Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pötyi2017

pötyi2017 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Tudom hogy nem tűnik el semmi,de nekem "eltűnt" az őszi fesztivál 2-2 felhősorom.
    Segítséget kérnék,mert nem tudom hogy tudnám megtalálni.

Farmnév: pötyi2017
    ID: 55179387

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az Őszi fesztivál felhősor 2-2 nincs meg mindenkinek.
    2022-ben TOP 500 jutalom volt: https://board-hu.farmerama.com/threads/Őszi-fesztivál-top-3000.21931/#post-1238880

Ha a Paszulyon a keresőt az Összes felhősoron hagyod, és a keresőbe beírod, hogy Őszi fesztivál felhősor 2-2, akkor meg kell találjad.

Illusztráció: upload_2025-6-1_10-39-39.png

Ha így sem jársz sikerrel, akkor jelezz vissza és elviszem ellenőrzésre.

Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga, és az eredményre várnunk kell majd.

-ágianyu33- és pötyi2017 kedveli ezt.
  3. pötyi2017

pötyi2017 Utánpótlás-írogató

Szia Othep!
    Nekem megvan a felhősor,és döbbenten láttam ma reggel hogy nincs a helyén.
    Próbáltam keresővel megtalálni,de nem sikerült,ezért egyenként néztem végig a felhőket, így sem lett meg.

Köszönöm a segítséget,és türelmesen várok amíg valaki rá tud nézni.

Kellemes napot kívánok Neked!

Othep kedveli ezt.
  4. Othep

Köszönjük a türelmedet. :)

Az ellenőrzés szerint nem rendelkezel az Őszi fesztivál felhősor 2-2-vel.
    Ahogy már írtam is neked, az a TOP500 jutalom felhősora volt. A megszerzéséhez be kellett kerülni az 500 gazda közé, akik a legtöbbet dobálták be a pajtájukból.
    A játék naplója szerint az Őszi fesztivál felhősor 2-1 -t sikerült megszerezned - ami eventnyeremény volt.

Az üres (szürke) felhősorok között találod meg a legkönnyebben: upload_2025-6-1_13-27-40.png
    Pótold a hiányzó 1x1 - es dekort és ismét feljebb kerül a felhő a paszulyon, illetve aktiválni tudod.

upload_2025-6-1_13-28-34.png

Véletlenül beleírtad az előző válaszodat az idézésbe, én szétválasztottam.
    Amikor rákattintasz a Válaszra, nyomj mindig egy ENTER-t a szögletes zárójeles /QUOTE után, és ezután kezdheted írni a választ. (Ezzel kiküszöböljük azt, hogy beleírjuk saját válaszunkat az idézésbe.)

Legyen kellemes napod. :)

5. duplanyu

duplanyu Utánpótlás-írogató

6. Othep

Szia.

Sikerült, vagy sikerülni fog végül is megoldani a feladatot?

7. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

bonba73_Gazda ID: 12597907 Hiányzik 4 madárkavirágom,kérném szépen mert már csak 1ora az eventböl!

8. Othep

9. duplanyu

duplanyu Utánpótlás-írogató

Sikerült.

Dolphin kedveli ezt.
  10. woodyall

woodyall Utánpótlás-írogató

Üdv ! Szeretném kérdezni , az olló amikor kaszál a dekorvölgyben , annak mi a jelentősége ? Köszönöm ! ( bocs , ha rossz helyre írtam )

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    teljesen jó helyre írtál, hisz ez egy Segítségkérő topik.
    Sajnos nem értem a kérdésedet, így nem tudok segíteni. Tudnád egy kicsit pontosítani, vagy bővebben kifejteni? Esetleg egy képet csatolni a jelenségről?
    Köszönöm!

woodyall kedveli ezt.
  12. woodyall

woodyall Utánpótlás-írogató

Megpróbálok képernyőfotót legközelebb , ha sikerül , mivel elég gyorsan mozog ez az olló, de lehet kasza , vagy késél is . Pár másodperc talán , nem ijesztő , inkább valamit jelölne ? vagy figyelmeztet ?

13. Dolphin

Szia,
    nincs ötletem. Lehet vmelyik dekornak egy plusz animációja lenne? Ha hozol képet, majd mindenképpen hozz Farm nevet és Farm ID-t is mellé.

14. dongó6

dongó6 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Csak kiváncsiságból kérdezem, mert már úgysem aktuális,:volt ebben az évben a születés napi tematikus felhősor?

15. Dolphin

Szia,
    pontosan milyen felhősort keresel?
    Arra a felhősorra (vagyis felhősorokra) gondolsz, amelyre a 2024-es Rackó havi dekorjait tudjuk feltenni? Igen, ezt megkaptuk, a 2024-es Karácsonyi közösségi ajándékban lehetett átvenni, itt találod a Közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-a-hírek-felületén-2024-december-24-26.25824/

Az idei Születésnap kapcsán is kaptunk egy új, nem tematikus felhősort, arról pedig itt találod az információt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...somag-a-hírek-felületén-2025-január-26.25927/

A Születésnapi eventben is lehetett szerezni felhősorokat, de ezek sem tematikusak, arról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431251

Ha nem erre gondoltál, akkor kérlek, kicsit fejtsd ki bővebben, hogy mit keresel.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Vettem (volna) az érmés boltban egy négyszöget, de nem kaptam meg, frissítés után sem! Megnéznétek, hogy mit rontottam el?
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

17. Dolphin

Szia,
    az eventboltban nem tudunk semmilyen alakzatos zsetont vásárolni. Nézd meg figyelmesebben a bolt kínálatát.
    A 4 féle Zsetont tudjuk átváltani Csillagos érmére.

A képet az ismertetőből hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-dzsungel-királya.26359/#post-1451070
    upload_2025-6-3_10-40-0.png

A Zsetonokat csak a Megrendelőktől tudjuk megszerezni, ha van elegendő növényünk, akkor a Csapótáblával tudjuk visszahívni. Csapótáblát kapunk 2 db-ot minden nap, amikor a Játékba belépünk, s az event boltban tudunk is venni, összesen 50 db-ot Csillagos érméért.
    A Négyzetzsetont Fernike adja, Berregő kaktusz eventnövényt kell neki beadni.

Sok sikert a folytatáshoz!

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. dongó6

dongó6 Fórum-zöldfülű

Én erre gondoltam; itt azt írja hogy a játék születés napja idején érkezhet tematikus felhősor. De látom ugyan arról lehet szó. Köszönöm szépen a válaszod.
    Közlemény - Rackó dekor ajándéka - 2025. június | Farmerama HU

19. Dolphin

Szia,
    de erről van szó, a 2024-es Rackó dekorokhoz kapcsolódó felhőkről írtam a válaszom első részében. Az a Központ döntése, hogy mikor adja a Rackóhoz kapcsolódó felhőket.
    Mivel a Farmerama születésnapja januárban van, annak a "környékén" van Karácsony is, tavaly kicsit előbb érkeztek a felhősorok a dekorokhoz, mint előző években, de ezt előre sosem tudjuk, hogy a következő mikor érkezik.
    Ha figyeled a Központi híreket, akkor nem fogsz lemaradni a 2025-s dekorokhoz kapcsolódó felhősorok megszerzéséről.
    A felhősorokat a dekorokhoz mindig utólag kapjuk, ezért tanácsoljuk azt, hogy ha kihelyezitek, akkor egy helyre pakoljátok, hogy amikor megérkeznek a felhők, akkor könnyen megtaláljátok a dekorokat.
    További jó játékot!

20. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm! Hát ezt jól benéztem:( Akkor ezek szerint nem vettem semmit sem!

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.