Kérdések a növénytermesztéssel kapcsolatosan

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

szemike50 ID21087860 Előfordulhat, bár nem játszom a Gyopárvölgyben, mert nem értem a lényegét. Eleinte nyomkodtam össze-vissza, bármi lehet. Előre is köszönöm.

Sylja kedveli ezt.
  2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Játékostársad jól gondolta, a Gyopáron adtad be az átalakítóba.
    11.01.2025 - 22:44:25 órakor adtál be 56 darabot és mellé 30 darab mandulafát üzemanyag előállítására.

Kérlek, hogy olvasd át a Gyopár ismertetőjét, legalább az Általános tudnivalókat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/
    Az Északi erdő és az Alpesi kert leírását is érdemes olvasgatni.
    A Gyopár csevegőjében is sok hasznos tanácsot olvashatsz, kaphatsz tapasztalt "gyopárosoktól".

Sok sikert az Alpok meghódításához (is)!

kigyo51, szemike50, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  3. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm. Így, hogy ezt mondod, mintha rémlene, hogy valamikor felmentem, de, hogy mit csináltam, azt nem tudom. Jó lenne, ha valaki a gyengébbek kedvéért részletesen leírná, hogy mit miért kell csinálni, miből mi következik, legalább az első szintekig lépésenként vezetnének , mert csak vaktában nyomkodtam és nem tisztult a homály. Próbáltam olvasgatni, de nekem abból se volt világos - biztos az én képességeimmel van baj. Lehet, azóta van érthetőbb útmutató, majd rákeresek, de mivel nem volt sikerélményem, hanyagolom is a gyopárost. De nagyon köszönöm, hogy megnézted az almafáim útját, mert így megnyugodtam, hogy én tüntettem el és nem más garázdálkodik a farmomon.

Sylja kedveli ezt.
  4. google_bc3926de2a229

google_bc3926de2a229 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Olyan kérdésem van, hogy esetleg valahol nincs összegyűjtve hogy melyik növény hova kell a gazdakörben? Azt tudom, hogy ha rámegyek a feladatokra akkor meg tudom nézni, de egyszerűbb lenne ha tudnáp például hogy a búza kell a "Műzlifaló" és a "Pékek gyöngye" feladathoz.

A segítséget előre is köszönöm!

google_bc3926de2a229
    ID: 57850592

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nincs ilyen kigyűjtés, az összes gazdaköri feladatot megtalálod az alábbi topikban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/
    További jó játékot!

6. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Szia!Miért van az hogy gyopáron mindig jelvényt kell csináljak vagy a kukába megy a fa termés hogy aratni tudjam a fákat?!

7. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A Gyopárvölgyön minden raktár tároló kapacitása véges, ezért van az, hogy a fa terméseket el kell "használnod" ahelyett, hogy végtelen mennyiséget tudnál belőle raktározni.
    Érdemes ellenőrizni, hogy tudod-e fejleszteni az adott tároló kapacitását - ezt jelvényekkel tudod megtenni - hogy növelni tudd a befogadási képességét.

A Gyopárvölgy általános ismertetőjét itt találod meg: KATT
    A fentebb lévő linken sok mindent megtalálsz, azt is, hogy milyen jelvény kell az adott tárolókapacitás fejlesztéséhez vagy, hogy épp milyen fát/növényt oldasz fel az új szinten.

Megértésedet köszönöm.

marcsi5556 kedveli ezt.
  8. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Sajnos kapacitást nem tudok nővelni!Köszönöm szépen hogy segítettél!

-Sudden- kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a fatermések kukázása helyett javasolt a Megrendelőknek adni belőle (azt termelni, amit kérnek), vagy az Újrahasznosítóba bedobni a felesleget. Mind a Megrendelőktől, mind az Újrahasznosítóból ATP-t tudsz szerezni, ami a szintlépésedhez szükséges. Vannak olyan szintek, ahol majd tudod növelni a kapacitást, ezért is hasznos az ATP gyűjtése.
    A törlést csak végszükség esetén használd.
    Sok sikert!

Kuzdern kedveli ezt.