Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Nézzetek már utána mért nem tudok tovább haladni ID 17777046 ,valamit elrontottam ?

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nem rontottál el semmit, túl vagy a 60 minijátékon, új kombinációt már nem tudsz csinálni, csak olyat, amilyen már volt. A haladási sávban látod, hogy hányadik minijátéknál tartasz:
    upload_2025-4-25_18-30-52.png

Az információs ablakban fent látod, hogy hányadik sorozat, hányadik kombinációját csinálod. Te döntöd el, hogy mit szeretnél kivenni a jutalomlistából. Pl. ha luxus bájitalt szeretnél gyűjteni, akkor ebben a sorozatban a sárga-lila-piros kombinációt kell használnod:
    upload_2025-4-25_18-34-50.png

A további sorozatoknál is válaszd azt a jutalmat, amire szükséged van a farmon.
    Az ismertetőben itt tudod ismételten elolvasni a sorozatokban választható jutalmakat, illetve a haladási sáv jutalmait:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/#post-1446428

További jó játékot!

Dolphin, kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  3. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

hogy tudom a sorozatokat tovább vinni ha azok az ajándékok nem felelnek meg,pld most a 3 nál vagyok de én az ajándék miatt a 6 ból akarok ajándékot,akkor hogy tudok odamenni ,csak sorba lehet menni ? de ha nekem nem kellenek azok az ajándékok de kénytelen vagyok a három probálkozást végig csinálni ?

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Igen, csak sorba lehet menni.

Swartsch, kigyo51 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. ankina

ankina Utánpótlás-írogató

Köszönöm szíves válaszodat. A mai nap megújult a termelési előfizetésem, így a problémám meg is oldodott.

Luminary kedveli ezt.
  6. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Megnéznéd, most mit kellene tennem? Minden variáció látható, mit válasszak? Köszönöm. ID: 6689151

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem a kérdést ellenőrzésre, hogy bekukkantsanak a farmodra személyreszabott segítségért.
    Mivel nekem nincsen ellenőrzési jogköröm, tudok egy általános segítséget adni:
    Ha még nem vagy túl a 60 minijátékon, akkor a játék segít: oldalt megmutatja, milyen kombinációkat készítettél eddig, tehát csinálj olyat, amilyet még eddig nem.
    3 színnek csak 6 kombinációja lehet.
    Mutatok egy példát, figyeld meg a szabályszerűséget:
    Kék, Lila, Piros
    Kék, Piros, Lila
    Lila, Piros, Kék
    Lila, Kék, Piros
    Piros, Kék, Lila
    Piros, Lila, Kék

Amennyiben a 60 minijátékon túl vagy, akkor már nem lehet új kombinációt csinálni, csak amilyen már volt.
    Te döntesz, mire van szükséged a farmodon, azt az ajándékot válaszd.
    Olvasd el Luminary kollégám másnak adott válaszát segítségül: https://board-hu.farmerama.com/threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-Általános-témák-részleg.19446/page-19#post-1447571
    A konkrét segítségért szíves türelmedet kérem.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, hozom a választ. :)

Kiegészítés 10:45-kor:

Közben megtörtént az ellenőrzés is:

Kollégám javaslata alapján a sor végi jutalmakból bármelyiket választhatod.
    Lehet vegyesen, de lehet, hogy csak egy jutalomnak a kombinációját használod az adott sorozatban.
    Pl. ha szupertápot szeretnél, akkor csak a kék-zöld -piros kombinációt rakd ki ebben a sorozatban.
    A következő sorozatban szintúgy.
    Válassz egy számodra kedves jutalmat és annak a kombinációját rakd ki, akár mindhárom alkalommal.

upload_2025-4-26_10-49-4.png

kigyo51, Lenczy, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Magdi1954

Magdi1954 Junior szaki

másnál is jelentkezik az a jelenség,hogy ha rákattintok növényre fára olra hgy megtudjam mennyi idő van hátra abban a pillanatban eltünik csak az jön elő hogy trágyázzak minden területen

Kisfenyő kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Talán beállítási gondod van.
    A Központ a héten módosított egy játékbeállításon.
    Kérlek, nézd át ezt a bejegyzést, hátha megoldja a problémát: https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-18#post-1447556

Sokszor leírtuk már, hogy az eventcsevegő nem segítségkérő topik.
    Kérlek, legközelebb, valamelyik segítségkérő topikot keresd fel a fórum főoldalának közepe táján, farmnévvel, ID-vel, ha gondod, problémád támad.
    Köszönjük, ha ügyelsz erre. :)

vihence, kigyo51, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  10. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen! Most már nem tudok csillagos érméhez jutni?

