Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Üdv!
    Most csinálom a zuhatagok szigetének 2. időkorlátos részét, elondítottam az órát, de nem jelenik meg az óra a kihelyezett területen.
    Kérdeznem, hogy ebben az esetben is aratáskor be fog kerülni a mennyiség a feladatba?
    iboly65 ID: 37916177
    Közben megoldódott, köszi

Utoljára szerkesztett: 12.5.25
    Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  2. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

köszönöm de nem szükséges.

3. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    A kérésed alapján megcsináltam a múzeumok aratását, rekeszes és minden egyéb TP/TTP bónusz aktiválásával. Íme a képek.

Kerge kertben levő múzeum aratás után. ( ebben a múzeumban aratáskor a "Sokat olvasott rémtölgy" dekor még nem volt beérve) :

Kísértetjárta kuria 2 db múzeum aratás után:

Bahama Hajótöröttek partján lévő múzeum aratás után:

Az aratásokat kézzel csináltam.
    Kérlek csinálj egy ellenőrzést, hogy múzeumonként mennyi TP/TTP került könyvelésre!
    Én tudom, hogy ti moderátorok, a központ felé továbbítjátok a hibákat, és a javítás nem rajtakok múlik.
    Az előző bejegyzésemet csak azért írtam neked válaszként, mert Te előzőleg azt írtad nekem, hogy nem látsz problémát a farmomon vagyis "minden rendben van Nálad".
    Gazda: kigyo51
    ID:16990724

Szint: 242/800/25 A5, P5, L5, V5, T5. Piac:37

Utoljára szerkesztett: 12.5.25
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    azon a napon, amikor ezt írtam, minden TP-t rendben megkaptál, tehát nem volt probléma. Én erre értettem. Elnézést, ha Te félreértetted a mondatom.
    A tegnapi napi tételek ellenőrzése után fogok jönni az eredményekkel.
    Türelmedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet.
    Az aratás előtti rekeszekben lévő bónuszokról nem kaptunk képeket. S a múzeumhoz is csak aratás utáni képeket hoztál.
    Az alábbiakat látom a Játék naplójában:
    - 2025-05-12 15:11:06-kor arattad a farmos múzeumot, erre 1.061.465.482 TP-t kaptál.
    - 2025-05-12 15:12:54-kor arattad a bahás múzeumot, erre 113.886.976 TTP-t kaptál.
    Az összegek nagyjából megegyeznek az aratás után készült képeken lévővel (a farmos 438 TP-vel kevesebb, a bahás 109.776 TTP-vel több), mivel aratás előtti képet nem hoztál, így azzal nem tudjuk a jóváírt összegeket összehasonlítani.
    Az aratás előtti képek fontosabbak lennének, mint az aratás utániak.
    A két Hátborzongató múzeumnál az alábbiakat látom:
    - 2025-05-12 15:14:11-kor arattad az egyiket, erre 646.709.184 TP-t kaptál.
    - 2025-05-12 15:15:32-kor arattad a másikat, erre 145.662.979 TP-t kaptál.
    Itt is van némi eltérés az aratás utáni képekkel összehasonlítva (az elsőnél 384 TP, a másodiknál 61 TP az eltérés).
    Természetesen továbbítom ezeket az információkat is a Központ részére. Ha hozol még a későbbiekben is képeket ellenőrzésre, akkor az aratás előtti állapotról készítsd a képeket és a rekeszekről is. Köszönjük!

kigyo51 és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Az eventes területre nem tudok kirakni területet .ha kirakom vagy fúrnak vagy áthelyezi másképp vagy el is tűnik.Ki-be lépés sem segít. Fel van szabadítva a másik terület is .

7. Dolphin

Szia,
    bejegyzésedet áthoztam az event csevegőből, az nem alkalmas hely segítségkérésre.
    Javaslom, hogy frissíts egyet, vagy lépj ki/be újra. Ha ezt követően sem tudod lerakni a földeket a felszabadított területre, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, hogy be tudjunk nézni Hozzád.
    Ezek nélkül érdemben nem tudunk segíteni, megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen,többszöri ki-belépéssel megoldódott.

Dolphin kedveli ezt.
  9. pantec

pantec Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Gyopárvölgyön sajnos a mai napig nem tudok kiigazodni.Valaki megtudná mondani miért nem tudok egyetlen fát sem kivágni?Nagyon nehéz így haladni,földterületet szerezni.Segíts ha tudsz.Köszi

10. Dolphin

Szia,
    vélhetően megtelt a Fatuskó tárolód vagy a Zöld üzemanyag tárolód (ide kerülne be a Gyújtófa, amit kivágáskor kaphatunk).
    Menj be a Raktáradba, s nézd meg, hogy nincs-e narancs vagy piros kisharang valamelyik tárolóban.
    Amikor belépsz az Északi erdő területére, a jobb alsó sarokban is kapsz figyelmeztetést azon tárolókról, amelyek telítettek, közel telítettek.
    Amit fontos tudni a Gyopárvölggyel kapcsolatban:
    amit itt termelünk, megszerzünk, azt fel is kell használnunk; a Raktár nem gumifalú, mint a Farmon a Pajta.
    Ha telített a tárolód, akkor használj fel belőle, készíts belőle Faanyagot, majd új fákat, vagy dobd be az Újrahasznosítóba.
    Mivel nem hoztál azonosító adatokat (Farm név és Farm ID), így csak ilyen általános választ tudtam adni. Ha nem boldogulsz, akkor kérlek, pótold az adatokat és benézek Hozzád.
    A Gyopárvölgy ismertetőjét itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/
    Sok sikert a haladásban.

