Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Stella-farmja

Stella-farmja Járnitanuló

Szia -Sudden-

Lenne még egy kérdésem.
    A farmon bal oldalon ahol az ujság van (felülröl a 2.), ott van egy fehér egyes egy piros körben.
    Elvileg tudom ez azt jelzi, hogy van még valami amit nem szedtem össze, vagy nem nyitottam meg.
    Na én ma egész nap már legalább százszor átnéztem, hogy mi lehet az de sajnos nem jöttem rá. :(
    Megnéznéd, hogy miért nem tünik az el onnan, vagy hogy mit jelezz az még.

Köszönöm a segitséget.

Stella-farmja ID: 1552884

2. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Kössszönöm.

3. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Továbbítottam a kérdésed az erre jogosultak felé és amint lehet hozom a választ, addig is türelmedet kérem.
    Addig esetleg pár lehetőség ami segíthet: Ha rákattintasz az újságra, akkor ki kellene jeleznie hogy melyik "fül" nincs ellenőrizve. Itt a sajátom, neked lennie kellene valahol egy fehér egyesnek egy piros körben. upload_2024-12-2_18-58-19.png
    Ha nem jelenik meg sehol, akkor ha kliensen játszol lépj ki és be újra, ha pedig böngészőben, akkor töröld a gyorsítótárat és a sütiket.
    Sok sikert!

Stella-farmja kedveli ezt.
  4. Stella-farmja

Stella-farmja Járnitanuló

A Kliensben volt a probléma.

Ahogy oda beléptem, ott is jelezte az egyest, de ott be is tudtam lépni a fülekhez és jelezte hogy melyik fül nincs beszedve.
    ùgyhogy ott rákattintva eltüntettem, majd visszamentem a böngészöbe és ott is eltünt az egyes!!!!

Nagyon szépen köszönöm a tippet, bejött.;):)

-Sudden- kedveli ezt.
  5. -Sudden-

Szia.

Továbbítottam a kérdésed az erre jogosultak felé és amint lehet, hozom a választ, addig is a türelmedet kérem.
    A havas dizájnról egyelőre nincs hivatalos információ, amint lesz, azt a gyakorlatnak megfelelően fogjuk közzétenni a fórumon.
    További jó játékot!

Dolphin és mnkm kedveli ezt.
  6. mnkm

mnkm Fórum mestere

Rendben, köszönöm a választ mind a két témában :)

-Sudden- kedveli ezt.
  7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia
    Van a gazdakörnél csúszka hiba!
    Próbáld meg a csúszka le fel mozgatását jobb oldalt.
    Általában az segít, és bejön a következő feladatsor.
    :)

8. -Sudden-

A kollégám ellenőrzése alapján már meg kell jelennie az új küldetésnek. Ha ilyet tapasztalsz, mindig érdemes egy takarítást végezni a gépeden. Sütik, gyorsítótár. Beragadt sütik okozhatnak ilyen problémát.
    További jó játékot!

mnkm kedveli ezt.
  9. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Talán hülye kérdés: Mikor fog esni a hó a farmon? Imádom a hóval boritott farmot..:)

10. -Sudden-

Szia.

A havas dizájnról egyelőre nincs hivatalos információ, amint lesz, azt a gyakorlatnak megfelelően fogjuk közzétenni a fórumon.
    További jó játékot!

aida2330 kedveli ezt.
  11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Üdv, napokkal előbb befejeztem a Mennyei Ráment. Nem tudom, megkaptam-e a 310 SZJP-t, ellenőrizni sem tudom. Ha fölöslegesen szóltam, elnézést kérek mindenkitől.
    Gazda: nolina1965 ID: 17974254

12. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám ellenörzése alapján, jóváírásra került részedre a 310 SZJP. 47297 volt eredetileg, a jóváírás után 47607 lett a SZJP pontjaid összege.
    További sikeres játékot kívánunk!

13. Rózsa1950

Rózsa1950 Utánpótlás-írogató

Szia! A Bahama szigeten elértem a 800. szintet kiírta, hogy elértem a maximál szintet, és nem írja tovább a tapasztalat pontokat!! Kérek szépen segítséget! ID.sz.8109949 Köszönöm szépen.

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Miből gondolod, hogy "nem írja tovább a tapasztalat pontokat"?
    A BTP gyűlik a háttérben, amelyről magad is meggyőződhetsz, ha ráviszed az egeret a zöld csíkra aratás előtt és után. Ha majd egyszer a központ úgy dönt, hogy bővíti a Bahás szintrendszert, a háttérben gyűlő BTP-knek köszönhetően több szintet is fogunk ugrani.

Dolphin kedveli ezt.
  15. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

A holnap megvásárolható Polip utazása felhősor hat a teliholdas fákra is (több tp)?

16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a felhő tulajdonságában nincs területi korlátozás, így minden fára érvényes a bónusz.

Sagittarius69 kedveli ezt.
  17. Magdianyus4853

Magdianyus4853 Járnitanuló

Szia!
    Szeretnék segítséget kérni, ma reggel elérteem a gyopáron a 40.dik szintet de a fás területn hiába kattintok a lakatra nem oldja fel a területet. Irja feloldásra kész de alakat nem enged. Minden jelvény van hozzá.
    Köszönöm a segítséget.

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az ellenőrzéshez szükségem van egy Farm névre és egy Farm ID-ra.
    Eddigi tapasztalat alapján ne a lakatra kattints, hanem a környékére, a területre. De ha hozol adatokat, akkor benézek Hozzád.

19. Magdianyus4853

Magdianyus4853 Járnitanuló

Szia!
    Köszönöm válaszodat.

Szia!
    Köszönöm sok kattintás után sikerült.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.12.24
    Dolphin kedveli ezt.
  20. mnkm

mnkm Fórum mestere

Megcsináltam ezeket amiket tanácsoltál, de továbbra se mutatja az új feladatot.