Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem tudjuk mi sem learatni, itt találod az információt a témában:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-58#post-1397908
    Türelmedet és megértésedet köszönöm!

2. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása szerint a titokzatos ládák nyitásánál tapasztalt hibát sikerült elhárítani.
    Egy ki/belépést követően arathatóak lesznek az Élet a farmon programhoz kapcsolódó titokzatos ládák.

Ha valakinek mégis problémája adódna vele ezt követően is, az Farm név és Farm ID megadásával itt jelezze:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/

Köszönjük türelmeteket,
    a Farmerama csapata

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. gicus1987

gicus1987 Utánpótlás-írogató

4. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórummogul

Szép estét mindenkinek:)
    Kérdésem az, hogy a kapott feladatjegy, és a gyapjas érme mire lesz még jó ? Ugyanis a gazdaköriben kaptuk a teljesítések után, ahol már nincs rájuk szükség. Az úszósapkáról már nem is beszélve /823 db van/ ...
    Üdv:
    Zsófi

5. Dolphin

Szia,
    a Feladatjegyeket az ajándékcsomagokban kaptuk, ha már minden csomagot átvettél, akkor összesen 7 db-ot. Egy Feladatjeggyel egy gazdaköri küldetést tudsz elkezdeni, így a 7 Gazdaköri feladathoz szükséged lesz a 7 Feladatjegyre. A Gazdaköri küldetéseket bármikor elvégezheted, nincs rájuk időkorlát.
    A Gazdaköri küldetésekben Gyapjas érmét tudunk szerezni. A Gyapjas érméket a Rackó árui boltban tudod elkölteni, amikor kedved van hozzá, vagy szükséged van a Bónuszra, amit kinéztél a kínálatból. A Bolt bejárata a Gazdaköri küldetésnél található:
    Itt olvashatsz róla bővebben - a képet is innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/#post-1395741
    Amennyiben bónuszt váltasz ki, figyelj rá, hogy azonnal indul - ahogy az az ismertetőben is szerepel.

Az Úszósapka a Medencecápa-sztorik event kelléke, felreppenőként érkezett a Főfarmról. Valóban több érkezhetett, ha fák, növények voltak kint Nálad az event alatt a Főfarmon, mint amennyire az eventhez szükségünk volt, majd átváltják TP-re meg CSP-re.
    További jó játékot!

Zsófi0101 és zsani_apja kedveli ezt.
  6. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórummogul

Szia :)
    Azt nem tudom, hogy a többi küldetést nem vettem észre, vagy még ez után jönnek ? Jelenleg az 1-2 és 3-as kész van. Feladatjegyem 4 db. van. Elvileg akkor még négy küldetés fog érkezni ? Jól értem ? Még annyit szeretnék kérdezni, hogy én nem vettem észre a lehetőséget az első három küldetésnél a gyapjas érme vásárlásra. Ha jól értettem, akkor még van négy küldetésem, és ott négy lehetőségem a vásárlásokra ugye ?
    Köszönöm a választ előre is:)
    üdv: Zsófi

7. Dolphin

Szia,
    igen, a Gazdaköri küldetések egymás után érkeznek, összesen 7 db van - amikor az egyikkel készen vagy, azt követően fog megjelenni a következő. A Te döntésed, hogy mikor intézed őket.
    A Rackó árui boltban is Te döntöd el, hogy mikor és mire költöd el a Gyapjas érméket. Egy bolt van, ami minden Gazdaköri küldetésből elérhető. Az elvégzett Gazdaköriket megtalálod, ha a Gazdaköri listából a legalsó zöld pipát választod ki. A bolt bejárata mindegyik küldetésnél elérhető.
    A vásárlás db száma attól függ, hogy mit választasz a kínálatból.
    Egyetlen dologra kell figyelned - ha esetleg hosszabb szünetet szeretnél tartani a Játékban, akkor előtte használj fel mindent, mert 60 nap inaktívitást követően minden fel nem használt Feladatjegy és Gyapjas érme lenullázódik. Aztán amikor 60 nap (vagy több) után visszatérsz, akkor előlről kezdődik a program.
    Ha a linkre kattintasz, amit az előbbi válaszomban küldtem, ott a teljes ismertetőt el tudod olvasni (újra).
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Zsófi0101 kedveli ezt.
  8. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórummogul

Köszönöm szépen.
    üdv: Zsófi

Dolphin és smoldering kedveli ezt.
  9. donkartacs07

donkartacs07 Fórumelemző

"Szétválogatós event "
    Van kiírva a naptár oldalán, a heti eventek listáján nem találom a leírását.
    Miért nincs pontos adat linkelve?
    Üdv!
    Köszönöm!

10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Kinn van tegnap óta az ismertető.
    Nem mindig ugyan az a neve az eventnek, ami a naptárba szerepel.

https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután.25280/#post-1397648

Swartsch, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    az előzetes event naptár összeállításakor sajnos nem tudjuk még a következő eventek pontos neveit, arról van információnk, hogy milyen típusú lesz. Miután megjelenik az ismertető, azt követően tudjuk linkelni a Naptárba.
    Ha befrissíted a Fórumot, már láthatod is.
    Minden aktuális eseményt megtalálsz ebben a topikban mindig:
    https://board-hu.farmerama.com/forums/eventek.273/
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. Gumimarcsi2

Gumimarcsi2 Járnitanuló

Köszönöm a segítséget.

Dolphin kedveli ezt.
  13. PaySkin

PaySkin Fórumszaki

Sziasztok!

Lejátszottam a kapott játékot, ahogy végeztem lefagyott! A játékot megadta a csillagot nem a frissítés után, kilépni nem lehetett az "X"-el!

PaySkin
    ID: 56888136

14. Dolphin

Szia,
    köszönöm, hogy megfelelő topikba áthoztad a problémádat.
    Most már csak a Farm nevedre és Farm ID-ra várok, ahhoz, hogy segíteni tudjak.
    Megértésedet köszönöm!

PaySkin kedveli ezt.
  15. PaySkin

PaySkin Fórumszaki

Szia!
    Ott van a legalján a kép alatt :)

16. mnkm

mnkm Fórummogul

Sziasztok. Kicsit elakadtam: megkaptam a belépőjegyet még sem jelzi az új küldetéseket.

17. Dolphin

Szia,
    igen, most már ott van.
    Elviszem ellenőrzésre, köszönjük türelmedet a válaszig.
    Azt még írd meg kérlek, hogy kliensben vagy böngészőben játszottad le ezt az első játékot. Köszönöm!

PaySkin kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Frissíts egyet, magától nemigen jön elő.

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. PaySkin

PaySkin Fórumszaki

Böngésző (chrome).

20. Dolphin

Szia,
    sajnos nem hoztál Farm ID-t és Farm nevet, ezek nélkül sajnos nem tudok segíteni Neked.
    Ha pótlod az adatokat, benézek Hozzád.
    Amit tudok javasolni, ha most fejezted be az első küldetést, hogy frissítsd be az oldalt.
    Megértésedet köszönöm!