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    Köszönöm a munkádat, majd csütörtökön készítek új fotókat, és figyelek az előtt és után állapotokra is, hogy feltegyem őket. mivel 12-dikén is elkészítettem az aratás előtti fotókat is csak nem tettem fel ide.

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. xaveriana

xaveriana Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Kiváltottam a szentélyben a duriánfa szobrot, de hiába próbálom megvenni a kosárnál, nem találom. Az utána kiváltott juhar levelű lángfa megvan, de duriánfa nincs sehol.

13. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Sajnos a szentélyben a Duriánfa szobor neve hibás, mivel nem a duriánfát oldja fel vásárlásra, hanem a Neesiafát.
    A következő kép nem a te farmodon készült.
    upload_2025-5-14_17-47-26.png
    Többször is jeleztük már a központ felé a hibát. :) :)
    Nem tudjuk pontosan, hogy mikor lesz javítva.
    Megértésedet köszönöm.

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. szinusz

szinusz Haladó

sziasztok! én is megvettem a fekhősort, de csak a régi befejezetlen felhősorok vannak, ez nem tudom, mire jó, csak a z érméket vitte el, nem kaptam semmitse. szinusz. ID:1296664

15. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnálom, hogy így jártál.
    A Szezon szuvenírekhez minden szezon év végén kapunk egy új felhősort, ami a Farmárudából kiváltható. Erre csak és kizárólag a Szezonokban megszerezhető szuveníreket lehet feltenni, amelyek mindig az aktuális szezon 39. szintjén érhető el.
    Ellenőrzésem szerint a Felhőket kiváltottad, de a Szezon szuveníreket nem tudtad megszerezni, mert nem jutottál el a 39. szintig.
    Mivel a Szezonszuvenír nem megvehető és nem cserélhető, így csak a Farmárudában tudod figyelemmel kísérni, hogy bekerül-e esetleg a kínálatba.
    Javaslom, hogy csak akkor vedd meg a későbbiekben a felhősort, ha rendelkezel az előző évi szuvenírekkel.
    A korábbi évek Szezonjait, felhőit az alábbi linken tudod átnézni, a szezon eventek csevegőjének első oldalán:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezon-eventek-csevegője.18681/

Sok sikert!

Dolphin kedveli ezt.
  16. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Kérek egy ellenőrzést a farmomon múzeum ügyben!

Azt a 100 db képet nem tettem fel amik a TP/TTP bónuszok aratása után kerültek a rekeszek feletti részbe.

Múzeum a Kergekertben:
    Aratás előtt:

Aratás után:

Múzeumok a Kísértetjárta kúrián:

Múzeum a Hajótöröttek partján:

Tehát kérek ellenőrzést, hogy hány pont lett könyvelve a múzeumok aratása után múzeumonként!

Gazda: kigyo51
    ID:16990724

Marika312, Sali~*.* és barbapapa13 kedveli ezt.
  17. barbapapa13

barbapapa13 Fórum-zöldfülű

A múzeum aratás után nekem sem írja jóvá a Tp-t azon a farmon ahol 9 számjegyű a Tp. :(
    Viszont úgy látom nem sok minden történik ez ügyben. Miért nekünk kell figyelni a jóváírást ? Ez nonszensz ,hogy én bizonygassam . Összeszedhetnék már magukat a játék készítői egy kicsit. :(

vihence, bogisaci60 és Marika312 kedveli ezt.
  18. Luminary

Szia!

Köszönjük a türelmedet.
    Nem kaptál helyes értékeket, továbbítottuk a Központba. A vizsgálatig további türelmedet kérjük.
    Köszönjük.

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  19. Luminary

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    Ha, ellenőrzést szeretnél kérni, akkor szükségünk van a farmnevedre és a farmod ID számára.
    Alap esetben nem kell figyelni, de mivel pár játékosnál nem íródnak jóvá az aratott TP mennyiségek, így szükséges az adatok megadása. Képekkel igazolt esetben tudjuk a központ felé továbbítani a hibát, további kivizsgálásra, mivel mi is a képekkel támasztjuk alá, hogy valós a probléma.
    Megértésedet köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  20. Menitala

Menitala Fórum mestere

Kabonai tapir-t hogyan lehet tenyészteni? Lemaradtam valamiről, Köszönöm! Üdv.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.