Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vincüske

Vincüske Fórum-zöldfülű

Igen , már próbálkoztam de ott a baj, hogy nem ajánl fel üres listát? Akkor mi a megoldás? Köszönöm , hogy válaszolsz további szép napokat!:)

Bocsánat! végre sikerült!!:inlove: Elnézést kérek ;), minden rendben , minden jót és szépet! :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.3.25
    Luminary kedveli ezt.
  2. bogyolaluka

bogyolaluka Utánpótlás-írogató

Szia
    A segitségedet kérném a gyopárvölgyben nem tudom kivágni a fákat amik már le lettek aratva.Se kézzel,se segítő munkásokkal.válaszodat előre is köszönöm üdv:
    bogyolaluka ID:1795905

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nem tudod kivágni a fákat, annak egy oka lehet: tele a raktáradban vagy a fatuskó, vagy a zöld üzemanyag tároló (ide kerül a gyújtófa). Használj fel, és ha lesz hely, máris ki tudod vágni a fákat.

4. bogyolaluka

bogyolaluka Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítségedet,a gyújtóst eladtam így már üzemel a favágás.Baráti üdvözlettel:
    bogyolaluka ID:1795905

-BombadilToma- kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jelzésedet és a képeket továbbítottuk a Központ részére.
    A vizsgálatig, válaszukig türelmedet kérjük.

Swartsch kedveli ezt.
  6. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Kézzel arattam az előbb a múzeumot a Kincses szigeten és nem számolta a TP-t.
    Az is lehet, hogy már régóta így van csak eddig nem figyeltem.
    Utána tudnátok nézni?

GreekYogurt
    ID:56621895

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint 2025-03-03 17:59:29 órakor arattad a Kincses szigeten a Baha múzeumot. 1.254.400 Trópusi TP került jóváírásra a farmodon. Ez pontosan megegyezik azzal, amit jelenleg a Múzeum információs ablaka mutat.
    Elképzelhető, hogy azonnal nem látod a jóváírást, de egy területváltás után biztosan könyvelődik az aratás eredménye.
    További jó játékot kívánok!

GreekYogurt és Swartsch kedveli ezt.
  8. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!
    Köszönöm szépen a segítséged. :)

9. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Jó reggelt!
    Ma ez a kép fogadott minden oldalon, nem annyira zavaró, nem kérek ellenőrzést, csak szólok. A kalaposon játszom.
    Farmerama 2025. 03. 04. 7_36_29.png az event részéből ,a fő farmon és minden oldalon.

10. emmucika

emmucika Junior szaki

Sziasztok: Szeretném a segítségetek kérni, miért van az ,hogy belépek a farmomba elkezdem a betakarítást és nem telik el 10-15 perc és kikapcsol a játék automatikusan és akkor kezdhetem az elejéről az egészet és ez már napok óta igy működik? köszönöm emmucika

11. Dolphin

Szia,
    böngészőben vagy kliensben játszol / tapasztalod a fent leírt problémákat? Kapsz üzenetet a kikapcsolódás előtt?
    Milyen gyakran takarítod a gépedet?
    Amit javasolni tudok, az egyrészt kapcsold ki a gépedet és a Wifi routert / modemet, egy pár perces pihentetést követően fordított sorrendben kapcsold vissza őket. Nem csak a számítógépnek, a routernek / modemnek is jót tesz időnként egy újraindítás.
    Ha böngészőben játszol, akkor érdemes minden belépés előtt törölni a beragadt Sütiket (Cookies) és üríteni a Gyorsítótárat.
    S ajánlott rendszeres időközönként a Ccleaner futtatása is.
    Amennyiben kliensben játszol, segíthet a Kliens törlése és újratelepítése (fontos, hogy minden mappából töröld - Programok, Letöltések, Lomtár, s utána futtass egy CClenares takarítást is, mielőtt újratelepíted)
    Remélhetőleg ezen megoldások segítenek.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  12. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, hogy hol tudnám megnézni mennyi mini játékot játszottam le eddig, és a játék végéig összesen mennyi kell.
    Köszönömelőre is a segítséget.
    Gazda: Ibolya51 ID: 10494510

