Kérdések a növénytermesztéssel kapcsolatosan

Discussion in 'Segítség archívuma' started by mamarygen, Oct 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékos!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Kérdések a növénytermesztéssel kapcsolatosan témában.
    Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:

Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít senkit a felelősségre vonás alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván

a Farmerama csapata

.

2. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni. Nem ma kezdtem, de kicsit megkavarodtam.
    Van az 1x1-es szántóföld.
    Alap esetben 2 növényt arathatok róla.
    Ha van egy 100%-os bónuszom a gyémánt fiókban, akkor 4-et ad.
    Ha van egy kipörgetett 100%-os termésbónuszom, akkor 6-ot ad.
    Ha van rajta Kacsa Kata trágyája, akkor plusz 3-at, vagyis 9-et arathatok.
    Most kipörgettem 2x a +1 terménybónuszt a termesztett növényekre, akkor nem 11-et kellene adnia? Úgy tudtam, hogy nem az időtartam ( a 6 óra) adódik össze 2 esetén, hanem a terményszám.
    Mit nem tudok jól, vagy mi nem működik jól?
    Köszönöm!

Kristály-farm
    ID: 1918856

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nézd meg a keréknél (Megszerzett nyeremények gomb), pontosan milyen bónuszt kaptál. Az a +1 lehet növényes, de lehet fákra, ólakra, terményes ólakra ható bónusz is.

Sali~*.* and Baby72 like this.
  4. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    az információkat jól tudod.
    A csoportos pörgetésnél van egy megjelenítési hiba, ha egy "csomagban" több +1 Termésbónuszt kapunk, akkor mindegyik úgy jelenik meg, hogy +1 Termésbónusz a növényekre vonatkozik. A hiba javítása folyamatban van.

Ellenőrzésem alapján ma 2026-01-12 17:47-kor a két +1 Termésbónuszból, az egyik a Növényekre vonatkozik valóban, a másik viszont az Állatos ólakra. Ezt tudod Te is ellenőrizni a bónuszsávban a rekeszes bónuszok felett. Mindkét bónusz 2026-01-12 23:47-ig aktív.

upload_2026-1-12_18-47-2.png

upload_2026-1-12_18-47-35.png

További jó játékot!

Kristály-farm, Baby72 and Sali~*.* like this.
  5. Dolphin

Szia,
    sajnos a megjelenítési hiba miatt ott mutatja rosszul a megszerzett bónuszt, ha a Csoportos pörgetésnél többet is kapunk egyszerre. A Központ tud róla, javítása folyamatban van. /Csak a bónuszoknál látszik jól, hogy mi volt a tényleges nyeremény, ha csoportos pörgetésben egyszerre többet is kapunk./

-BombadilToma- likes this.
  6. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Értem, nagyon köszönöm! A plusz állat is jól jön. :)

Dolphin likes this.
  7. Dolphin

Szia,
    ennek örülök. Bőséges termelést!

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm.
    Ha már úgyis piszkálják a dolgot, jó lenne, ha a csoportos pörgetés összegző ablakában is látható lenne a bónusz fajtája. Jelenleg csak annyit jelenít meg a buborékban, hogy +1 termésbónusz.
    (Most hogy írtad, megnéztem magamnál is. Én is pörgettem egy 20-as adagot, és nyertem is két +1 bónuszt. Meg is néztem, és örültem, hogy mindkettő növényes volt - bár utána már nem számoltam. A bónuszsoron most már látom, hogy az egyik a terményes ólakra vonatkozik...)

Last edited: Jan 12, 2026
    inanna11, macimami1958 and Baby72 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.