Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 20.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. soresne

soresne Fórumgróf

Köszönöm szépen.De a szomszédomtól kaptam pénteken Iszap fürdőzés II és nem találom sehol.

2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia Ismét!

Szerintem megvan az a dekor is, már a helyén a többivel!

:)

soresne.png

stb_farmer kedveli ezt.
  3. MrGorsky

MrGorsky Fórum-zöldfülű

Sziasztok valaki esetleg tudna segítséget nyújtani? Nem tudom, hogy hova kellene írnom de elég nehéz fejlődnöm. Jelenleg 89-es szinten vagyok és leragadtam már egy ideje ezen a környéken? Esetleg néhány tipp TP szerzési módra vagy bármit szívesen fogadok :D

4. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia,
    a 100-as szintig picit nehézkes volt az eljutás nekem is, de onnan majd száguldozni fogsz :)
    Szorgalmas aratás, gazdaköri feladatok, szezonok, eventek intézése, sok TP-t adó dekorok kihelyezése a kerge kertbe. Én ezekkel haladtam... Nézd meg a felhőidet, hátha, van ami nincs aktiválva. Ládákból is lehet TP-t nyitni, illetve érdemes a rekeszbe TP növelő bónuszokat pakolni aratás előtt.
    Itt találsz még gazdatársak tapasztalatát, olvasgass, hátha lesz Neked is, ami segít.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fejlődési-taktika.11014/
    Hajrá, sikeres haladást!

5. dudute2

dudute2 Kivételes tehetség

sziasztok nekem a szezonpontokkal lenne kérdésem nem lehetne az útószezonban is szezonpontot tenni elszúrtam a teljesitéseket és nagyon hajtottam az állatkára és igy sem lesz meg pedig annyit dolgoztam vele csomagott megvettem és kéne még nekem zseton pont a farmárudát is kiváltottam nem tudom befejezni nagyon bánt a dolog

6. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Az, hogy az Elő és az Utószezon fog-e valaha változni az kizárólag a BP hatáskörébe tartozik, nekünk arra nincs rálátásunk!
    Lehet esetleg az Ötletelős topikba írni, változást kérnél ez ügyben, hátha a kérésed meghallgatásra talál!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/játékban-lévő-elemek-továbbfejlesztése-Új.15521/

stb_farmer kedveli ezt.
  7. atomgolyo

atomgolyo Fórum-zöldfülű

Üdvözletem!
    Megjött az 5. virágfestés (+). Érdeklődnék, hogy valaki kidolgozott-e már ki erre valamilyen taktikát? Hol olvashatnék utána?

8. Enike**

stb_farmer kedveli ezt.
  9. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum veteránja

Ezzel a mélytengeri ajánlattal kapcsolatban lenne kérdésem. Jól értelmezem, hogy ha nem veszem meg az 1. és a 2. csomagot akkor nem vehetem meg a 3-ast? Vagy ha nem veszem meg az első 4. csomagot akkor nem vehetem meg a felhős csomagot? Mert a leirásból erre lehet következtetni. Vagyis 3. nap alatt akinek kell a piccoló vagy a felhő vásároljon meg pénzért 5 csomagot? És a BP ezt komolyan gondolja? Vagy én értettem félre?

Utoljára szerkesztett: 8.6.23
  10. Enike**

Szia!

Ez a fajta vásárlási ajánlat eddig is így működött. A leírás teljesen korrekt, és jól értelmezted.

stb_farmer kedveli ezt.
  11. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum veteránja

Huh, nagyon köszönöm a választ. Egy ideig nem játszottam és erről a fajta vásárlási módszerről úgy látszik lemaradtam. Mindenesetre érdekes ez a fajta vásárlásra ösztönzés.

Enike** kedveli ezt.
  12. Kulákbogi

Kulákbogi Junior szaki

Tisztelt Adminok!
    Kérdésem, hogy ha a Páncél Pannit egy területre kihelyezem, akkor utána lebonthatom és áttehetem máshová? A Bölcs tölgynél ehelyezett Panni és a plussz területre kihelyezett Panni hatása az adott területen összeadódik? Ha lenne még Pannim és egy területre többet helyeznék ki, akkor az is összeadódik? Az eventes felröppenőkre is hat? Köszönöm Bogi

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    igen-igen-igen-igen.
    És még valami: a Panninak csak aratáskor kell kint lennie, nem a teljes érési folyamat alatt. Vagyis kézzel learatsz annyi kis kockát, ahány Pannid van, törlöd a földeket, kiteszed a Pannikat, aratsz, leveszed a Pannikat, visszateszed a földeket, ültetsz. A többi területen ugyanez elölről.

