Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Sziasztok, szép estét kívánok!

Egy hibával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
    A farmomon az event etethető karaktere nem jelenik meg, így nem tudom az eventet folytatni.
    Farm nevem: Tityi-Totyi
    ID. 21583866

Előre is köszönöm!
    Piroska

2. ..Alice..

..Alice.. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nem töltődik be a napi belépési bónusz sáv így nem tudom átvenni a napi bónuszt, illetve a megrendelős feladatok se töltődnek be így a szezonpontokat se tudom gyűjteni. Tegnap még rendesen működött, de most nem, többször is ki be léptem, de hiába. Másnál is jelentkezett ilyen probléma?

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    be kell tenni a pipát az event ablakban a 4-es számmal jelölt mezőnél:
    upload_2025-3-18_21-33-49.png

A képet az ismertetőből hoztam.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    javaslom töröld a Sütiket (Cookies) és ürítsd a Gyorsítótáradat.
    Ha ezt követően egy friss belépéssel sem áll helyre a rend, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül nem tudunk segíteni, nem tudunk benézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  5. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Egész nap nem jöttem rá mi a baj, de pont most én is megtaláltam.
    Köszönöm szépen mégegyszer!

Dolphin kedveli ezt.
  6. Csoknya

Csoknya Junior szaki

Segítségeteket kérem!
    Alap tyúkólat szeretnék venni, de nem jelenik meg a boltban rögtön a sárga szint kapható. Merre keressem?
    Előre is köszönöm a választ!

7. Dolphin

Szia,
    egyrészt, ha a Piros kosárnál átváltasz az Ólak kategóriára (1-essel jelölve), akkor ott fejlesztéseket nem fogsz találni, csak alapólakat.
    Vélhetően időtartam alapján van sorba rendezve Nálad a kínálat a Mind kategóriában, ezért van előrébb a sárga szint, mint az alap ól, ezt a képet most teszten csináltam, itt is hátrébb van a sima ól - vagy ami még lehet, hogy a Fejlesztések kategóriában (harmadik fül) voltál, abban nincsenek alap ólak:
    upload_2025-3-19_7-23-35.png
    Tudod használni a jobb felső sarokban a Keresőt is.
    Ha egyik megoldással sem jelenik meg a Tyúkól Nálad, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, hogy be tudjunk nézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  8. Csoknya

Csoknya Junior szaki

Nagyon köszönöm a gyors választ, megtaláltam!

Dolphin kedveli ezt.
  9. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Már régebb óta figyeltem mert gyanús volt számomra, hogy a keréken a szabad pörgetés ad 2 party pörgetést, mint példa, nem írja jóvá a rendszer. ugyan annyi marad a party pörgetés, a kalaposon játszom,farmnév:konerzsi58 ID:9268145

10. Dolphin

Szia,
    Téged is megnyugtatlak, mint, ahogy az ilyen jelzéssel érkező többi Játékost is. Minden jutalmat, amit a Kerek kerék ad, megkapunk a pörgetés pillanatában, s nem az animáció végén, így a Party pörgetéseket is. Azt nem szokták a Játékosok figyelembe venni, hogy minden pörgetés indításával 1-gyel csökken a rendelkezésre álló pörgetéseink száma, illetve nem akkor kell várni a jóváírást, amikor a pörgetés animációja véget ér.

A legkönnyebb ellenőrzési mód Játékos oldalról: mielőtt az elsőt pörgeted, felírod hány pörgetésed volt. Ezt követően pörgetsz, amennyit gondoltál, ezt követően megszámolod, hogy hány ajándékot kaptál a nyereménylistában. Ezt levonod a felírt számból. Ha kaptál menet közben PP nyereményt, akkor az látszani fog a számokból.
    Példa: volt 20 PP-d pörgetés előtt, kaptál 5 ajándékot (tehát volt 5 pörgetésed), ebből egyik nyeremény 2 PP volt. A kivonás elvégzése után a számlálón 20-5= 15 PP-nek kellene lennie, de 17 lesz a számlálón.

