Kérdések a Bahamarama szigettel kapcsolatban

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Üdv' Gazda!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Kérdések a Bahamarama szigettel kapcsolatban témában.
    Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:
    A Bahamarama sziget ismertetőjét az alábbi linken éritek el:
    A Maja Majmok szentélyének ismertetőjét itt találjátok:

A Kincses sziget és a kikötő ismertetőjét az alábbi linkre kattintva éritek el:

A Hajótöröttek partja ismertetőjét az alábbi linkre kattintva éritek el:

Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít azok be nem tartása alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván
    a Farmerama csapata

2. APA7070

APA7070 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    A bahamán elértem a maximumot,mit lehet tenni?

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Folytasd a játékot nyugodtan. A megszerzett, kapott TTP nem fog elveszni, a háttérben gyűjti a rendszer.
    Amint lesz bővítése a Bahamának, akár több szintet is ugorhatsz egyszerre. Arról jelenleg nincs információnk, hogy mikor fogják a bahás szintrendszert bővíteni.

További jó játékot!

Dolphin, Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  4. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Hol tudok olvasni a bahás vadaskertről? pl- hogy tudok hozzá jutni.

már megtaláltam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.5.25
  5. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Vettem a bahán baha vadaskertet, de nem tudom fejleszteni mert mind az 5 vadas fejlesztést megcsináltam már!? A rendes farmomon is. Ilyenkor mi a teendő? Csak 4-be tudom behelyezni az ólakat! Lehet valahol venni külön?

6. Luminary

Szia!

Mivel nem hoztál azonosítókat, így nem tudok benézni hozzád, csak általánosságban tudok válaszolni. Ha, minden feladatot megcsináltál, akkor az építési tervnek elégnek kell lenni. Nálam egy Bahás vadaskert nincs még kiváltva és 12 db Építési terv van a raktárban. Az összes kettes szintre van fejlesztve, vagyis 8 férőhelyes mindegyik.
    upload_2025-6-26_17-6-22.png

Itt megtalálod az összes játékban lévő vadaskert leírását és a hozzá tartozó gazdaköri feladatokat is tudod ellenőrizni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eventismertetők-útvesztőiben.15382/#post-892291

További jó játékot!

Dolphin, cicimsincs és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

ID 4290515 -bobe55-

8. Luminary

Szia!

Köszönöm az adatok pótlását.
    Itt vannak a hiányzó Építési tervek, pontosan 21 darabot tudsz még szerezni a feladatok teljesítésével.
    upload_2025-6-26_19-26-28.png

Sok sikert!

Dolphin kedveli ezt.
  9. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Köszi!

Othep és Luminary kedveli ezt.