Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsomborik

zsomborik Junior szaki

Kedves Admin. Tegnap este azaz 2025.05.25. 23, 30 körül megvettem az L-es Sárkánykosár csomagot, de többszöri ki-belépésre sem kaptam meg. Jóval később megnéztem a Net-es számlámon és levonták a 3590 forintot. Ajándékot kaptam 375 db szupertrágyát. (a vásárlásaim után szoktam kapni ), de a megvásárolt kosár most sincs ahogy beléptem.11 óra körül. Kérem segítsen!
    Üdvözlettel: zsomborik ID 10 984 810

2. chili48

chili48 Törekvő

Köszönöm!

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az L-es kosár nem ültethető magokat, hanem beérett eventnövényeket tartalmaz, ellenörzésem alapján ezeket rendben megkaptad 2025-05-25 23:19:13-kor. Ezt a Pajtában tudod ellenőrizni. Jelenleg 1208 db Völgyi rózsád, 877 db Szúros gombád és 1026 db Vízi bogyód van.
    2025-05-25 16:18:29-kor vettél M-es kosarat, 2025-05-25 16:34:13-kor pedig S-es kosarat, ezekben voltak magok, ezeket is rendben megkapatad.
    A kosarak tartalmát itt tudod ellenőrizni, illetve a Kosárvásárlási felületen is meg tudod nézni a tartalmát az i betűre kattintva.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sárkányfogó-rejtélyek.26335/#post-1450076
    upload_2025-5-26_11-38-32.png

További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  4. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Nem tudok játszani! Minden kattintás után 1 perc eltelik mire reagál a gép! Levél írásnál ugyan az van! A reggeli nagy aratásom 55 perc alatt tudtam megcsinálni! Mindent megtettem amit ilyen esetekre javasoltok! Már napok óta ez van! Javaslat? id: 21356122 köszi

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    a gépedet nem tudjuk megnézni, így ha a megszokott dolgokat elvégezted (Ccleaneres géptakarítás, gép és Wifi router kikapcsolás, újraindítás, Sütik törlése, Gyorsítótár ürítése rendszeresen), s ezek nem segítenek, akkor kérj meg egy szakembert, hogy nézzen rá a gépedre.
    Ha böngészőben játszol megoldás lehet még a kliens törlése.
    Mást sajnos nem tudunk javasolni.
    Benéztem Hozzád, s gond nélkül tudtam a területek között váltani, természetesen nem végeztem semmilyen tevékenységet Nálad.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, Swartsch és farmeres53 kedveli ezt.
  6. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Szeretném megkérdezni, hogy mi történik a piacon? Mindenből duplát látok. Nos nem azért mert baj van a szemeimmel.
    A bahás piacra várni kell, hogy egyáltalán beálljon, átálljon. Ugrál össze vissza minden. Négy farmon is tapasztalom ezt, ami igen zavaró.
    Köszönöm a segítséget és a választ. Jó és sikeres játékot kívánok mindenkinek.
    kincsembogaram67 gazda
    ID: 49430510

Norella404 kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    a piacon pár napja előjött egy probléma, melyet ezt követően rögtön jeleztünk a Központ részére.
    A javítás folyamatban van, addig türelmedet kérjük.

kincsembogaram67, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  8. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, Összesen hány barátunk lehet? és ha prémiummal együtt? Nem az összesített listrára gondolok hanem a szomszédra. És gondolom naponta kevesebbet lehet küldeni mint ahány szomszédunk van.

Köszi

9. Dolphin

Szia,
    igen, napi ingyenes ajándékot kevesebbet tudsz küldeni, mint amennyi Szomszédod lehet.
    Alapban mindenki 5 ajándékot tud küldeni Szomszédnak, vagy Barátlistán szereplő Játékosnak. Aki kiváltja a rúnát a Bölcs tölgyön annak 7-re emelkedik ez a szám. A Prémium gazdák +8 ajándékot tudnak ingyenesen küldeni.
    Erről itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/

Alap esetben 18 szomszédja lehet mindenkinek, amiből egy saját maga. Prémium gazdáknak +8 szomszéd, Bölcs tölgynél rúna kiváltása +6 szomszéd, azaz összesen 32 a maximális létszám.
    Erről pedig itt olvashatsz részletesebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

További jó játékot!

