Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. hajnalkabodza

hajnalkabodza Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A szobalány szezon jutalmait(40-es) nem kaptam meg,azt írja elértem a legmagasabb osztályt mégsem adja az utolsó ajándékokat.Eddig sosem volt még ilyen..
    Elméletileg addig adja míg megy a szezon,nem?Csak karikázik,de nem nullázza a beadott dolgok pontjait.Járt még így valaki?
    Köszönöm!!!

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük a türelmedet.
    Ellenőrzésem alapján a Szezondísz fejlesztésed bent van a Dobozban, a Váza ikon alatt. Ha sok dekorunk van a Dobozban, akkor érdemes a Keresőt használni a jobb sarokban, a nevét, amint elkezded beírni, könnyebb lesz rábukkanni.
    A Szezondísz 1 dekorod pedig a Kincses szigeten található, a bal felső sarokban.
    Sok sikert a dekor fejlesztéséhez!

Sali~*.*, Ayrin67 és Fätum kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    kérdésedet áthoztam ide a Csevegőből.
    A Szezonokban a 40. sor többször ismételhető (ahogy az az ismertetőben is szerepel), így pipát csak akkor fogsz kapni a jutalmaknál a listában, ha az összes alkalommal teljesítetted (13 alkalommal lehet teljesíteni).
    Minden alkalommal, amikor teljesíted, a felugró ablakban kapsz értesítést a jóváírt jutalmakról.
    Ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, meg tudjuk nézni eddig hányszor teljesítetted a 40-es szintet, azonosító adatok nélkül sajnos nem tudunk ellenőrzést végezni.
    További jó játékot!

aida2330, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  4. hajnalkabodza

Farm név:hajnalkabodza ID:53942823
    Köszönöm szépen!

5. Dolphin

Szia,
    a Játék naplója alapján tegnap 2025-04-11 03:53:15-kor teljesítetted a 13. ismétlést, így a szezonnal készen vagy.
    Ezekben az időpontokban teljesítetted a 40-es szinteket, ekkor kaptad meg a szint teljesítés jutalmait még:
    - 2025-04-10 05:19:15
    - 2025-04-09 05:12:58
    - 2025-04-08 09:07:02
    - 2025-04-08 05:16:50
    - 2025-04-07 05:10:55
    - 2025-04-06 05:21:32
    - 2025-04-04 10:47:02
    - 2025-04-04 05:29:13
    - 2025-04-02 14:05:02
    - 2025-04-02 05:12:45
    - 2025-04-01 05:29:42
    - 2025-03-31 05:26:49
    - 2025-03-29 06:07:22
    Sajnos a farmodra még nem tudunk még benézni (a tegnapi probléma még nem került teljes körűen javításra), így nem tudom megnézni mit mutat a Szezon Nálad.
    Amit javasolni tudok, hogy töröld a beragadt Sütiket (Cookies) és ürítsd a Gyorsítótáradat, reméljük ez segít abban, hogy rendbe jöjjön a megjelenítés Nálad.
    Természetesen a Megrendelőket továbbra is ki tudod szolgálni, Tőlük a jutalmakat továbbra is megkapod.
    További jó játékot!

Sali~*.*, Swartsch és hajnalkabodza kedveli ezt.
  6. hajnalkabodza

Köszönöm szépen a segítségedet!!!

Othep és Dolphin kedveli ezt.
  7. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Köszi szépen,meg van!!!:inlove:

Dolphin, Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  8. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Kantárt szeretnék, de nem tudom hogy lehet termelni.

szöszi50 kedveli ezt.
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

szöszi50, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

szöszi50 és Othep kedveli ezt.
  11. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Az országos humorhét event harmadik küldetését is elvégeztem és be akartam üzemelni a felhőt, de a tréfamesterség dekorra azt irja, hogy nincs a rendszerben. Nem tudom elképzelni hogy mi történt? Legjobb emlékezetem szerint mindent megcsináltam. Segitséget szeretnék kérni a talány megoldásághoz-Köszönöm szépen.
    ID számom: 5338636.