13. Dolphin

Szia,
    ebben az eventben a mini-játék "mellékszereplő", Mindenki annyit játszik belőle, amennyit szeretne. Nincs előírt darabszáma.
    Most a Megrendelők (Rackó és Trüffel Töfi) kiszolgálásával kell Haladási pontokat gyűjtenünk, amely így néz ki:
    A haladási pontok alapján kapjuk meg a Haladási sor jutalmait, melyet itt tudsz átolvasni újra (bekezdés végén van a táblázat)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/karneváli-forgatag-2025-február.26046/#post-1438230
    Eddig 35 pontot gyűjtöttél, ezt az 5. számmal jelölt csomag ikonnál tudod Te is ellenőrizni az event területen.
    upload_2025-3-4_14-43-54.png

A Játék naplója alapján eddig 20 db Mini-játékot játszottál, ezt a felületen Te nem látod sehol, mivel nincs jelentősége a jelenlegi eventben, hogy ki mennyit teljesít. Amit a Kosárral begyűjtesz a Mini-játék során az azonnal könyvelődik a Farmodon.
    További jó játékot!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Kerge kertben van kettő múzeum : 1 359 195 136 x 2 Tp-t kellett volna kapnom 17óra 16 perc
    194 086 603 965-nél volt a számláló ami még kell a szintlépéshez,ez nem változott
    arattam a szotyi dombot:3 793 780 224Tp -t kaptam a számláló :190 292 824 198 lett
    kézzel arattam és frissítettem:cry:
    ID:163 079 77 kutyaszálló
    kérném szépen a vizsgálatot:sleepy:

15. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Egy frissítést követően (F5) helyreáll a rend.

Swartsch kedveli ezt.
  16. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    A hibáról tud a központ: https://board-hu.farmerama.com/threads/múzeum-aratási-hiba.26008/

Továbbítottuk az adataidat, többet nem tudunk tenni.
    További információval jelenleg nem rendelkezik semelyik nemzetközi csapat sem. Amennyiben kapunk új híreket a hibával kapcsolatban, a linkelt topicban fogunk róla hírt adni.
    Köszönjük a megértésedet.

Swartsch és kutyaszálló kedveli ezt.
  17. Lora2023

Lora2023 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A szezondísz fejlesztés nagy kockára van méretezve,és nem tudom fejleszteni.
    Welsibárdok ID:11878371
    Lora2023 ID:57510689
    Előre is köszönöm,ha megnézitek!

18. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Jó estét! 20 óra 20'-kor megvásároltam az M-es kosarat, de nem kaptam meg.ID 9805208. köszönöm, ha megnézitek,

19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám az ellenörzése alapján, belépve a farmodra a következőket állapította meg:
    Ma 3 kosarat vettél, ezek tartalmát mind meg is kaptad:
    - 2025-03-04 09:02:17-kor vettél egy Mulatság kosár M-es kosarat
    - 2025-03-04 16:25:10-kor vettél egy Mulatság kosár XL-es kosarat
    - 2025-03-04 20:20:26-kor vettél egy Mulatság kosár XL-es kosarat
    A kosarak tartalmát itt tudod ellenőrizni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/karneváli-forgatag-2025-február.26046/#post-1438234
    További sikeres játékot kívánunk!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  20. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám belépett a farmodra!
    Azt nem tudja, hogy mit érthetsz az alatt, hogy "nagy kockára" van méretezve a fejlesztés. A dekor is és a fejlesztés is 1x1-es méretű.
    A Welsibárdok farmon a Kerge kertben áll a Szezondísz dekor, lent középen találod.
    A Lora2023 farmon a Világítótorony területén fogod megtalálni az alap Szezondíszt, szintén alul középtájon.
    Ha nem tudod rárakni, akkor kérjük, adjál felhatalmazást, és rárakjuk a fejlesztést mindkét farmodon.

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.