34585676

rjolka ID:34111053

Köszönöm a segítséget.

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ma ismét megkaptam a TP-t a múzeumoknál, de a futtatónál és a kergénél is területváltás kellett ahhoz, hogy lássam a változást az egyenlegben. A többi területen nem néztem. A kergén ma rendben volt a kijelzés: pontosan annyival nőtt az egyenleg, amennyit a múzeum jelzett. Viszont a felszálló buborékban szereplő TP teljesen fals volt. Dupla annyit mutatott, mint a tényleges (hogy pontosan a duplája volt-e azt nem tudom, csak a szám elejét tudtam leírni, a végéről lemaradtam). Ezt korábban nem figyeltem, nem tudom, így volt-e eddig is.

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    mi a hibákat, amit jeleztek felénk, mind továbbítjuk a Központ részére, de hogy melyik mikor kerül javításra, nincsen ráhatásunk. Megértésedet köszönöm!
    A "minden terület" megjegyzéseddel nem vagyok sajnos előrébb, de tudom, szerinted ráérek kikeresgetni, melyik területen van kihelyezve Nálad múzeum. Nem véletlenül kérdeztem tegnap vissza, hogy hol arattál múzeumot, mert ezt az információt is meg kell adnunk a Központnak a visszajelzések során.
    Köszönöm a jelzésedet, hogy területváltás után ma megtörtént a TP jóváírása.
    Ha a jövőben is hozol jelzést, kérlek, pontos információkat adj meg (mikor arattál, melyik területen van a múzeum, amit arattál, mit tapasztaltál, valamint Farmnév és Farm ID), segítsd ezzel a munkánkat, köszönöm!
    További jó játékot!

Kiegészítés 8:42-kor
    Sajnos nem tudom megnézni, hogy hol állnak a múzeumaid, mert piros53 névvel és a tegnap megadott ID: 1567580-val nem találok farmot, így a Te jelzésedet nem tudom most továbbítani. A pontos adatok megadása mindig fontos!
    Megértésedet köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 20.2.25
    Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  4. nettroka

nettroka Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tájékozatlanságom miatt megvásároltam a farmárudában 600 farmpengőért 2 db szezon felhősort (3 és 4), amit sajnos nem tudok semmire sem használni, mert nem rendelkezem egyik tematikus dekorációs tárggyal sem.
    A szabályzatban utána olvasva sajnos nincs mód a visszafordítására.
    Esetleg lesz lehetőségem még beszerezni a hozzá szükséges dekorációs tárgyakat vagy teljes mértékben kidobott pénz volt?

5. Dolphin

Szia,
    köszönjük a jelzést, továbbításra került.

Sali~*.*, Swartsch és rjolka kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    ma is továbbításra került a jelzésed.
    Ha van rá mód, minden bejegyzésben írd meg az azonosító adatokat, ne nekünk kelljen visszakeresgetni a korábbi bejegyzéseidből. Köszönjük, ha ezzel segíted munkánkat.
    Ha az ilyen anomáliákról tudsz képet is hozni a jövőben, akkor azt is továbbítani tudjuk.
    További jó játékot!

Sali~*.*, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    figyeld a Farmáruda kínálatát, ott már az első Szezonos felhősor dekorjai közül volt, amit pótolni lehetett. Remélhetőleg a Központ folytatja ezt a sorozatot, s akkor ott esetleg lesz lehetőséged beszerezni a dekorokat. Gyűjtsd a Farmpengőt, mert nem volt olcsó a kiváltás - hisz a szezonszuvenírek megszerzése a Szezonok 39. szintjén lehetséges, amihez sok-sok Szezonjutalompontot kell gyűjteni egy-egy szezon során.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  8. Dori_M

Dori_M Utánpótlás-írogató

Hi! A poliptenyésztésnél kvázi instant végez minden tenyésztési művelettel a játék. Eleve -15 percről indul, és a bájital ezt a negatív számot módosítja (de minek...). Rózsaszín zselé bónusz aktív, ami még befolyásolhatja. Csak nálam van ilyen fura bug?
    Gazda: Dori_M ID: 8341474
    Köszi a segítséget!

