Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

T.Moderátor!
    A 15. feladatot szeretném feloldani, már rengeteg különféle terméket beadtam,de semmi nem történik.
    Előre is köszönöm a segítséget.
    Böbi49
    ID:5397193

Köszönöm, sikerült túljutnom.

Utoljára szerkesztett: 22.5.25
    Luminary és aida2330 kedveli ezt.
  2. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

sziasztok. Nem tudom jó helyre írok e. nem jelennek meg a magok az esőerdőben. mindenütt meg van csak ott nem.
    macimami1958
    31461846

3. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Szia,onnan csak a felröpik jönnek, de ültetni nem lehet. Legyen szép a napod!

4. tata711

tata711 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudom melyik piacon vagyok, kliensen játszom.
    A mellékelt képen ez a jelenséget tapasztaltam a Baha piacon. :
    Mi a manó okozhatja ezt. Ötlet????
    Gazda: tata711 ID: 57449401

5. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

köszönöm, biztos valamit félre olvastam. Elnézést hogy raboltam az időtöket.

cicimsincs kedveli ezt.
  6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia,
    igen, a cookie-k törlését és a gyorsítótár (cache) ürítését jelenti:)

Swartsch kedveli ezt.
  7. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szeretnék trágyát vásárolni. Láthatólag sok ajánlat van, nekem 2 jelenik meg, amit nem tudok megvásárolni. Az előzőekben felsoroltakat végig csináltam, a helyzet nem változott. ID 9805208

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy már tegnap írtuk, a piacon megjelent hibáról tud a Központ, javítása folyamatban van. Egy pici időt várva helyre szokott állni a megszokott sorrend a kínálatban.
    Türelmedet köszönjük!

Swartsch kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    én nem látok Nálad problémát, több oldalnyi ajánlat van a trágyánál.

Vásárolni is tudnék belőle, de természetesen nem vettem meg egy tételt sem Nálad:

Amennyiben Nálad továbbra sem ez jelenik meg, akkor kérlek, töröld a Sütiket (Cookies) és ürítsd a Gyorsítótáradat, vagy végezz teljes CCleaneres géptakarítást.

További jó játékot!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  10. tata711

tata711 Utánpótlás-írogató

Szia, lehet, hogy másnál helyre szokott állni, de nekem nem szokik. Azt a fotót amit elküldtem itt a piacról, kb. 4 -5 perc várakozás után készítettem, vagyis ez idő nem volt elég a helyre állásra. Szerinted mennyi időt kell várni? Lemehetek addig egy sörért, mire helyreáll ami "szokott" a piacnál??? Ja, a 3-as piacon vagyok.

A mini játékot lejátszva villant egyet a képernyő, és ez a kép jelent meg:
    Teljes merevedés mellett, a játék képernyőjén semmire nem reagált, kilépni is csak a felső fehér mezőben lévő x -el tudtam. Hogy a magokat megkaptam-e vagy nem, azt nem tudom, mivel nem számítottan a hibára és nem jegyeztem fel mennyi volt előtte.
    Ez nóóóóóóóóóóóóórmális??? Ötlet???
    Gazda: tata711 ID: 57449401

Utoljára szerkesztett: 23.5.25
  11. Dolphin

Szia,
    a Mini-játéknál sajnos elő szokott ez a szürke képernyő fordulni, frissítéssel helyreáll az oldal. Ezt is jeleztük már a Központ felé.
    Sajnálom, hogy Nálad nem áll helyre a piac, én nem tudom a hibát megoldani, csak várni tudunk a Központi javításig.
    Nem tudom milyen rendszeresen takarítod a gépedet, de érdemes a beragadt Sütiket (Cookies) minden nap törölni, illetve a Gyorsítótárat is törölni.
    Türelmedet köszönjük!

12. Dolphin

Szia,
    a Mini-játék után előbukkanó szürke képernyő hibája javítása megtörtént.
    További jó játékot!

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A kép alapján még választanod kell egy gyakori és egy ritka ólat. Két kereted üres.

Othep, Sali~*.* és bonba73_Gazda kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    még nem teljes a választásod, két mező üres:
    upload_2025-5-23_11-4-33.png

Amint ide is beraksz még ólat, fogod tudod indítani, zöld lesz a gomb.
    Sok sikert!

Sali~*.*, Swartsch és bonba73_Gazda kedveli ezt.
  15. fdani49

fdani49 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nekem is hiányzik a 2 madárkavirág fdani49 ID 21870852

16. Dolphin

Szia,
    sajnos ebben most már nem tudnánk segíteni, az 1. küldetés vasárnap 22 órakor véget ért.
    Utólag nem tudnád már beadni a feladatba.

Benéztem Hozzád, s azt látom, hogy sikeresen befejezted az 1. küldetés összes feladatát, 2025-05-18 10:40:21-kor végeztél - így nem is értem, hogy akkor pontosan mit is keresel most? Segítenél?
    A Gazdaköriknél Te is tudod ellenőrizni, ha a Kész feladatokra szűrsz.
    Most már a 2. hétvégi küldetés aktív, s a módosításnak köszönhetően itt már nem fog előjönni a probléma.
    További jó játékot!

17. rékagazda08

rékagazda08 Fórum-zöldfülű

Szia!
    2 madárkavirágom hiányzik fmarcsi02 ID 16087449

18. rékagazda08

rékagazda08 Fórum-zöldfülű

Köszi a választ

19. Dolphin

Szia,
    ahogy a másik Játékosnak pont feletted válaszoltam (vagy lehet az is Te voltál egy másik farmmal?), sajnos a kérésed elkésett, az 1. küldetés vasárnap 22 órakor véget ért, így most már ezen nem tudunk segíteni.
    Sajnos Te nem jutottál a végére az első küldetésnek, így sajnos a dekort nem sikerült megszerezned. Amennyiben cserélhető lesz, akkor következő cserenapokon próbálj majd szerezni belőle.
    Megértésedet köszönöm!

20. interlala

interlala Fórumprofi

Üdv
    Hiba az van, nem is kicsi. Össze vissza jelennek a fák az állatokból kettő van, stb. Nagyon unom már. mi van egyre lejjheb megy a színvonal:

joti54 és Luszike150150 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.