szöszi50 kedveli ezt.
  12. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A Szédült szántón találod meg, fent középtájon található a keresett dekor.
    Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Tréfamesterség
    30:00 óra​
    45000 TP / TTP kihelyezéstől függően​
    Nincs​
    2x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget, Világítótorony, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok​
    Nincs​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/trefamesterseg/
    Megértésedet köszönöm.

szöszi50 kedveli ezt.
  13. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Elnézésedet kérem, de nem találom. Leszedtem a dekorokat arról a részről és még mindig nincs a dekorok között.
    Leszedtem arról a részről a dekorokat, de ezt a többi között nem találom. Elnézésedet kérem, de nem sikerül megtalálnom.

szöszi50 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    a keresett dekor ellenőrzésem alapján most is kint van a Szédült szántón.
    Sajnos a farmodról nem tudunk képet hozni, fent középtájon nézz körül tüzetesen a legfelső Kacsa Kata mamutfája "árnyékában" áll.
    Sok sikert a megtaláláshoz.

Swartsch és szöszi50 kedveli ezt.
  15. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Köszönöm szépen, megtaláltam., nagyon figyelmetlen voltam, elnézésedet kérem a kellemetlenségért

szöszi50 és Dolphin kedveli ezt.
  16. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Helló! Nem működik a piac. Mi lehet az oka?

Szia! A gyopárvőlgy fáinál, nagyon nehézkes a betakarítás. a kis kockák üresek a fék mellett, nem láthatóak a jelzések, De egyébként is nehézkesen működik. vannak újítások, amik nagyon rontottak, nem javítottak a játékon.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.4.25
    happyman1980 kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    kérlek, ne írj egymás alá több bejegyzést, ha vmit még utólag írnál az eredeti bejegyzésedbe, akkor azt a Szerkesztés gombot megnyomva tudod megtenni, úgy tudsz módosítani benne. Köszönjük, ha figyelsz erre a jövőben, én most összevontam a két bejegyzésedet.

Pontosan mi a problémád a piaccal? Mi nem működik? Kérlek fejtsd ki részletesen a tapasztalt hibát, s azt is add meg, hogy kliensben vagy böngészőben tapasztaltad.
    A Gyopárvölgyes visszajelzésedet nem pontosan értem, nem volt semmi módosítás a területen. Kérlek, ezt is fejtsd ki bővebben.
    Ahhoz, hogy be tudjunk majd nézni Hozzád, szükségünk lesz a Farm nevedre és a Farm ID-ra is, ezeket is add meg, amikor az észlelt problémákat részletesebben kifejted.
    Ezek nélkül érdemben nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

18. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Ezt már én is jeleztem korábban, hogy kliens esetében nem állandó, hanem időszakos lassulás tapasztalható a piac és a Gyopárvölgy esetében, a játék más részén ezt nem tapasztaltam. Mivel elég erős gépem van kizártnak tartom, hogy nálam lenne a hiba, főleg azok után hogy más is jelezte (mármint Ön most). Mivel akkor más azt nem jelezte, és nem tapasztaltak ilyet, jobb hiján a netes felületre tértem át, egyébként akkor ez a jelenség egy idő után megszűnt magától, de jelenleg újra jelentkezett nálam is. Javaslom, ha bírja a géped térj át netes felületre

19. rjolka

rjolka Junior szaki

Jó reggelt kedves segítők.
    Abban kérném a segítséget, hogy a hírlevélben küldött ajándékkódot, már másodszor nem sikerült beváltanom, most sem.Mit csinálok rosszul?
    rjolka ID:34111053

Köszönöm szépen a segítségeteket!

20. Dolphin

Szia,
    a hírlevélben érkező kódot csak azon a farmon tudod beváltani, amelyik farmhoz kaptad, a kódok egyediek.
    Amennyiben másolod (CTRL+C / CTRL+V használatával), akkor fontos, hogy se a kód előtt, se a kód mögött ne legyen felesleges szóköz.
    Amennyiben gépeled, akkor figyelni kell, hogy az O betűt ne keverjük a 0 számjeggyel. A kötőjelekre szükség van a kód beírásakor.
    A felhasználandó kód felépítése ilyen, az x-k helyén betűk és számok vannak:
    xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Sok sikert a beváltáshoz!

kigyo51, jófarmerlány, inanna11 és 3 más kedveli ezt.