9. Dolphin

Szia,
    ez nem bug. Amennyiben rendelkezel a megfelelő felhőkkel, s esetleg mellé még aktiválsz időre ható bónuszokat, akkor már tudsz 0perces tenyésztést indítani. Ilyenkor már felesleges bájitalt is hozzáraknod.
    Itt találod a Bónuszlexikonban a Tenyésztési időre ható dolgokat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/page-3#post-952955

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Elnézést, hogy nem írtam azonosítókat. Mivel semmilyen reakció nem érkezett az elmúlt napokban a múzeumos hibajelzésekre (még egy szimpla like sem, amiből tudná az ember, hogy láttátok), és a múzeumok a jelentések szerint adják a TP-t, azt gondoltam, nem fontos.
    Majd megpróbálok képet készíteni, de nem tudtam, hogy erre is kellene figyelnem; most először láttam. Azonban egy reggeli aratás során nem is mindig van idő elbíbelődni 4 terület 8 múzeumával, képeket csinálni előtte, közben, utána, területet váltani, frissíteni, számolni. De majd igyekszem.

farmerSS és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    amit hoztok jelzést, folyamatosan továbbítjuk. Ha valami hiányzik a bejegyzésből visszakérdezek. Külön azt valóban nem jeleztem senkinek, ha továbbítottam, mert nem volt kérdésem, elnézést.

Swartsch és -BombadilToma- kedveli ezt.
  12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szeretnék segítséget kérni. A feladatban 10 db poliptintát kért, learattam 16 db jött de mivel nem akarta a 10 db-ot betenni a feladatba frissítettem és amikor visszajött csak 6 db volt.

ID számot nem tudok írni, csak kliensben tudok játszani és ott nem hozza ki az id számot.

13. Sziasztok!
    Nem ma kezdtem a játékot, de arra, hogy mi tartozik a jutalmazó tárgyak közé,még nem jöttem rá. Hol találok róluk listát? A Dekorbázisban nézelődtem, de erre utaló helyet nem találtam. Legyetek szívesek segíteni!! Köszönöm!!

14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Mert 10-et beadtál. Így maradt 6 tintád. Nem? Egyébként ID szám nélkül nem tudnak a farmodra ránézni..

[erika05] kedveli ezt.
  15. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Nem tudtam beadni a tizet ezért frissítettem, mire visszajött már csak 6 db volt ezért nem tudtam beadni a 10 db-ot.

16. Ninett79

De végül az a feladat kész lett. Frissítés után beadta a feladatba. Így továbbléptél. Ezt te is ellenőrizheted. Ha az ajándékdoboznál pipa van, akkor azt beadtad.

17. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

De végül nem lett kész a feladat mert eltünt a 10 db és megint tizet kér de csak hat van, azt hiszem érthetően leírtam.

18. Ninett79

Nem hinném,hogy értetlen lennék.Bocsi,hogy segíteni próbáltam. Majd jön modi,de ID szám nélkül ő sem tud többet. Jó játékot!

Sylja kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    ahogy Játékostársad is írta, Farm ID és Farm név nélkül nem tudunk benézni Hozzád.
    Itt találsz segítséget, hogy kliensben hol találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/user-id.488/
    Amint hozod az adatot, megnézzük, hogy mi történt Nálad, de látatlanban én is arra gyanakszom, amit Játékostársad írt.
    Azt is add meg kérlek, hogy mikor arattad a Tintamanufaktúrákat.
    Várom az adatot.

Swartsch, Sylja és Ninett79 kedveli ezt.
  20. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Megnéztem az archivumot és ott az egyik bejegyzésemnél megtaláltam az id számot.

ID17999692

Előre is köszönöm-.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.