Sali~*.*, -ágianyu33-, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  14. Kulákbogi

Kulákbogi Junior szaki

Köszönöm a választ! Bogi

-BombadilToma- kedveli ezt.
  15. sadrika97

sadrika97 Fórumelemző

Valahol azt olvastam, hogy a Pannik kihelyezése után érdemes egy másik területre átlépni majd vissza, hogy biztosan érvényesüljön a hatásuk. Én ezt rendszeresen így csinálom -bár bevallom idegesít- mert nálam a játékban nem ritka, hogy megöntözöm kézzel mind a 202 területet és az öntözés kb. 50 másodperc ideje nem elegendő, hogy az első néhány növény ideje már csökkenjen. Látszik, hogy meg van öntözve, grafikusan ott van a vízcsepp de az idő nem csökken. Szóval nem frissül a képernyő. Az is gyakori, hogy át akarok helyezgetni tárgyakat de nem tudok 3-4 másodpercig mert a játék még nem "veszi észre", hogy eltettem onnan a tárgyat, nem enged mást arra a helyre tenni. Ha a Gyopárvölgybe átlépek akkor nagyon gyakran az utolsó 1-2 perc munkám elveszik, például vethetek újra a főfarmon mert elfelejti amit ott változtattam. Ez a frissítés-késés néha persze hasznos is lehet, ha félrekattintok és turbótrágyát teszek fára vagy szupertápot adok egy állatnak akkor egy azonnali F5 játék-újratöltéssel általában semmissé tehetem az utolsó pár másodpercben elkövetett hibát. Lehet hogy csak az én gépemmel van ilyen tünet, i5 processzorral eléggé döcögős a játékmenetem a Unity időszak kezdete óta.

16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Amikor látszólag megtörténik az aratás / vetés, öntözés vagy egyéb művelet és aztán visszalépve mintha semmi nem történt volna, akkor zavar lehet az internetkapcsolatban, vagy túl hamar kiléptél a játékmezőből, és nem volt meg még a szerver oldali megerősítés a farmos munkálataidról.

Ha ezt tapasztalod, lassíts kicsit a tevékenységekben, illetve ellenőrizd az internetsebességet (magas feltöltési sebesség, alacsony ping (késleltetés) az optimális).
    Segíthet a router és a számítógép kikapcsolása, majd pár perc múlva visszakapcsolása.
    (Először a gépet, majd a routert kapcsold ki, pár perc várakozást követően először a routert, utána számítógépet kapcsold vissza.)

GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
  17. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Haladó

Óriás polip felhőre milyen kitevőket lehet rakni - tetszőleges?? Köszönöm!

18. farmeres53

farmeres53 Fórum veteránja

Szia Dolphin! Igen csak részben álltak vissza a nemesített növényeim, mert a krókusznál csak a vizet mutatja pl, De sem a hagymát sem , a szekfűt nem tudom betenni .Az amarántot még nemesítenem kellene hogy érdemes legyen betennem.Az id számomat 1 kicsit megfranciáztam ,bocsi' 21356122 Mikor ezt írom még a nemesítés ablakot sem tudtam behozni,de most az műkdik!

Utoljára szerkesztett: 9.6.23
  19. jófarmerlány

jófarmerlány Fórumőrült

Szia!
    Parancsolj:
    Óriáspolip széfje felhősor
    • Lezárási idő: 40:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • TP/TTP bónusz: + 100% - mindenre, tenyésztésre is. Hatóidő: 10:00 óra
      • Főfarm szintje x 2.000 TP
      • Baha sziget szintje x 2.000 BTP
    • Nem tematikus felhősor, 3 db 1x2-es dekor helyezhető rá.
    .

Dolphin kedveli ezt.
  20. Linzer72

Linzer72 Járnitanuló

Sziasztok!
    Gyopárvölgyben a 4. szinten vagyok a meggyfát mégsem tudom kiváltani. Mi lehet a probléma?
    Segítségért előre is köszönet.
    Linzer72; ID:18353173