Othep kedveli ezt.
  11. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Az aratható mezőkről ezután is begyűjtheted a csillagos érméket. Ha tudod Űrlénytojással gyorsítani, akkor 10 óránként kaphatsz 3x20=60 db-ot.
    Ötlet: a kiválasztott ajándék kombinációját nem kell újra behúzogatni a rekeszekbe. Elég, ha jobb oldalon rákattintasz az ajándékra; a rekeszeket automatikusan azzal a kombinációval tölti ki a program, ami ahhoz az ajándékhoz szükséges.

Luminary, kigyo51, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  12. Bubi-55

Bubi-55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Megnéznétek,hogy mi történt.
    Learattam két 20 órás aratható mezőt 10 óra 50-kor és nem kaptam meg a plazmagömböket.

13. Othep

Szia.

A 20 órás mező Csillagos érmét ad.
    A 10 órástól kapsz Plazmagömböt.

Plazmagömb
    Az event kezdetével kapunk automatikusan 2 db-ot!
    Hozzájutási lehetőség: térképes mechanika ablakán belül megtalálható aratható mezőkről lehet aratni.

Felhasználási terület:
    kombináció létrehozásához szükséges a 2. mechanika ablakában.
    Visszaváltási érték: 96 CSP / db

Csillagos érme
    Hozzájutási lehetőség: térképes mechanika ablakában bizonyos mezők adják, illetve aratható mezőkről is szerezhető, ezen felül a kiválasztós mechanika ablakában is szerezhető.
    Felhasználási terület: az event boltjában (Húsvétváró bolt) költhető el.
    Visszaváltási érték: 262 TP, 436 TTP, 175 CSP / db

Aratható mezők
    Mindegyik szinten 2 db aratható mező érhető el. A mezők különböző érési idővel rendelkeznek és különböző jutalmakkal. Amikor beérik egy aratható mező, akkor azt le tudjuk aratni és meghatározott jutalmat kapunk az aratásért.

Az alábbi táblázatban az aratható mezők információi olvashatók:

NévMelyik szinten érhető el?Alap érési időJutalom aratásonként
    Aratható mező (1.)1. (Gyűjtemény)10:00 óra2x Plazmagömb
    Aratható mező (2.)1. (Gyűjtemény)20:00 óra20x Csillagos érme
    Aratható mező (3.)2. (Terményes ól)10:00 óra2x Plazmagömb
    Aratható mező (4.)2. (Terményes ól)20:00 óra20x Csillagos érme
    Aratható mező (5.)3. (Titkos tanya)10:00 óra2x Plazmagömb
    Aratható mező (6.)3. (Titkos tanya)20:00 óra20x Csillagos érme

Dolphin, kigyo51 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. Bubi-55

Bubi-55 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ, ezt jól benéztem.

Othep kedveli ezt.
  15. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen!!!

16. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Köszönöm a gyors választ, remélem oké lesz! :)

Luminary kedveli ezt.
  17. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Ez a módosítás, - mármint a kihelyezett tárgyak információs buborékának módosítása- igen bosszantó. nem tudom melyik probléma nagyobb, a jelenlegi vagy a korábbi. Nem tudom miért nem lehetett aratni a korábbi működés mellett?

Zsuzsikan és joti54 kedveli ezt.
  18. csipi1961

csipi1961 Utánpótlás-írogató

szia a Gombaerdő keresem hol talaljam?

Gazda: csipi1961 ID: 1807931

19. Sylja

Sylja Fórumgróf

kigyo51, Kuzdern, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  20. renahhh

renahhh Utánpótlás-írogató

Sziasztok, most, hogy Páncél Pannis akció van, ránéztem, hogy van-e a farmomon, a tölgynél számomra nem egyértelmű, hogy beraktam-e vagy sem. Tudnátok segíteni?
    Gazda: renahhh ID: 4722825
    Köszönöm