Sali~*.*, Swartsch és Flóra19940928 kedveli ezt.
  10. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

11. attila6969

attila6969 Fórum-zöldfülű

joestét agzopárvölgybe vanamikor letudom aratniafákat vanamikornem pl madélutánto még egyszersemsikerült miért köszönöm

12. Dolphin

Szia,
    ha nem tudsz az Északi erdőben fákat aratni, annak többnyire az az oka, hogy megtelt a Gyümölcs tárolód a raktárban. Mivel nem hoztál Farm nevet és Farm ID-t, benézni nem tudok Hozzád.
    A Gyopárvölgyben nem lehet felhalmozni a javakat, itt nem gumifalú a Raktár, mint a farmon a Pajtánk.
    Minden alkalommal, amikor az Északi erdőbe, vagy az Alpesi kertbe belépünk, a jobb alsó sarokban kapunk figyelmeztetést azon tároló részekről, amelyek telítettek, vagy közel telítettek. Ha bemész a Raktárba, akkor pedig kis harang jel figyelmeztet azoknál a tárolóknál, ahol telítettség tapasztalható.
    Ha van lehetőséged, bővítsd a tároló kapacitását, ha nincs, akkor használj fel a gyümölcsökből: készíts jelvényeket, add oda a Megrendelőknek, vagy dobd be az Újrahasznosítóba. Végszükség esetén a Kuka jelre kattintva törölni is tudsz belőle, de ezt nem javaslom.
    Ha ezen válaszom nem segít, akkor kérlek, hozz azonosító adatokat, hogy be tudjak nézni Hozzád.
    Sok sikert!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. woodyall

woodyall Utánpótlás-írogató

Szeretnék segítséget , köszönöm előre is ! Mi helyezhető a házikedvenc futtatóba ? Túl vagyok zsúfolva , ott elég szellős úgy látom . ID.6689597

14. Dolphin

Szia,
    itt találsz ismertetőt a Házi kedvenc futtatóról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/házi-kedvenc-futtató.16929/
    Erre a területre olyan dekor helyezhető ki, ami valamilyen bónuszt ad és/vagy tojásból fejlődik ki.
    Azt, hogy egy dekor kihelyezhető-e vagy sem erre a területre, meg tudod nézni a Dekorbázisban is. De ha megnyitod a Dobozból a Vázát, ott is látni fogod, hogy melyik dekorokat tudnád a készletedből oda helyezni.
    Sok sikert!

kigyo51, woodyall és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. interlala

interlala Fórumprofi

Sajnos nálam is többek között meg vannak ezek a hibák, meg a zöldségeknél is fele meg van a másik fele állatok.

Köszi a váalszt. Reménykedünk.

16. Dolphin

Szia,
    igen, sajnos a Piac hibája Mindenkinél jelentkezik vmilyen módon, nem szükséges, hogy többen jelezzétek már, attól nem lesz előbb javítva.
    Reméljük a Központ mielőbb megtalálja a hiba okát, s ezt követően javítani is tudják.
    Addig türelmeteket kérjük.
    (Kérlek, figyelj rá a jövőben, h ne írj egymás alá több bejegyzést, én most összevontam őket, egy bejegyzésben több embernek is tudsz válaszolni - s arra is figyelj, hogy a Segítségkérő topikok nem csevegők - köszönjük, ha ügyelsz rá!)

fairmike, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Kedves Dolphin,

nem kattintottam a tetszikre mert nem tetszik amit írtál. Kioktató, türelmetlen a hangnem.
    Miért kell interlala gazdát kioktatni, hogy a piaci problémákrol már tudtok. Ezek szerint mielött valamit írunk vissza kell
    görgetni több hozzászólást nehogy valamit Urambocsá többször leírjunk.
    Mit jelent az a mondatod amit írtál
    "Reméljük a központ mielöbb megtalálja a hiba okát, s ezt követöen javítani ist tudják"
    Keresik a hiba okát? Remélni kell, hogy a mindenható központ tegye a dolgát?
    Utána jön a szokásos frázis: " addig türelmeteket kérjük"
    Még valami:
    Utolsó monatodra büszke lehetsz! interlala gazda megkapta amit érdemelt?!
    Rutinos gazda létére megkapta az ukászt mit nem szabad a fórumon csinálni.
    Ìrásod nem segítség!!!!!
    Kedves Dolphin ne nevelj minket!

Tisztelettel sosoump

interlala kedveli ezt.
  18. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Hálás szívvel köszönöm a válaszod, kedvenc Modim. Bocsánat, hogy figyelmetlen voltam.

Dolphin kedveli ezt.
  19. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Sziasztok !

Igazából a moderátorok felé volna egy kérdésem.Miért nem lehet a piacot rendbe tenni?Napok óta mindenből kettő van.Ez nagyon zavaró.Tudom,hogy kisebb gondotok is nagyobb ennél,de ezt is rendbe kéne tenni nem ?!!!
    Köszönöm.

20. Dolphin

Szia,
    mi nem tudjuk rendbe tenni, mi csak jelezni tudjuk a Központ felé a hibát, amit az első jelzéskor meg is tettünk (nem csak mi magyar moderátorok, hanem a többi ország moderátorai is).
    Nemrégen érkezett információ alapján a héten várhatóan élesbe kerül a piacos probléma javítása.
    (Én nem vagyok informatikus, de egy-egy nagyobb hiba javítása hosszabb időt is igénybe vehet. Egyrészt meg kell találni a hiba okát, ha az megvan, akkor javítani kell, utána tesztelni, hogy a javítás rendben van-e, s ha ez mind megvan, utána tudják élesbe tenni a játékban).
    Reméljük egy-két napon belül már jól fog működni mindenkinél a piac.
    Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

fairmike és kigyo51 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.