Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Kedves Moderátor!
    vje0315 gazda vagyok, ID 38154239, szeretném a segítségedet kérni. Alice 33. küldetésében 50 sebességnövelő használatát kéri, felhasználtam 50 sebességnövelőt a termékek előállításához, de nem tekintette teljesítettnek. Mivel a küldetés az északi erdőhöz vezet, ezért gondoltam, hogy talán 50 hajtass fát is felhasználok, bízva abban, hogy ezt érti sebességnövelő alatt, de ezt sem tekintette teljesítettnek. Meg tudnád nézni kérlek, hogy mi lehet a gond? Köszönöm szépen.

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Minden rendben nálad és jól kezdted a feladatot. A sebességnövelő az a rakéta, amivel gyorsítani tudod a rekeszekben a folyamatot.
    Jelenleg 45 sebességnövelőt használtál fel eddig, további 5 db használata szükséges, hogy ki legyen pipálva az a feladat.
    Sok sikert!

vihence, vje0315 és Dolphin kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mivel az első bejegyzésed még időben érkezett, így megvizsgáltam a problémádat az adat pótlásával, de kérlek a jövőben figyelj rá minden esetben, hogy ne maradjon le az ID-d, ezek nélkül sajnos nem tudunk segíteni :-( Köszönöm, ha ügyelsz erre!
    Az ellenőrzést követően jóváírásra került a hiányzó 310 SZJP.
    35805 SZJP-d volt, a jóváírás után 36115 SZJP-d lett.
    További jó játékot!

Luminary kedveli ezt.
  4. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Kedves Luminary!
    Nagyon szépen köszönöm, sikerült kipipálni a feladatot.

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  5. andi130769

andi130769 Járnitanuló

Sziasztok! Ma 10:00 után léptem be a farmajaimra és egyiken sem kaptam a szédült szántón felröpit. Mind a kettőn amaránt volt ültetve. andi130769 ID: 13653890 és winpy ID: 7293503. Köszönöm

6. bjudit01

bjudit01 Törekvő

10 óra után arattam két farmon az erdei tisztáson gyékényt és egyetlen felröppenőt sem kaptam.
    bjudit01 ID: 12469816 és ktamás ID: 18468436

7. Edina05

Edina05 Fórum-zöldfülű

10 óra után az erdei tisztásról amarátot arattam , és nem jött felröpi. (kb 10:04-kor léptem be) Edina05 ID: 24199986

8. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Téli csodavilág eventen megadott helyeiből az erdei tisztásról ahol a fáim vannak nulla darab röpit kaptam.
    A leírás szerint ezekről a helyekről érkezhet:
    az alábbi területeken: Főfarmon, Szédült szántón, Erdei tisztáson
    az alábbiakból: növényekből, fákból

A felsorolás ebben a formában nem fedi a valóságot!

Gazda: zoldert
    ID: 2116615

9. zsóka56

zsóka56 Törzsjátékos

Sziasztok Az a kérdésem, hogy a napi mikulás sorsolásnál csak én nem látom a nyerteseket? Üdvözlettel. zsóka56

10. Dolphin

Sziasztok,
    sajnos változás történt, melyről itt írtam:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...tvégi-gazdaköri-feladatok.25725/#post-1417756
    Az ismertető módosítása is megtörtént.
    Megértéseteket köszönjük, elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért!

11. Dolphin

Szia,
    a 2024. december 2-án kiadott hivatalos tájékoztató alapján a nyertesek névsora mindig hétfőn kerül kiírásra.
    Részlet az ismertetőből:

"Az ellenőrzés miatt nem fogjuk a nyerteseket naponta közzétenni, csak hetente egyszer, minden hétfőn az előző heti nyerteseket. A nyeremények jóváírása is ekkor történik meg. Ettől függetlenül az előző napi nyeremények felfedése naponta meg fog történni az eredeti tervek szerint, nyertes megnevezése nélkül."

A teljes ismertetőt elolvashatod itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fórum-adventi-kalendárium-2024-ismertető.25655/#post-1415231

További jó játékot!

zsóka56 kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján az andi130769 ID: 13653890 farmodon a Szédült szántót 2024-12-06 09:05:06-kor arattad, ekkor még nem volt élő a Téli csodavilág event, így nem tudtál Kötött kesztyűt kapni. Keksz felröppenőt 23 db-ot kaptál a Kandallós történetek eventhez, s egyéb felröppenőt is kaptál az aratáskor.
    A winpy ID: 7293503 farmodon a Szédült szántót 2024-12-06 09:11:01-kor arattad, ez még a Téli csodavilág event indulása előtt volt. 16 db Keksz felreppenőt kaptál aratáskor és még egyéb barkácscuccokat is.
    Amennyiben esetleg kérdésed arra irányult volna, hogy az Erdei tisztáson nem érkezett Kötött kesztyű felreppenőd, arra itt találod a választ:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...tvégi-gazdaköri-feladatok.25725/#post-1417756
    Megértésedet köszönöm!

