Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csóri-farm

csóri-farm Aktív író

Sziasztok, van itt a fórumon olyan lehetőség hogy kiírni miket vennék a piacon? Gazdakör miatt, nemrégen kezdtem úrja 3 év után kb és rengeteg helyre vennék fatermést, csak általában 1-2db van kint és úgy nem tudok haladni :D

Köszi a segítséget előre is!

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ha tudod a piac számod akkor nagyon egyszerű olyan gazdákat keresni akikkel egy piacon vagy. Emellett van egy fórum, ami a Piaccal foglalkozik.
    Visszajelzés - Piac - mit, miért érdemes venni, eladni| 8. oldal | Farmerama HU
    Sok sikert és üdv ismét a játékban.

Enike** és Dolphin kedveli ezt.
  3. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Garantáltan 20 Csillagos érmét kapunk minden egyes lejátszott mini-játék után.
    Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy akkor hogyan kaphattam 2x is 15 csillagos érmét?? És mennyi a játék idő, és miért nem indul azonnal az idő hosszabbítás? Vagy valamit nem jól csináltam volna? Köszönöm a választ előre is!
    szupermuter51 ID:24796610

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Minden sikeres játék után jár a 20 érme. Ha a jobb felső sarokban, a zöld X-szel bezárod, akkor csak 15 érmét kapsz. Ebben az esetben a játékod sikertelen volt, addig nem tudsz továbbmenni, amíg meg nem oldod jól a feladatot. Nem kell időn belül, csak vidd végig.
    Az idő hosszabbítására csak addig van lehetőséged, ameddig le nem járt a rendelkezésedre álló idő. Nem automatikus, Neked kell kattintanod fent, az idő kijelzőjére, hogy visszaállítsd a teljes időt - cserébe egy időzítő felröpiért.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Nálam nem volt Rackó ajándék, hanem kaptam 3 órás munkást.

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek, add meg a Farm neved és Farm ID-dat.
    Ha a 21-es ajándékot vetted ma át, akkor megkaptad a dekort is, ami Vedd könnyedén névre hallgat.
    Itt olvashatsz a dekorról bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rackó-dekor-ajándéka-2024-augusztus.25220/
    Megértésedet köszönöm!

Lenczy és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    ahogy azt Játékostársad már írta, 20 Csillagos érmét akkor kapunk, ha sikeresen befejezzük a pályát. Amennyiben X-szel bezárjuk az mini-játék ablakát, akkor 15 Csillagos érmét kapunk.
    Az ismertetőből hozom az információt:
    upload_2024-8-21_13-5-54.png

Innen másoltam - bekezdés közepén található meg:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután.25280/#post-1397650

Ellenőrzésem alapján eddig a 11-es és a 20-as pályán használtál fel az idő meghosszabbítására Tojásfőzés-időzítőt.
    Az alábbi időpontokban kaptál 15 Csillagos érmét, mert bezártad a mini-játékot X-szel:
    - 2024-08-18 13:12:57-kor a 11-es pályánál
    - 2024-08-18 23:14:27-kor a 13-as pályánál.

Itt megtalálod az összes pálya videóját, mya100 Játékostársunk jóvoltából (innen is köszönet érte), ha gondolod nézd meg, hátha segít Neked is a pályák kirakásában.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután-event-csevegő.25278/page-6#post-1398249
    Megértésedet köszönöm, sok sikert a folytatáshoz!

kigyo51 és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Lenczy

Lenczy Fórumfelvigyázó

Köszönöm! Azt hittem látható a Rackó ajándék. Megtaláltam, újra csak köszönöm!:)

Dolphin kedveli ezt.
  9. kisbéka2017

kisbéka2017 Fórum-zöldfülű

Ha még nem szereztem meg az esőerdőt, lehet hogy el sem kell ezt kezdenem ugye?

10. Sali~*.*

Szia!
    Ha van elég szupertápod /116 db./az ébresztésekhez, nincs szükség az esőerdőben termelhető event növényre.;)

Othep, Swartsch, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  11. blackcica

blackcica Aktív író

Jó reggelt!
    Még tudná valaki mondani, mire is jó a mai napi Rackós ajándék, a "termelési segítő" ?!
    Kb. 10-15 perce átvettem, de a gyopáron továbbra is csak a munkások felfogadása lehetőséget adja, akár az erdőben, akár a kertben. Frissítettem is.
    Gazda: blackcica09
    ID: 18849387

12. Sali~*.*

Szia!
    Termelési segítő

A termelési segítő feloldja a segítői termelési helyet.

Othep, Swartsch, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  13. csóri-farm

csóri-farm Aktív író

Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy a szezon 3 felhősorhoz hol tudom megszerezni a rá rakható dekorokat? (kb 2 hete kezdtem újra a játékot) Lehet valahol le van írva csak nem találom :(
    Köszönöm előre is a segítséget!

14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Üdv a játékban, újra. :)
    A felhősor a FARMÁRUDA kínálatából vásárolható meg, a "különleges" fül alatti utolsó oldalon 300 db farmpengőért.
    Itt olvashatsz róla bővebben: https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonok-felhősor-2024-május.24885/#post-1384893

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. apumbiapa

apumbiapa Fórumlakó

Szia!

Az elmúlt időszakokban a szezon eventeken lehetet megszerezni az oda való dekorokat. Jelen állás szerint nincs rá lehetőség megszerezni. Legyen szép napod.

16. Dolphin

Szia,
    most valóban nincs lehetőség megszerezni ezen szuvenír dekorokat a Szezonok 3. felhőre, de a Szezon 1. felhősorhoz tartozó dekorokból néhány időszakosan pótolható volt a Farmárudából, így van rá remény, hogy a jövőben a 2-es és 3-as felhősorhoz is pótolni lehet Farmpengőért majd a dekorokat.
    Addig érdemes a Farmpengő készletet gyarapítani, hogy legyen a dekorokhoz kellő fedezet.
    Itt a legutóbbi kínálat - a Különleges kategória végén vannak a Szezonos szuvenírek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmáruda.14651/page-3#post-1389179
    További jó játékot!

apumbiapa kedveli ezt.
  17. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy aug,15-én nem tudtam átvenni a Rackó napi ajándékot,és azóta nem állt helyre a dátum,azt hogyan tudom megcsinálni?Egy nappal vissza megállt a naptár,és egy kicsit zavar engem!Nem emlékszem rá hogy volt amikor már jártam igy!Köszönöm szépen ha valaki megnyugtatna válaszával!További szép,és szerencsés játékot kívánok mindenkinek!szöszi50 ID:24825308

18. dinnye55

dinnye55 Utánpótlás-írogató

A most fútó eventnél nen tudom aktiválni a Panda Petit elküld a piactérre,ot ,mintha eladnám a pandát fogad.Nem szoktam eladni a piacodinnyen soha.Így nem tudom befejezni az eventet.Farmnév dinne55 Id,331117522

19. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Ezek kellenek a feladatba:

Paprikácska (vöröspanda)

Van a pajtádban 150 ill. 90 db. Mangód ? Ha nincs, azért "küld" a Piacra, hogy vegyél

20. Csiziee

Csiziee Haladó

Sziasztok!
    Gyopárvölgyben nem lehet kikapcsolni azt, hogy mindenre rákérdezzenek? pl. fák, növények törlése? Köszönöm