De benéztem Hozzád, s hozom, amit látok:
    Ma reggel 4 Party pörgetésed volt, amikor elkezdtél pörgetni.
    - 2025-03-19 07:14:49-kor pörgetted az elsőt, kaptál 2x party pörgetést, új egyenleged 5 Party pörgetés. (4-1+2)
    - 2025-03-19 07:15:00-kor pörgetted a következőt, kaptál 1x Tyúkól 3. szint: piros ólfejlesztést, maradt 4 PP
    - 2025-03-19 07:15:11-kor pörgettél ismét, 2x Csillagot kaptál, maradt 3 PP
    - 2025-03-19 07:15:21-kor pörgettél újra, 50x Bájitalt kaptál, maradt 2 PP
    - 2025-03-19 07:15:31-kor volt a következő pörgetés, ekkor 37.500 CSP-t kaptál, maradt 1 PP
    - 2025-03-19 07:15:42-kor volt a mai utolsó pörgetésed, +1 növény termés bónuszt kaptál 6 órára, így most 0 PP van.

A listából is láthatod, hogy bár 4 PP-vel indultál, 6 ajándékot tudtál szerezni, tehát 6 pörgetésed volt, ez csak úgy lehetséges, hogy jóváírásra került az első pörgetésedben szerzett 2 db PP.

További jó játékot kívánok!

Sylja és Swartsch kedveli ezt.
  11. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Köszönöm gyors válaszod, teljesen igazad van, én voltam a bimbi, bocsi hogy zavartalak a saját hülyeségemmel.
    Szép napot neked!

jófarmerlány és Dolphin kedveli ezt.
  12. serenge2

serenge2 Junior szaki

Szia!
    Ha a Kalózpapagáj hajóm a kikötőben van, azt szedem le először:
    A fagyorsítás a rendes farmokra is hat?

13. Dolphin

Szia,
    csak a Bahás fákra van hatással a dekor:
    https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/kalozpapagaj-hajo/

Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Kalózpapagáj hajó
    11:30 óra​
    300 TTP​
    10 % érési idő csökkenés Bahama fák esetében 2 órán keresztül​
    2x1​
    Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget, Hajótöröttek partja, Házi kedvenc futtató​
    Kifejlődik a Kalózpapagáj tojás dekorációból​
    *Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/kalozpapagaj-hajo/

További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Szeretném ha megnéznétek, hogy mit csináltam. A Cápakefét szerettem volna kivenni, 25 darabot kötöttem össze, ha jól számoltam. Az első kezdő darabot is beleszámoltam. Előre is köszönöm.
    tücsök9028
    ID: 56139870

15. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján nem vonalat alkottál a 25 elemből, hanem egy alakzatot hoztál létre. A Cápakeféhez vonalat kell létrehozni 25 alakzatból.
    upload_2025-3-20_17-5-43.png

A létrehozott alakzattal ezt a küldetést teljesítetted, a jutalmat meg is kaptad:
    upload_2025-3-20_17-7-11.png

Megértésedet köszönöm!

kukori80 kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Óóóó, hogy az a. Nagyon köszönöm. :)

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    szívesen, sajnálom, h így jártál. Erre is rá kellett volna kérdezned, nem csak a darabszámra.
    Gyűjts felröpiket, aztán hajrá a dekor megszerzéséhez!
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok, segítenétek? Sajnos a hétvégi küldetés eventnél a 2. illetve a 3 küldetés ismertetőből hiányzik a táblázat, hogy mennyi kell 2. édes lapát, 3. érmés pénztárca felröppenőkből. Csak egy IMG-t látni a táblázatok helyén. Nem lőnek vele nyulat, csak jó volna ha tudnék előre kalkulálni. Köszi ha pótoljátok :)

19. Dolphin

Szia,
    a csevegőben megtalálod ideiglenesen az információt.
    ITT és például ITT is (második összefoglalóért köszönet genka53-nak)

A Központi táblákkal probléma van, dolgoznak a hiba elhárításán, az ehetit "megmentettük" másik formátumban, hisz most erre van szükségünk. Mivel a másik két hétvégén másik felröpi van, nem tudunk "előre készülni", reméljük addigra megjavulnak a táblák. (Ha esetleg nem, akkor oda is kitalálunk vmi megoldást még az event indulása előtt).

Megértésedet köszönjük!

Othep, Swartsch és Fätum kedveli ezt.
  20. h040057

h040057 Junior szaki

Tegnap már kérdeztem, de nem kaptam választ.
    Az eventes területen hatnak-e a felröppenőkre ható felhők?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.