Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nem, azt hiszem én értettem félre, mert nem küldetést írtál, de én arra asszociáltam.
    Nem találkoztam vele én sem,pedig kerestem - ami nem jelenti azt, hogy nem létezik írott formában.
    Jelenleg annyit tudok mondani, hogy az ellenőrző panel szerint:
    Fedor Pigwidgeon : 10-20-30-40 ATP-t ad - a teljesítési jutalom 20 ATP.
    Scarlett Reynardson: 20-40-60-80 ATP-t és Barna F. Fülöp szintén:20-40-60-80 ATP-t ad tételenként. Mindkettőjüknél a teljesítési jutalom még 40 ATP.
    Mivel visszamenőleg nem látom, így Irina Adler adományát hétvégén tudom megnézni.

Ha, szeretnéd, hogy nálad is ellenőrizzem, akkor kérlek hozz azonosítókat. De, valószínű, hogy az adatok egyeznek.
    További jó játékot!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönöm a fáradságodat, ennyi nekem elég is. Csak arra voltam kíváncsi, hogy az adott megrendelőnek vannak-e számbeli korlátjai, vagy véletlenszerűen kapom a teljesítés utáni ATP-t.
    Jó pihenést szép álmokat kívánok :)

Luminary kedveli ezt.