13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Az égig érő paszullyal kapcsolatosan kérek segítséget! Tegnap december 5.-én megvásároltam a Mélykék öröm csomag 1-5 -ig részét. Igaz csak egyesével egymás után. A mai napon megnézném, hogy a pamacsaikra milyen dekor helyezhető rá, de hiába lapoztam végig egyesével a 271x3 ágat nem találtam sehol a vásárolt öröm csomagokat. Arról nem beszélek, hogy nem tudom hogy a számozott ágak között hogyan lehet navigálni. Esetleg az öröm csomagoknak adtak valami nevet (ahogy például a Játékóra felhősort nevezték el) és a név hiányában nem tudok rákeresni. Az öröm csomagok felhőinek a megtalálásában kérek segítséget! Előre is köszönöm, ha valaki segít megtalálni!
    Farmnév : franyo121 ID : 36281016

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egyetlen felhősor van a megvásárolt csomagokban, és erről az ismertető ad is tájékoztatást:
    (Még annyit jegyeznék meg, hogy a paszulyon a felhők a játékba kerülés ideje szerint vannak sorban, így egy új felhősor csak elöl lehet. Akkor érdemes csak hátul keresni, ha az ember egy korábban bevezetett felhőt később szerez meg; pl. ismételt vásárlási lehetőség vagy gazdaköri feladat teljesítése során. És végiglapozás helyett egyszerűbb a keresőt használni; persze ehhez tudni kell a nevét. Viszont egy frissen megszerzett felhő, amit még nem raktál tele dekorokkal, biztosan egyszerűbben megtalálható a Befejezetlen sorok kategóriában; ez alulról a második kategória a bal oldali navigációs sávban.)

Mélykék öröm csomag 1Mélykék öröm
    csomag 2
    Mélykék öröm csomag 3Mélykék öröm csomag 4Mélykék öröm
    csomag 5
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Ára: 899 FtÁra: 539 FtÁra: 2.390 FtÁra: 1.290 FtÁra: 1.790 Ft
    80x Farmarany50x Farmarany120x Farmarany130x Farmarany120x Farmarany
    7x Party pörgetés10x Farmpengő6x Farmmunkás kupon (12 óra)2x Farmbónusz láda I12x Party pörgetés
    30x Szupertáp3x „Loch Lomond” talányos tiki-tenyészet5x „Hornavan” talányos tenyészet10x „Shanghai” talányos fa1x Varázsfa
    5 „Redonda” talányos tiki-fa1x Neon ólak ládája II4x Farmbónusz láda II3x "Piccolo" titokzatos láda1x Polip utazása felhősor
    Csak egyszer vásárolható meg!Csak egyszer vásárolható meg!Csak egyszer vásárolható meg!Csak egyszer vásárolható meg!Csak egyszer vásárolható meg!
    Polip utazása felhősor
    • Lezárási idő: 22:00 óra
    • Kategória: Ültetési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 2000 TP x farmszint
      • 100 CSP x farmszint
      • Több TP vagy TTP a fáknál. Bónusz: 2500%. Hatóidő: 06:00 óra.
    • Nem tematikus felhősor: 3 db 1x1 és 3 db 1x2 méretű dekor helyezhető fel a felhősorra.

Utoljára szerkesztett: 6.12.24
    kigyo51, vihence és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelenleg egy jogosult kolléga sincs a közelben.
    Viszont továbbítottam a kérdésed az erre jogosultak felé, a válaszig a türelmedet kérem.

16. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm a türelmedet.
    Kollégám ellenőrzése alapján rendelkezel a felhővel.
    upload_2024-12-6_17-15-33.png
    Ha a képen látható névvel rákeresel a felhősorra (polip utazása), akkor meg fog jelenni. A kép a te farmodon készült.
    További jó játékot

vihence, franyo121 és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Azért kerestem ötöt, mert arra nem számítottam, hogy az öt csomag egyetlen egy felhővé áll össze. Nagyon szépen köszönöm a rám áldozott időtöket!

vihence és -Sudden- kedveli ezt.
  18. bébiboszi

bébiboszi Utánpótlás-írogató

Szia! Legközelebb mindenképpen figyelek a pontosságra. Nagyon szépen köszönöm a gyors választ és segítséget!

19. mnkm

mnkm Fórum mestere

Sziasztok.
    Az lenne a kérdésem, hogy a Téli csodavilágnál tudom, hogy van 1 eventnövény, de azt hol találom? Mert nézem az elültethető magokat, de nem találom...lehet csak én vagyok a vak.o_O

Utoljára szerkesztett: 6.12.24
  20. Judy_Csiki

Judy_Csiki Aktív író

Nem lehet leszedni az égigérö paszulyt valaki megnézné légysziID 30959517